Zna li možda netko nakon koliko dana bi trebala doći M nakon zadnje tablete duphastona, ako ih je tko pio?
A kao tolerira se msm 2tjedna (ako se ne varam), al to bude vdcinom keoz 2,3 dana. Ja sam 4.dan dobila npr
Sutra mi je četvrti dan, jucer i prekjučer sam imala lagane grcice kao da ću dobiti. Bas me zanima kad će 🤔
da 2-3 dana, ali do 10 je ja mislim okej..
S obzirom da vidim da si i ti imala vanmaternicnu.. jesi išla na koje pretrage nakon svega ? Meni su napravljeni papa, ostali brisevi urinokultura i ultrazvuk ..
Da. I ja sam to napravila sve. brisevi papa urinokultura.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
https://yourimageshare.com/ib/wg0n6dRRHQ
Može malo pojašnjenja? Test od danas (cca podne). Jednako je tamna kao jučer, ali crta je uža. S čime ima veze širina crte?
Nastavit ću testirati još i danas i sutra da vidim kada će nestajati.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Može malo pojašnjenja? Test od danas (cca podne). Jednako je tamna kao jučer, ali crta je uža. S čime ima veze širina crte?
Ja koristim iste te trakice i uvijek mi je takva testna crtica (takve debljine). Kontrolna je uvijek jednako debela i cijelom širinom jednakog intenziteta. Ne znam ti objasnit, ali i mene zanima 😁 Vjerojatno su takve trakice 🤷🏻♀️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET
Vjerojatno ti je test preslab za tebe. Trebala bi uzeti manje osjetljivi test pa ce ti peak krace prikazati - ili jednostavnija opcija - pokrij sve dane peaka i iduca 2 dana🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ok! :)
Taman sam teatirala opet i krenula je blijediti.
I probada me lijeva strana...
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Vjerojatno ti je test preslab za tebe. Trebala bi uzeti manje osjetljivi test pa ce ti peak krace prikazati - ili jednostavnija opcija - pokrij sve dane peaka i iduca 2 dana🤭
Mislim da je ovaj srednje osjetljivosti, 20 mIU/ml L. Onda recimo od 30 barem?
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ok! :)
Taman sam teatirala opet i krenula je blijediti.
I probada me lijeva strana…
Onda mozda ovuliras a kad ovuliras trebala bi biti jos jaca medutim mozda si vise i vode popila itd... zato je najbolje uvijek u isto vrijeme se testirat 2x u danu npr al da je vecinom u isto vrijeme kao i predhodnih dana... i naravno pokri i danas😀😁sretno muzu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vode sam baš minimalno ujutro popila i čekala 2:15 do mjerenja. E sad... Mene i dalje boli lijeva strana, nisam imala do sad takvo iskustvo pa ne znam što je. Termofor sam si stavila i odmaram.
Danas smo pokrili 🤣
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sretno u pokrivanju. Meni nikad ne bude tako dugo jaka druga crta na testu. Meni kad krene tamniti vidi se neka najjača i sljedeća kroz 2 do 3 sata je već u padu. Većinom niti ne uspijem pravi peak uhvatiti jer mi brzo dođe i prođe.
Anchyyy u kojoj si fazi?
Ja sam dobila nalaze markera za sebe i muža, čekam M danas, sutra ili prekosutra i idem hormone vaditi. Imam već novi termin za konzultacije da dođem s nalazima. Planirala sam si kad mi najbolje odg pa ću samo malo ranije izaći s posla i više se ne vraćam.
Nadam se da je to zadnji pregled do skupljanja pikalica.
Od postupka u 8. mjesecu imala sam M u 9. i 10. mj i sad čekam treću već ali još uvijek osjećam one žlijezde pod prstima koje su mi nabubrile pod stimuacijom. Svakako čim prođem ove postupke sve idem na mamografiju da ne bi bilo nešto (a i preporuča se nakon postupaka pregledati grudi).I muž ih osjeti pod prstima.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sretno u pokrivanju. Meni nikad ne bude tako dugo jaka druga crta na testu. Meni kad krene tamniti vidi se neka najjača i sljedeća kroz 2 do 3 sata je već u padu. Većinom niti ne uspijem pravi peak uhvatiti jer mi brzo dođe i prođe.
Anchyyy u kojoj si fazi?
Ja sam dobila nalaze markera za sebe i muža, čekam M danas, sutra ili prekosutra i idem hormone vaditi. Imam već novi termin za konzultacije da dođem s nalazima. Planirala sam si kad mi najbolje odg pa ću samo malo ranije izaći s posla i više se ne vraćam.
Nadam se da je to zadnji pregled do skupljanja pikalica.
Od postupka u 8. mjesecu imala sam M u 9. i 10. mj i sad čekam treću već ali još uvijek osjećam one žlijezde pod prstima koje su mi nabubrile pod stimuacijom. Svakako čim prođem ove postupke sve idem na mamografiju da ne bi bilo nešto (a i preporuča se nakon postupaka pregledati grudi).I muž ih osjeti pod prstima.
Skroz sam nova po pitanju trakica pa ne znam je li to kod svakog različito ili je nešto očekivano, a nešto ne.
No, spomenula si "pikalice" pa imam asocijativno pitanje: što je to na Humanoj što žene dobivaju za bockanje? Što se unosi uštrcavanjem injekcijom?
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji