Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    02. Studeni 2023. 08:01

MarTinaF

Bebolina2024

MarTinaF

Lunolina

MarTinaF

https://yourimageshare.com/ib/wg0n6dRRHQ

Može malo pojašnjenja? Test od danas (cca podne). Jednako je tamna kao jučer, ali crta je uža. S čime ima veze širina crte?
    Nastavit ću testirati još i danas i sutra da vidim kada će nestajati.

Vjerojatno ti je test preslab za tebe. Trebala bi uzeti manje osjetljivi test pa ce ti peak krace prikazati - ili jednostavnija opcija - pokrij sve dane peaka i iduca 2 dana🤭

Mislim da je ovaj srednje osjetljivosti, 20 mIU/ml L. Onda recimo od 30 barem?

Sretno u pokrivanju. Meni nikad ne bude tako dugo jaka druga crta na testu. Meni kad krene tamniti vidi se neka najjača i sljedeća kroz 2 do 3 sata je već u padu. Većinom niti ne uspijem pravi peak uhvatiti jer mi brzo dođe i prođe.
    Anchyyy u kojoj si fazi?
    Ja sam dobila nalaze markera za sebe i muža, čekam M danas, sutra ili prekosutra i idem hormone vaditi. Imam već novi termin za konzultacije da dođem s nalazima. Planirala sam si kad mi najbolje odg pa ću samo malo ranije izaći s posla i više se ne vraćam.
    Nadam se da je to zadnji pregled do skupljanja pikalica.
    Od postupka u 8. mjesecu imala sam M u 9. i 10. mj i sad čekam treću već ali još uvijek osjećam one žlijezde pod prstima koje su mi nabubrile pod stimuacijom. Svakako čim prođem ove postupke sve idem na mamografiju da ne bi bilo nešto (a i preporuča se nakon postupaka pregledati grudi).I muž ih osjeti pod prstima.

Skroz sam nova po pitanju trakica pa ne znam je li to kod svakog različito ili je nešto očekivano, a nešto ne.

No, spomenula si "pikalice" pa imam asocijativno pitanje: što je to na Humanoj što žene dobivaju za bockanje? Što se unosi uštrcavanjem injekcijom?

Dobivamo nekoliko vrsta injekcija koje pomažu da se dobije veći broj jajnih stanica koje se nakon punkcije oplođuju. Inače žena svaki ciklus ima jednu jajnu stanicu koja sazrije a na ovaj način dobiju više. Makar u mom slučaju smo jako malo dobili oba puta 2 jajne stanice.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    02. Studeni 2023. 08:06

Anchyyyy

Bebolina2024

MarTinaF

Lunolina

MarTinaF

https://yourimageshare.com/ib/wg0n6dRRHQ

Može malo pojašnjenja? Test od danas (cca podne). Jednako je tamna kao jučer, ali crta je uža. S čime ima veze širina crte?
    Nastavit ću testirati još i danas i sutra da vidim kada će nestajati.

Vjerojatno ti je test preslab za tebe. Trebala bi uzeti manje osjetljivi test pa ce ti peak krace prikazati - ili jednostavnija opcija - pokrij sve dane peaka i iduca 2 dana🤭

Mislim da je ovaj srednje osjetljivosti, 20 mIU/ml L. Onda recimo od 30 barem?

Sretno u pokrivanju. Meni nikad ne bude tako dugo jaka druga crta na testu. Meni kad krene tamniti vidi se neka najjača i sljedeća kroz 2 do 3 sata je već u padu. Većinom niti ne uspijem pravi peak uhvatiti jer mi brzo dođe i prođe.
    Anchyyy u kojoj si fazi?
    Ja sam dobila nalaze markera za sebe i muža, čekam M danas, sutra ili prekosutra i idem hormone vaditi. Imam već novi termin za konzultacije da dođem s nalazima. Planirala sam si kad mi najbolje odg pa ću samo malo ranije izaći s posla i više se ne vraćam.
    Nadam se da je to zadnji pregled do skupljanja pikalica.
    Od postupka u 8. mjesecu imala sam M u 9. i 10. mj i sad čekam treću već ali još uvijek osjećam one žlijezde pod prstima koje su mi nabubrile pod stimuacijom. Svakako čim prođem ove postupke sve idem na mamografiju da ne bi bilo nešto (a i preporuča se nakon postupaka pregledati grudi).I muž ih osjeti pod prstima.

Bebolina evo cekam M i pocei su M bolovi pa cekam da krene i da ih zovem pa da vidim kad trebam doci.
    Neznam dali ce trazit konzultacije ili odmah dolazim na uzv za fet pa ce pogledat nalaz histero ja se nadam da cu moci odmah u fet.
    Super da si obavila i da ides na druge konzultacije 🤞🤞
    Brzo ce to, evo uskoro advent pocinje pa ces se okupirat blagdanima i nakon toga tvoja akcija krece 👍👍🙏
    Sad moram procitat par stranica unazad da popratim sve 🙂

I ja se nadam da možeš odmah u FET. I kod mene krenuli M bolovi ako ne krene danas svakako bude sutra.
    Znam da će mi začas doći postupak, iako se to sve čini kao dugo na kraju baš proleti.
    Šteta samo što oni nemaju folikulimetrije rano ujutro kao na Svetom Duhu. Jer sam imala ispriku da kasnim iz laba ako bi kasnila ali obično sam stizala na posao. Ovako ne znam kako ću pravdati a da ne znaju da sam u bolnici. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• aga34
    02. Studeni 2023. 08:24

Drage žene,
    imam dosta LH trakica za ovulaciju koje mi više ne trebaju. Šteta da ih bacim, pa rado ih poklonim nekoj :)
    U Šibeniku sam pa se javite :)

MarTina=)
    02. Studeni 2023. 08:29

Bebolina2024
    Shvaćeno 👌

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• BikMik
    02. Studeni 2023. 08:39

Mareee, ove si rekla da ti nikad nisu dale sjenu?
    https://ibb.co/tY4WDBH
    Zakazano mi je propuhivanje u cetvrtak u 8h, odmah cu pitat kad bi mogla u postupak kod njih i koja cijena, ne vrijedi vise cekat.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    02. Studeni 2023. 09:33

Bebolina ovo je tako glupo kada moras smisljati izlike jer ne mozes na poslu reci zasto te nema. Zalosno je da zena mora skrivati da zeli prosiriti obitelj.
    Da se razumijemo, imam jednaku situaciju na poslu, da ne mislis da je moj komentar lose usmjeren na tebe.
    .
    Eni sretno danas! Javi kak je proslo! Kad su ti konzultacije?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

MarTina=)
    02. Studeni 2023. 10:07

Eni, javi nam se poslije pregleda! 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• BikMik
    02. Studeni 2023. 10:18

Eni, sretno! 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Mareeeee3112
    02. Studeni 2023. 10:36

BikMik

Mareee, ove si rekla da ti nikad nisu dale sjenu?
    https://ibb.co/tY4WDBH
    Zakazano mi je propuhivanje u cetvrtak u 8h, odmah cu pitat kad bi mogla u postupak kod njih i koja cijena, ne vrijedi vise cekat.

Nece mi sliku ocitat stavi opet...jesu plave ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Studeni 2023. 10:36

Sretno eni danas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.