Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    09. Studeni 2023. 21:11

Iglica8

Lunolina ma jesam, sve je odradjeno. Kod nas su problem hormoni za koje kada ne zelis trudnocu te stave na pilule, a kada zelis trudnocu zapravo si prepusten sam sebi i prirodnom balansiranju hormona, a za to je potrebno vrijeme.
    Eni poznajem par koji je imao vrlo vrlo los spermiogram, bas je bio i smanjen broj ali i sve ostalo je bilo bas lose. Krenuli su u obradu za mpo ali su paralelno radili na poboljsanju spermiograma jer im je i za mpo receno da moraju popravit spermiogram, i eto desila se trudnoca. Znam da je on prestao pusit, smanjio alkohol, promijenio prehranu, to je prvo morao napravit jer je fakat vodio nezdrav zivot. I pio je dosta visoke doze tih dodataka sto preporucuju za musku plodnost. I to sve sa 38-39 godina.

Da razumijem ali moj suprug ne pusi ne pije , trenira , uzima suplemente i zdrav je sve nalaze je napravio i krvnu sliku i hormone i urinokulturu  i sve mu je tip top  nemogu mu stvarno ništa prigovarati  , sad će ponovno ići na spermiogram u 12 mj pa ćemo vidjeti dal ima kakvih pomaka .. makar čisto sumnjam 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    09. Studeni 2023. 21:15

Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link 
    https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html

https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

MarTina=)
    09. Studeni 2023. 21:26

Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto...
    Evo, mene je asociralo na par kojem su doktori rekli da zbog muža imaju iznimno mali postotak šanse za trudnoću. Imaju sada dvoje djece i vjeruju u Božju ljubav i plan. Čim saznam, poslat cu kada će biti Večer ozdravljenja, ako ste u blizini.. (Zg). Ja čekam, i nadam se milosti. U redu je i tko god odbije, pa nismo svi vjernici. No da bilo tko ode i dobije milost za sebe, ja ću biti sretna! 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Iglica8
    09. Studeni 2023. 21:31

eni233

Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link
    https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html

https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html

Hvala ti :) jesam, i mogu potvrdit da su odlicne. Trenutno ih ne pijem jer sam ih pila par mjeseci i dosta su mi pomogle pa sam sad na pauzi. Divna tinktura :) 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    09. Studeni 2023. 22:20

MarTina=)

Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto…
    Evo, mene je asociralo na par kojem su doktori rekli da zbog muža imaju iznimno mali postotak šanse za trudnoću. Imaju sada dvoje djece i vjeruju u Božju ljubav i plan. Čim saznam, poslat cu kada će biti Večer ozdravljenja, ako ste u blizini.. (Zg). Ja čekam, i nadam se milosti. U redu je i tko god odbije, pa nismo svi vjernici. No da bilo tko ode i dobije milost za sebe, ja ću biti sretna! 😊

Ja sam velika vjernica ..i puno molim zato kažem čuda se događaju. Al opet ne želim se razočarati previše jer nitko nezna koji je zapravo božji plan i zašto .

Pa muci ne nemogu reci da me ne muci , ali se i trudim ostati pozitivna koliko mogu ..i nije da me samo muci nego se vise bojim tako bi ja najviše opisala sebe. Bojim se postupka na koji ćemo morati ići , općenito se bojim tableta , igla .. i svega sto ima veze s doktorima i počelo me to jako mučiti , a opet ne želim da odustanem radi straha jer stvarno želim bebu i to jako 🥹

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    09. Studeni 2023. 22:21

Anchyyyy

Bebolina2024

eni233

Cure je koja hvalila ovulaciju ja dam 17dc i ništa 😒🤔. Sad neznam ili je prošla ili će tek biti nis mi nije jasno 🫣🫣🫣

Ne pratiš bazalnu? Jer po padu temp vidiš da je bila O. Ovako možeš nagađati da je bila (jesi sluz pratila?) ili se malo ciklus poremetio pa će kasniti.
    Ako je bila bar znaš da ste sve pokrili.
    Anchyyy koji to je dr bio danas?
    Super što ideš odmah, taman prilika za plusić i slikicu s UZV za pod bor. 🤞🤞
    BikMik drago mi je što je nalaz dobar i što je sve prošlo bezbolno.
    Ja sam u postupku dobivala Cyclogest i to od dana punkcije jajnih stanica.
    mariposa obično preporučaju dr. Bolanču, ja se naručim kod njega pa tko bude bude. Sad mi je prvi put bio Tomić a drugi put na UZV Bolanča.
    Sad ne znam za sljedeći put tko će biti jer sam se samo naručila nisam tražila ništa kod kojeg dr, ionako nosim nove nalaze na uvid prije postupka.
    A i svejedno mi je tko će mi biti i na punkciji i transferu ionako ne možemo utjecati na to jer možda baš taj dan nam dr ode na bo ili mora negdje ići. U ovoj priči najbitniji je dobar embriolog. A nadam se da je taj kojega imaju dobar i da će mi on smućkati bebicu ( i svima ostalima). Vidi našu Anchyyy koliko je smrzlića čeka, sad samo neka se prime i može odmah dječji vrtić otvoriti 😂😂

Danas je bila jedna mlada plava zenskica, jako je ljubazna a Tomic je bio u sali.
    Ja se nadam da je moje vrijeme doslo napokon. U iduci petak je muzu rodendan i bas bi bilo super kada bi fet bio tad i jos bolje da bude uspjesan 🙏🙏🙏🤞🤞

Divno anchyyy❤️❤️❤️❤️ 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• BikMik
    10. Studeni 2023. 00:09

eni233

MarTina=)

Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto…

Ja sam velika vjernica ..i puno molim zato kažem čuda se događaju. Al opet ne želim se razočarati previše jer nitko nezna koji je zapravo božji plan i zašto .

Pa muci ne nemogu reci da me ne muci , ali se i trudim ostati pozitivna koliko mogu ..i nije da me samo muci nego se vise bojim tako bi ja najviše opisala sebe. Bojim se postupka na koji ćemo morati ići , općenito se bojim tableta , igla .. i svega sto ima veze s doktorima i počelo me to jako mučiti , a opet ne želim da odustanem radi straha jer stvarno želim bebu i to jako 🥹

E Eni nikako da ti ispricam, jedni od nakboljih prijatelja su imali tako situaciju. Njemu nije bio spusten jedan testis u djetinjstvu, nakon godinu i po uspiju doci do trudnoce i ono pobacaj, na ljeto se narucili na MPO i mjesec prije zatrudni prirodno, znaci sveukupno jedno tri godine. Nako. Rodjenja su mislili nemamo se sta paziti, jedva se i ovo desili, kad eto i druge curice. A bio je stariji od tvog muza 🙏

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    10. Studeni 2023. 05:44

BikMik

eni233

MarTina=)

E Eni nikako da ti ispricam, jedni od nakboljih prijatelja su imali tako situaciju. Njemu nije bio spusten jedan testis u djetinjstvu, nakon godinu i po uspiju doci do trudnoce i ono pobacaj, na ljeto se narucili na MPO i mjesec prije zatrudni prirodno, znaci sveukupno jedno tri godine. Nako. Rodjenja su mislili nemamo se sta paziti, jedva se i ovo desili, kad eto i druge curice. A bio je stariji od tvog muza 🙏

Bilo bi lijepo da imamo ishod takav 🥹🥰 ali opet neki imaju sreće neki ne .. ja se nadam da ću biti u onoj sretnoj grupi ❤️🤞 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Bebolina2024
    10. Studeni 2023. 06:08

Anchyyy kad je rođendan onda još bitnije da ide sve po planu 🤞🤞
    Eni moj prag tolerancije na bol je nizak i zbog toga sam rekla da nikad neću u MPO. Na kraju kad sam vidjela da neću uspjeti kod kuće ostati trudna, a želja za bebom velika, drugo mi nije ni preostalo.
    Na kraju ni tih 20 injekcija zaista nisu strašne jer sve su tanke igle. Najbitnije u toku pop ih izvaditi na sobnu temp pa da ne pecka. I onda ti je više manje ok. Mene muž pikao, to je bio njegov zadatak, ja sam sve pripremala. Pikanje je bilo u 20 a pikalice bi u toku popodneva izvadila iz frižidera.
    Punkcija se obavi pod kratkotrajnom anestezijom i meni je odlična. Odspavaš 10tak minuta i već si u sobi natrag u krevetu i odmaraš. I taj dan sam i doma obavezno mirovala. Lagane bolove sam osjećala ništa strašno, bilo mi je gore dok sam čekala punkciju da ih sve povade van. I na kraju taj transfer, mene su dosta mučili i izmučili, teže se namjestili i ušli ali stisnula sam zube i mislim si uskoro će biti gotovo.
    Na kraju zahvalna sam da ta opcija MPO postoji jer to je sada jedino što mi daje nadu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

MarTina=)
    10. Studeni 2023. 06:32

eni233

BikMik

eni233

MarTina=)

Bilo bi lijepo da imamo ishod takav 🥹🥰 ali opet neki imaju sreće neki ne .. ja se nadam da ću biti u onoj sretnoj grupi ❤️🤞

Samo trebaš vjerovati da se ispunilo vrijeme za vas ❤️

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.