Ja sam si kupila Catafertyl koji je spominjala Martina da pije… Zamijenit ću sada Novalac njime. Čitala sam da je on relativno novi pripravak na našem tržištu, ali da ga dosta ginekologa preporuča u zadnje vrijeme. Martina, zašto nisi rekla da je tako fino???? Znači kao mljeveni tic tac 🤣😨
Bas sam vidjela i na temi potpomognute da i mpo gin su ga bas krenuli preporucavati🙈 jeeee, predobrog je okusa🤣 iako mi se sad zeludac dize od njega al oke (cak mi ga i u trudnoci preporuca da nastavim)
Ja ga krenula piti u 8.mj, sredinom 10.mj plusic🤗 najvise mi ga je preporucila zbog inverzije lh i fsh
Martina, s obzirom na spomenutu inverziju LH i FSH, što su rekli vezano za Catafertyl, da pomaže da se te vrijednosti poprave?
Ako sam dobro shvatila imas PCOS i izostanak ovulacije, pročitaj na nettu za vitex tablete mnogima su bas pomogle u tom slučaju
Ja sam si kupila Catafertyl koji je spominjala Martina da pije… Zamijenit ću sada Novalac njime. Čitala sam da je on relativno novi pripravak na našem tržištu, ali da ga dosta ginekologa preporuča u zadnje vrijeme. Martina, zašto nisi rekla da je tako fino???? Znači kao mljeveni tic tac 🤣😨
Bas sam vidjela i na temi potpomognute da i mpo gin su ga bas krenuli preporucavati🙈 jeeee, predobrog je okusa🤣 iako mi se sad zeludac dize od njega al oke (cak mi ga i u trudnoci preporuca da nastavim)
Ja ga krenula piti u 8.mj, sredinom 10.mj plusic🤗 najvise mi ga je preporucila zbog inverzije lh i fsh
Martina, s obzirom na spomenutu inverziju LH i FSH, što su rekli vezano za Catafertyl, da pomaže da se te vrijednosti poprave?
Ako sam dobro shvatila imas PCOS i izostanak ovulacije, pročitaj na nettu za vitex tablete mnogima su bas pomogle u tom slučaju
Hvala! Zapravo ne znam koliko ovuliram, a tek sad provjeravam trakicama (prije nisam sve plodne dane provjeravala) i čini se da sada i ima ovulacije. Prije tjedan dana sam bila kod gin pa mi je rekla da jedan jajnik nije blizu, a drugi da je bliže ovulaciji. No, ona je gledala za slučaj da mi ciklus bude 28 dana. A veća je vjerojatnost da meni nije 28 nego više. Tako da, sad se baš veselim što vidim da je linija tamna. =)
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Eni, vi bi mogli u postpuak u 12. mjesecu jer je meni danas rekla da cu na konzultacije u 12. i da ocekujem postupak u 1. obzirom da imam vec dosta odradjenih pretraga, a mislim da imas i ti.
Super je sto ces uloviti tocno termin da mozes i uzv odraditi! Joj uzbudjena sam kao da ja idem! Jedva cekam da javis sto su ti rekli? U koliko sati ides? Da znam kad krecem osvjezavati forum😂
.
Ivy zao mi je. Vjerujem da si tuzna i znam da ti nije lako, ali isplaci se, pojedi ono sto volis, pomazi se s muzem i odtugujte i onda se hrabro dignite i krenute u nove pobjede za svoju bebicu🥰🥰
.
Petra ja sam bila prosli ciklus na HSSG-u i iskreno, meni je bilo bolno, mislila sam da ce mi prsnuti maternica, da cu odraditi eksplozivnu srackicu preko cijele ordinacije i da cu pritom i povratiti😂ALI rekla mi je gin da sam jedna od rijetkih iznimaka kojoj je bilo tako. I znaj da onog trena kad zavrsi pretraga, bol momentalno staje. Da mi sad netko kaze da moram ponoviti pretragu - mogla bih ju odraditi☺️
Rekla bih da je pretraga kao kad prvi put ides na brazilku - ne ocekujes takvu bol pa te to malo iznenadi, ali da ponovis, shvatila bi da zapravo uopce nije tako strasno🤭
Pa bilo bi super jer sljedeći termin za M mi je 27 .11 pa da bude božićni poklon 🥰🥰🥰🥰🥰 budemo čuli kaj budu nam rekli , jedva čekam ❤️🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Lela91 sad me to asociralo, kada je jedna prijateljica, uredne trudnoće, rekla da je tim više zabrinuta jer se sve čini uredno. Onda mi je druga objasnila da trudnice postanu neobjašnjivo zabrinute za sve. No nama koje to slušamo zvuči kao pretjeruju, pogotovo što nam se, itekako, većim problemom čini što do trudnoće ne dolazi. A njima je došlo, pa sad još nalaze neki problem tamk di ga nema.
Ne ne, to razumijem, ali ova je bas takva opcenito u zivotu. Sve joj je tesko, sve joj je problem, a ima sve. Bas je takav tip osobe. Ovo joj je druga trudnoca, a pred malo mi je rekla da ona uopce nije majcinski tip i da je njoj sve to jako tesko. A na drugo dijete su isli zbog muza, jer je on jako htio pa kao ajde. Ma mislim. Cijela prica nema bas nekog smisla i onda me to umori. Jer se borim sa sto svojih problema, a ona ih izmislja tamo gdje ih nema.
I jos mi kaze: a tebe bas nece, bit ce si nekome gadno stala na zulj. Poludila sam.
Nažalost ne vide svi kad imaju to "sve". "Ljudsko srce zadovoljno nikad posve nije."
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Zna li možda netko nakon koliko dana bi trebala doći M nakon zadnje tablete duphastona, ako ih je tko pio?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zna li možda netko nakon koliko dana bi trebala doći M nakon zadnje tablete duphastona, ako ih je tko pio?
A kao tolerira se msm 2tjedna (ako se ne varam), al to bude vdcinom keoz 2,3 dana. Ja sam 4.dan dobila npr
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A kao tolerira se msm 2tjedna (ako se ne varam), al to bude vdcinom keoz 2,3 dana. Ja sam 4.dan dobila npr
Sutra mi je četvrti dan, jucer i prekjučer sam imala lagane grcice kao da ću dobiti. Bas me zanima kad će 🤔
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sutra mi je četvrti dan, jucer i prekjučer sam imala lagane grcice kao da ću dobiti. Bas me zanima kad će 🤔
da 2-3 dana, ali do 10 je ja mislim okej..
S obzirom da vidim da si i ti imala vanmaternicnu.. jesi išla na koje pretrage nakon svega ? Meni su napravljeni papa, ostali brisevi urinokultura i ultrazvuk ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻
https://yourimageshare.com/ib/Z7FWiELEVp
Potamnila je u odnosu na prije 2-3 sata
Odlično 😍😍😍 koji ti je dan ciklusa ovo ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻
https://yourimageshare.com/ib/Z7FWiELEVp
Potamnila je u odnosu na prije 2-3 sata
Odlično 😍😍😍 koji ti je dan ciklusa ovo ?
20. dan
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji