Cureee,žene pozdrav svima… rekla sam sebi da ću se maknuti od foruma, Al i dalje vas čitam redovno :)
Imam novo pitanje. Naime jučer sam bila 25 dc (cca 11 dan ovluacije) i imala sam baš naglašene menstrualne bolove…krenuo mi je čak i smečkasti iscjedak. Danas nema nista ali i dalje imam prisutne manje menstrualne bolove…inače mi nikad ne urani toliko menstruacija, uvijek je na 28. dan. Što se tiče simptoma trudnoca nemam apsolutno ništa, čak me ni grudi ne boli, a nisu ni nešto narasle :) Što vi mislite???
Ako nije trudnoća, moguće da ti je u ovom ciklusu progesteron nešto niži.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Eni koji ti je dan ciklusa?
Ja inače ne podnosim bol i zato sam rekla da nikad neću u MPO, ali ipak jesam. Prvi put čekam da me odvedu u salu i mislim si što mi je ovo trebalo, zašto sam došla do ovoga? Bilo me je strah anestezije. Otišla sam i vratila se za 15 minuta i već budna. Malo sam još dremuckala ali droga im je odlična 😂.
Zaspiš i probudiš se kao da ništa nije bilo i tako mi je i drugi put bilo. Vjeruj mi ako ja koja ne podnosim inače bol sam mogla možeš i ti. Na kraju ispadne da nije nešto previše strašno. Uvijek rizik postoji ali nadamo se najboljem. Drugo je ako uđeš u hiper (ako prejako odreagiraš) tu imaš malo više bolove i obično transfer se odgađa dok se sve ne vrati u normalu. Ali ako ih imaš par kao ja kod mene nema brige od hipera. 😊
Thinkpurple već 4 mjeseca je prošlo, baš dosta. Bude uskoro počela normalnije spavati pa će biti lakše. 🤞🤞
Ivyyyy trebalo bi malo se odmaknuti od svega ovoga s obzirom da ti je to toliki stres.
Nemam napade panike pa ne znam kako to izgleda i što pomaže, ali možda neka meditacija ili slušanje muzike, trčanje,vježbanje možda nešto drugo čime se možeš zaokupiti može pomoći. Drži se 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Iglica hvala budem probala se dogovoriti za termin nekako kako mi odgovara. Za konzultacije si slažem dan u tjednu koji mi obično paše najbolje i veći dio dana odradim pa se dogovorim da dođem između 12 i 13 i budem fino zadnja ili među zadnjima pa se lakše dogovoriti i popričati sa sestrom dok drugi ne slušaju.
Anchyyy jel znaš koliko si prije postupka išla po lijekove? Baš danas gledala trebala bi u 1.mj dobiti oko 1.1. nadam se da ćemo onda odmah s tim ciklusom u postupak.
Jesi ih zvala za termin?
08/24 spontani pobačaj
Ja inače ne podnosim bol i zato sam rekla da nikad neću u MPO, ali ipak jesam. Prvi put čekam da me odvedu u salu i mislim si što mi je ovo trebalo, zašto sam došla do ovoga? Bilo me je strah anestezije. Otišla sam i vratila se za 15 minuta i već budna. Malo sam još dremuckala ali droga im je odlična 😂.
Zaspiš i probudiš se kao da ništa nije bilo i tako mi je i drugi put bilo. Vjeruj mi ako ja koja ne podnosim inače bol sam mogla možeš i ti. Na kraju ispadne da nije nešto previše strašno. Uvijek rizik postoji ali nadamo se najboljem. Drugo je ako uđeš u hiper (ako prejako odreagiraš) tu imaš malo više bolove i obično transfer se odgađa dok se sve ne vrati u normalu. Ali ako ih imaš par kao ja kod mene nema brige od hipera. 😊
Thinkpurple već 4 mjeseca je prošlo, baš dosta. Bude uskoro počela normalnije spavati pa će biti lakše. 🤞🤞
Ivyyyy trebalo bi malo se odmaknuti od svega ovoga s obzirom da ti je to toliki stres.
Nemam napade panike pa ne znam kako to izgleda i što pomaže, ali možda neka meditacija ili slušanje muzike, trčanje,vježbanje možda nešto drugo čime se možeš zaokupiti može pomoći. Drži se 😘
Hvala ti na lijepom rjecima i utjehi ❤️❤️❤️❤️❤️ , jučer mi je bio 10 dc i dosta mi je veliki folikul , 14.5mm , i 6mm na desnom i 7mm na lijevom a danas mi je 11 … a sjećam se kad Sam išla na 15dc jednom na ultrazvuk mi je bio 12mm folikul i to na lijevom a na desnom nije bilo ništa , pa mi se ovaj ciklus čini sve puno zato sam malo zbunjena još ni jednom nisam tako imala .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Hvala ti na lijepom rjecima i utjehi ❤️❤️❤️❤️❤️ , jučer mi je bio 10 dc i dosta mi je veliki folikul , 14.5mm , i 6mm na desnom i 7mm na lijevom a danas mi je 11 … a sjećam se kad Sam išla na 15dc jednom na ultrazvuk mi je bio 12mm folikul i to na lijevom a na desnom nije bilo ništa , pa mi se ovaj ciklus čini sve puno zato sam malo zbunjena još ni jednom nisam tako imala .
Ako O bude za 3, 4 dana ovaj bi trebao sazrijeti do tada jer kažu da rastu 1 do 2mm dnevno, što je za 3, 4, 5 minimum 18 pa do kojih 24. A sada ovisno na koliko tebi pucaju. Ovaj ti je veliki očito taj vodeči i on će vjerojatno jedini sazrijeti, jer ova dva su još mala.
A da su svi veliki podjednako onda bi mogli biti blizanci ili trojke 😊
Obično kažu da jedna sazrijeva a ako ih više sazrije onda tu dođe do višeplodnih trudnoća.
Ja sam baš neki dan rekla mužu iako prije nisam nikako htjela a sad bi si još i htjela blizance, valjda nakon sve ove muke prolaze i blizanci, iako ih nemamo u obitelji. Ali nikad se ne zna kad se stanica može podijeliti.
08/24 spontani pobačaj
Ovo za TSH nisam odgovorila obično za postupak gledaju između 2 i 2.5, meni je srećom sad oba puta bio ispod 2. Nadam se da će mi tako i sada u utorak biti. Bitno je kad ga vadiš da si što manje pod stresom inače može skočiti. Meni je prošlo ljeto bio preko 5 a ja na terapiji već godinama. Ali eto nešto se dogodilo i malo je podivljao i bez dizanja doze se vratio u normalu.
08/24 spontani pobačaj
Ako O bude za 3, 4 dana ovaj bi trebao sazrijeti do tada jer kažu da rastu 1 do 2mm dnevno, što je za 3, 4, 5 minimum 18 pa do kojih 24. A sada ovisno na koliko tebi pucaju. Ovaj ti je veliki očito taj vodeči i on će vjerojatno jedini sazrijeti, jer ova dva su još mala.
A da su svi veliki podjednako onda bi mogli biti blizanci ili trojke 😊
Obično kažu da jedna sazrijeva a ako ih više sazrije onda tu dođe do višeplodnih trudnoća.
Ja sam baš neki dan rekla mužu iako prije nisam nikako htjela a sad bi si još i htjela blizance, valjda nakon sve ove muke prolaze i blizanci, iako ih nemamo u obitelji. Ali nikad se ne zna kad se stanica može podijeliti.
E to neznam stvarno na kolko pucaju 😒😒 to mi je jedino žao da neznam cca ali ću si pratiti s trakicama , a i skuzit ću po sluzi dan prije meni se spusti rastezljiva sluz i onda znam da će ovulacija biti .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Ovo za TSH nisam odgovorila obično za postupak gledaju između 2 i 2.5, meni je srećom sad oba puta bio ispod 2. Nadam se da će mi tako i sada u utorak biti. Bitno je kad ga vadiš da si što manje pod stresom inače može skočiti. Meni je prošlo ljeto bio preko 5 a ja na terapiji već godinama. Ali eto nešto se dogodilo i malo je podivljao i bez dizanja doze se vratio u normalu.
Da meni je na 2 bilo , Al inače mo bude 1.60 tako obično , ali iznad dva mi nije nikad bilo još i nadam se da ni neće 🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Iglica hvala budem probala se dogovoriti za termin nekako kako mi odgovara. Za konzultacije si slažem dan u tjednu koji mi obično paše najbolje i veći dio dana odradim pa se dogovorim da dođem između 12 i 13 i budem fino zadnja ili među zadnjima pa se lakše dogovoriti i popričati sa sestrom dok drugi ne slušaju.
Anchyyy jel znaš koliko si prije postupka išla po lijekove? Baš danas gledala trebala bi u 1.mj dobiti oko 1.1. nadam se da ćemo onda odmah s tim ciklusom u postupak.
Jesi ih zvala za termin?
Ja sam dobila 6.6 i znam da sam isla po lijekove koji dan prije…
Ako trebas tad dobit onda im se javis koji dan prije da dodes po lijekove, ali obavezno nazoves u 12 mj kad budes znala kad pada i pitaj za detaljne informacije ako ispadne da trebas dobit 1.1. Posto su i praznici da ne bi bilo nismo znali…
Ja sam zvala i u cetvrtak 9.11 idem kod njih pa cu vidjet sto ce reci i dali cu moci u fet sad u 11 🙏🙏
Hvala ti na odgovoru.
Nadam se da ideš sad u 11.mj u postupak, jer ne vidim razlog za čekanje. Sretno 🙏🙏🤞😘
08/24 spontani pobačaj
Hey cure, ja prijavljujem danas 1DC .
Razocarana sam jer sam mislila da je ovaj ciklus dobitni.
Imala sam sve simptome trudnoce kao prvi put ali eto nista.
Koje nalaze mi preporucujete za pocetak?
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Sortiraj odgovore
Najstariji