Thinkpurple, ja isto malo škicam da vidim šta radite vi koje ste nas tu davno ostavile😛😛🤣
Trudnoća je sada ok, prva 3 mjeseca mi je stvarno bilo užasno, kao što znate, ali zadnja 3 tjedna sam super i stvarno sad uživamo🤭 kako ste vi?
Ah.. za posvajanje..budem tužna i kad samo pišem o tome.. ništa od toga. Mi smo u utorak sad nazvali i odustali. Dugo to već traje i ajde, stvarno smo imali puno razumijevanja. No, bio je plan da se pričeka oko 2 tjedna i sve će se riješiti. Naravno, možete mislit što je bilo tako hah! Po novom, to će se možda cekat i do 2,3 mjeseca što je meni svakako uz trudnoću jako puno.. ugl, pravili smo majmune od mene i muža, zbog naših živaca, odustali smo. Tužni smo jer smo baš u to išli sretni i otvorena srca, ali glupi ljudi i sustav.. pokušat ćemo opet posvojiti dok curica malo naraste 🤗
Tratincice, kad su prije prosla 3 mjeseca? 😮 rekla bih da si jucer javila da si trudna🤭
Za curku mi je jako zao, ali potpuno razumijem borbe s nasim vrlih hrvatskim sustavom 😐
❤
Hahah meni je proletilo, ja sam u 4 mjesecu trudnoće, a tek sad i postajem svjesna da sam trudna🤣🤣
https://ibb.co/FhjwxFv - zbog ovoga 🤣🤣
Kakva lijepa buuusa 😍😍
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Martina bravooo!!! Čestitam!! ❤️❤️
.
Tratinčice žao mi je za posvojenje, ali busica je bas lijepa, pazite se i mazite. ❤️
.
I ja prijavljujem 1.dc. U ponedjeljak cu za Zg vadit krv. To ce biti taman 5dc, nadam se da je ok jer ne stignem nikako otic u subotu tamo. Sta vi mislite? Kazu svuda od 2-5dc tako da se nadam da ce onda to biti u roku. 🤷♀️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Martina, čestitam! 😊😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Drage žene koje mjerite temperaturu, trebam pomoć!
Ovako: Inače u periodu nakon ovulacije kad mi krene padat temperatura, znam da dolazi menga. Drugi dan pada temp ju dobijem (obično na 36,2 ili 36,3 stupnja).
Ovaj ciklus imam već 4 dana za redom nižu temp (iako ne dovoljno nisku kao što mi inače bude na 1.dc) ali nikako da dođe menga. Po dosadašnjim ciklusima i iskustvima a i temperaturi je trebala doći prekjučer. Ja nemam nikakvih simptoma. Ovo je moj graf za ovaj mjesec
https://ibb.co/hHjygdP
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ovako: Inače u periodu nakon ovulacije kad mi krene padat temperatura, znam da dolazi menga. Drugi dan pada temp ju dobijem (obično na 36,2 ili 36,3 stupnja).
Ovaj ciklus imam već 4 dana za redom nižu temp (iako ne dovoljno nisku kao što mi inače bude na 1.dc) ali nikako da dođe menga. Po dosadašnjim ciklusima i iskustvima a i temperaturi je trebala doći prekjučer. Ja nemam nikakvih simptoma. Ovo je moj graf za ovaj mjesec
Ja bih po grafu rekla da ces dobiti ovih dana :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je ovaj ciklus pala na 11dpo, ali ne jos dovoljno, mislila sam da ce jos vise na 12dpo, međutim taj dan se opet digla, jucer na 13dpo je pala nesto sitno i danas na 14 je pala na standardnih 36,1 i dobila sam M odmah ujutro.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hej doci ce ...sutra ..prekosutra. a svakako se nadam da nece doc sljedeci mjesec i da je ovaj Bozic tvoj😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svim curama koje su mi poželite sreću ❤️❤️❤️
Martina jako lijepo i uživaj u trudnoći zaslužila si 🥰🥰
Lela zao mi je zbog M ali novi ciklus nova nada , nema negative bit će kad tad plus ❤️❤️❤️
Evo mene sad ću vam sve napisati u dva dijela jer mi ne stane 🤣😅 ako sam sto zaboravila napomenuti pitajte
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ovako cure .. bili smo na konzultacijama danas u 11 i 30 do 12 i 30 . Objasnili su nam na početku kako dolazi do ovulacije kako se stvaraju jajne stanice kako dolazi do začeća u globalu kak bi to u savršenim uvjetima trebalo biti . S obzirom da se puno parova susreće poteškoćama onda dolazimo do MPO . Objasnili su nam da postoje dvije metode koji oni rade a to su IUI i IVF, pa su objasnili kako se koja radi . Nakon toga su nam rekli da kod parova koji imaju dobar spermiogram i kod žene ako je sve uredu onda prvo ide IUI metoda koja kod njih ne ide preko zavoda to se kod njih plaća . I ako ta metoda ne uspije onda se tek ide na IVF. Jer IVF sa sobom donosi i komplikacije koje mogu se desiti i oni ne žele riskirati pa se time žele ograditi pa zato prvo idu ovom prirodnijom metodom pa onda ako ta ne uspije se tek ide na ovu drugu. A ako se ide na IUI zena mora obavzeno ići na propuhivanje jajovoda to je uvjet da bude postupak što uspješniji a za IVF to ne treba .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌