Lela91ja se isto slažem s curama da je to sasvim ok beta ali da si puno ne razbijaš glavu i brineš se ja bi eto reda radi još jednom ponovila cisto da budeš na miru. Vjerujem da će bit odlična 💪🏽
Ivyyysve mirise na plusić, držim fige 🤞🏽🤞🏽 hoćeš raditi test?
Hvala ti, cini mi se da cu ponavljat betu do prvog pregleda, ako bude sve ok. 😅
A u petak definitivno idem opet. Dobila sam nalaz nakon radnog vremena doktorice tako da cu je ujutro zvati da vidim sto ona misli.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela91ja se isto slažem s curama da je to sasvim ok beta ali da si puno ne razbijaš glavu i brineš se ja bi eto reda radi još jednom ponovila cisto da budeš na miru. Vjerujem da će bit odlična 💪🏽
A u petak definitivno idem opet. Dobila sam nalaz nakon radnog vremena doktorice tako da cu je ujutro zvati da vidim sto ona misli.
Dobra ti je beta, ne moraš se bedirati. Vidim da ti je Martina napisala jer je i kod nje bila slična situacija. Možda za dva dana ne bude 400 i nešto nego 500. Bitno je da ona raste i da se otprilike i poduplala.
.
Ivyyy voljela bi da ugledaš plusić najviše iz razloga jer vidim da ti je baš sve postalo previše stresno. 😘🤞🤞
Obriši si trakicu iz aplikacije da ti ne stoji kao da O je sutra.
Ja sam u ovome puno duže ali nekako imam osjećaj da se ok nosim s tim minusima. Veći šok bi, nakon svih ovih minusa, doživjela da ugledam plusić.
Možda koja trudnica (Martina, Lela ili Mare) doma ima LH trakicu pa može pišnuti za ekipu da vidimo kakva je. 😀
.
Mene totalno rastura sve od bolova da jedva čekam da se uvučem u krevet.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobra ti je beta, ne moraš se bedirati. Vidim da ti je Martina napisala jer je i kod nje bila slična situacija. Možda za dva dana ne bude 400 i nešto nego 500. Bitno je da ona raste i da se otprilike i poduplala.
.
Ivyyy voljela bi da ugledaš plusić najviše iz razloga jer vidim da ti je baš sve postalo previše stresno. 😘🤞🤞
Ja sam u ovome puno duže ali nekako imam osjećaj da se ok nosim s tim minusima. Veći šok bi, nakon svih ovih minusa, doživjela da ugledam plusić.
Možda koja trudnica (Martina, Lela ili Mare) doma ima LH trakicu pa može pišnuti za ekipu da vidimo kakva je. 😀
.
Hvala i tebi. Ja se nadam da ce bit ok, ali vidjet cemo. Iskreno uopce se nisam nesto previse ni veselila jos od subote. Vise me strah obuzeo. Vidjet cemo, ne mogu stvarno utjecat na ishod, samo se nadat da ce bit ok. 🤞🏻
.
Evo pisnem ja sad jedan LH. Imam ih jos par doma.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
.
.
Ja za trudnoću testove vise i ne radim. Ne znam kad sam zadnji put. Bas se ne sjećam. Ali evo ko za vraga ja dobih gljivičnu infekciju 😩 taman pred plodne dane.. neće me i gotovo. Uzela sam si neke biljne vag. pa ću probati

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo ga. Nije se do kraja osusio, al znaci ovako brzo mi se nije pojavila druga linija nikad. 😅
https://ibb.co/PxnsMZT

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
https://ibb.co/SNrHQXX Ovo je moj kad se vec osusio.. ali kazem, meni zna nekad prije M biti poz LH trakica pa mi pvo ne znaci bas..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
https://ibb.co/SNrHQXXOvo je moj kad se vec osusio.. ali kazem, meni zna nekad prije M biti poz LH trakica pa mi pvo ne znaci bas..
A gledaj pisni test , po meni ako ti je ova pozitvna onda bi ti trebao biti i hcg ukoliko si trudna

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
https://ibb.co/SNrHQXXOvo je moj kad se vec osusio.. ali kazem, meni zna nekad prije M biti poz LH trakica pa mi pvo ne znaci bas..
Ok prije menge al menga ti je tek za tjedan il koliko ... meni je ovo top tako je bilo i meni...zelim ti pozitivan test stvarnooo ono jakooo kupi si ak nemas onaj od 10 mlu kad ces imat snage pisnut ga...sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo moje 8 dpo ...dan prije jedva vidljive sjene na testu
https://ibb.co/864HwjM
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,kako od prosle godine koristim duphaston za regulisanje menstruacije,prvi put sam prosli mjesec preskocila skroz terapiju znaci nisam ga uzela nikako.Ovulaciju osjetila nisam,a niti sam je testirala trakicom.Sutra mi je 40-ti dan ciklusa,a menstruacija jos uvijek nije dosla.Od simptoma bas nista ne osjecam osim prije nekoliko dana sam imala period od neka 3-4 dana gdje sam umirala od zeludcanih tegoba.Da li mislite da je ovaj put menstruacija zakasnila zbog naglog prestanka uzimanja duphastona.Također nikakve naznake ni nemam da bi M uskoro mogla stici.Povremeno mi se javi neki bjeli obilniji iscjedak,ali ubrzo i on prestane.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji