Lela,znam kako se osjecas jer sam i ja bila luda tada. Onda mi je gin rekla da se beta okoprilikeudvostruci svakih 48h, i da se moram opustit. Evo ja sam prvi primjer, stvarno mi je za sad , bogu dragom hvala, sve uredno i kako gin kaze skolska trudnoca. Nije da sam dogurala do bogzna kojeg tjedna, ali svejedno bebara raste kako treba 🤗
Bitno da si prosla ove svoje kriticne tjedne, a i na terapiji si tako da mislim da mozes disati normalno, koliko mucnine dozvoljavaju, jel. 😅
I neka raste mrvica kako treba. Bravo! ❤️❤️
Ako se ova mrva moja odrzi, mislim da cu malo odahnuti tek kad prođem osmi tjedan. S obzirom na povijest.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Koliko podrske od zena zenama na jednom mjestu. Citam vas stalno, upijam vase savjete , jer mi je ovo sve novo. Cekam i ja svojih 5 dana da vidim hoce li vjestica doci. Grudi me bole kao pred svaku menstruaciju.
Drzim 🤞 svima. 😊

Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Saljem vam poljubac, bas ste jedna velika podrska❤️
Nisam radila danas test, vidjet cu, dan dva tri, imala sam neki osjecaj da cu dobiti kroz noc, nisam dobila naravno ali eto vidjet cu jos hocu li piskiti ili necu..
A zasto bi dobila 9 dpo ...jedino ak inas poremeceni ciklus ovaj.... ak imas grceve to je dobar znak...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lela,ja sam na prvi uzv isla sa 4tjedna samo da se potvrdi unutar maternice. I bila sam puno mirnija nakon toga. Doduse cekala sam.da mi beta bude preko 1000 jer bi se tad trebalo vidjeti u maternici vec GV.
Moj kriticni tjedan je 7tt, jer sam na uzv dosla tek sa 9tjedana, plod se stao razvijat u 7. Tako da, i meni je to bila prva stepenica u glavi..malo mi je lakse bilo poslije tog uzv. Bogu hvala imam gin koja me slusa i narucuje me svako 2tjedna na uzv inace bi prosvirala sa zivcima da cekam 4tjedna na svaki pregled😅
A po nekoj racunici bi mi beta trebala preci 1000 tamo negdje u ponedjeljak, utorak. Na nekih 4+4, 4+5. A mislim da me puno prije ni nece moc ubacit na pregled.
Ma ova moja je ok, privatnica je tako da sta god da je trazim bude nacelno u redu s tim. Imala sam uvijek do 12. tjedna svaka dva tjedna preglede, osim prva dva koji su bili na tjedan dana razmaka.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lunolinasretno u pokrivanju i daj Bože da bude pozitvan test pa da se iznenadiš kad odeš na konzultacije ❤️❤️❤️
Ivyy nadam se da ćeš ugledati plusic , testiraj se kad ti misliš da si spremna na to 🤞❤️
Ostale cure kako stojite ? Ima koja da čeka da pišne test ili čeka ovulaciju ?!
Evo meni se poremetio ciklus dosta , i ako sam radila nalaze sve i svi su mi dobri rekli su mi iz klinike da sam spremna za postupak , samo još suprug treba ići na spermiogram jer su hormoni dobri pa da dobimo datum tocan kad krećemo , ali evo neznam što se desilo da mi je ciklus još duži nego inače danas mi je 38dc i nisam dobila M , ali se nadam da hoću ovaj tjedan kad već mora doći .. može biti da nisam ni ovulirala kad sam imala dosta stresni mjesec oko posla , svašta mi se izdešavalo evo stvarno neznam a može biti da sam jako kasno ovulirala i da sam zapravo propustila ovulaciju .. a grudi me dosta bole nemogu grudnjak držati jer mi smeta . Test sam zadnje radila u pon i bio je negativan , ako ne dobim do nedelje radim još jedan . Ukratko ovako imamo duge cikluse sad mi je još duži ovaj mjesec , pa to je strašno 🤣
A jesu ti inace tako jako bolne grudi pred mengu? Ako nisu onda bi to mozda mogao biti dobar znak 🤔
Ja smedjarim sa sukrvicom prerano i ne znam kada ce doci 😑 Danas cu otici po Evin M caj od Subana, ima dosta biljaka za ciklus pa cu njega probat malo piti. A i plan mi je nakon iduceg ciklusa otic do ginekologica po utrogestane da probam par ciklusa s njima. Eto, to je moj plan za iduce mjesece 😄
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ruzica dobro nam dosla😊
Imale smo curu na temi s jako kratkim ciklusima koja je uspjela malo produziti ciklus s crvenom macom (kapsule od Bioandine), ona je dosta hvaljena da regulira hormone i stres pa si proguglaj😄
Vrkuta je isto super ali treba bit ustrajan da bi se vidio rezultat.
Ja kao i Simba trazim nacin kako da skratim ciklus od 40 dana😂 sad sam na inofolicu hp, pa cemo vidjet🤞🏻
Hej :) da li se kapsule piju sve do dana kada bi trebala doci menstruacija? Citam negdje da nije pozeljno za trudnice
*rani spontani- 01.24
Lunolinasretno u pokrivanju i daj Bože da bude pozitvan test pa da se iznenadiš kad odeš na konzultacije ❤️❤️❤️
Ivyy nadam se da ćeš ugledati plusic , testiraj se kad ti misliš da si spremna na to 🤞❤️
Evo meni se poremetio ciklus dosta , i ako sam radila nalaze sve i svi su mi dobri rekli su mi iz klinike da sam spremna za postupak , samo još suprug treba ići na spermiogram jer su hormoni dobri pa da dobimo datum tocan kad krećemo , ali evo neznam što se desilo da mi je ciklus još duži nego inače danas mi je 38dc i nisam dobila M , ali se nadam da hoću ovaj tjedan kad već mora doći .. može biti da nisam ni ovulirala kad sam imala dosta stresni mjesec oko posla , svašta mi se izdešavalo evo stvarno neznam a može biti da sam jako kasno ovulirala i da sam zapravo propustila ovulaciju .. a grudi me dosta bole nemogu grudnjak držati jer mi smeta . Test sam zadnje radila u pon i bio je negativan , ako ne dobim do nedelje radim još jedan . Ukratko ovako imamo duge cikluse sad mi je još duži ovaj mjesec , pa to je strašno 🤣
A jesu ti inace tako jako bolne grudi pred mengu? Ako nisu onda bi to mozda mogao biti dobar znak 🤔
Ja smedjarim sa sukrvicom prerano i ne znam kada ce doci 😑 Danas cu otici po Evin M caj od Subana, ima dosta biljaka za ciklus pa cu njega probat malo piti. A i plan mi je nakon iduceg ciklusa otic do ginekologica po utrogestane da probam par ciklusa s njima. Eto, to je moj plan za iduce mjesece 😄
Jesu jesu. Inače me znaju boljeti krenu me negdje 7 dana nakon ovulacije pa sve do dan pred M , onda me prestanu i dobijem .. svaki ciklus isto jedino mi je ovaj bas dosta kasni u odnosu na druge , ja uvijek dobijem 33dc , 34dc najkasnije .. možda i ne kasni neznam , jer neznam točno kad je O bila pa evo živim u ne znanju

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Drage zene moja M stize i mislim da sutra ne vadim sluzbenu betu.
Vidjet cu sto ce reci na humanoj ali mislim da cu preskocit 12 mj.
12 mj ce biti kucna radinost 🤣🤣🤣
Anchyy bila sam jucer, kaze da nema tog kod nas, spomenula je neki Nizon, pa samo vidi da li je to to.

Hvala ti draga 🥰 i ja se nadam da nas mozda iznenadi plus, ali ako ne, 20.12. su konzultacije u Skvorcu pa se tome veselim.
Jesi mozda izmjerila temperaturu? Ne nuzno bazalnu, ako ti je visa nego inace mozda i tebe iznenadi plusic u nedjelju. Joj, da te barem iznenadi plus!!!❤️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ovaj mjesec svima neki ludi ciklus, i moj se malo skratio ali dobro. Računam na postupak s M koja dolazi cca 22.1. tako da sve bitno će se odvijati početkom 2.mjeseca.
Ništa neka nam svima kućne radinosti u 12.mj donesu plusić 🤞🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji