Sretno eni danas
50 x One+Step Blue Line Ultra Sensitive Pregnancy Test - Pregnancy Test Early Test https://amzn.eu/d/8IL6bOj
Mozes Link otvoriti?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sretno eni danas
50 x One+Step Blue Line Ultra Sensitive Pregnancy Test - Pregnancy Test Early Test https://amzn.eu/d/8IL6bOj
Mozes Link otvoriti?
To su te, te imam i ja.. i ne daju lazne crtice..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Evo da i s vama curke podjelim🙈 danas sam bila na pregledu, imamo otkucaje srca 😊 i velicinom je plod veci za 2 dana od zadnje menge🩷
Napokon malo lakse disem!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo da i s vama curke podjelim🙈 danas sam bila na pregledu, imamo otkucaje srca 😊 i velicinom je plod veci za 2 dana od zadnje menge🩷
A super, bas bas mi je drago, apsolutno zasluzijete jednu mirnu i predivnu trudnocu i savrsenu bebicu 🤗🎊🎉
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
🥰🥰 Bas mi je drago, uzivaj ❤
Predivno! Zelim vam urednu i mirnu trudnocu❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bok žene 😘
Martina, drago mi je za predivan pregled, neka tako ostane do samog kraja 🤗
Bebolina, pratit ću te koliko mogu i isčekujem sada tvoj plusić, naravno skupa s Anchy 🤗
.
Vidim da vas puno kreće u mpo vode, želim vam svu sreću i puno hrabrosti i strpljenja❤ i definitivno podržavam da se poduzme sve što može, bez puno čekanja. U ovakvim situacijama vrijeme je dragocjeno 🤭 puse svima 😘😘
.
Netko je pisao za one One step testiće, meni su oni koma, uvijek neke sjene po njima 🥴 budu pozitivni i na vodu, ja jednom probala 🤣 ali evo, znaju ove starije članice, mislim da mogu potvrditi..heh
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Thinkpurple, ja isto malo škicam da vidim šta radite vi koje ste nas tu davno ostavile😛😛🤣
Trudnoća je sada ok, prva 3 mjeseca mi je stvarno bilo užasno, kao što znate, ali zadnja 3 tjedna sam super i stvarno sad uživamo🤭 kako ste vi?
Ah.. za posvajanje..budem tužna i kad samo pišem o tome.. ništa od toga. Mi smo u utorak sad nazvali i odustali. Dugo to već traje i ajde, stvarno smo imali puno razumijevanja. No, bio je plan da se pričeka oko 2 tjedna i sve će se riješiti. Naravno, možete mislit što je bilo tako hah! Po novom, to će se možda cekat i do 2,3 mjeseca što je meni svakako uz trudnoću jako puno.. ugl, pravili smo majmune od mene i muža, zbog naših živaca, odustali smo. Tužni smo jer smo baš u to išli sretni i otvorena srca, ali glupi ljudi i sustav.. pokušat ćemo opet posvojiti dok curica malo naraste 🤗
Trudimo se od 9/21.
Thinkpurple, ja isto malo škicam da vidim šta radite vi koje ste nas tu davno ostavile😛😛🤣
Trudnoća je sada ok, prva 3 mjeseca mi je stvarno bilo užasno, kao što znate, ali zadnja 3 tjedna sam super i stvarno sad uživamo🤭 kako ste vi?
Ah.. za posvajanje..budem tužna i kad samo pišem o tome.. ništa od toga. Mi smo u utorak sad nazvali i odustali. Dugo to već traje i ajde, stvarno smo imali puno razumijevanja. No, bio je plan da se pričeka oko 2 tjedna i sve će se riješiti. Naravno, možete mislit što je bilo tako hah! Po novom, to će se možda cekat i do 2,3 mjeseca što je meni svakako uz trudnoću jako puno.. ugl, pravili smo majmune od mene i muža, zbog naših živaca, odustali smo. Tužni smo jer smo baš u to išli sretni i otvorena srca, ali glupi ljudi i sustav.. pokušat ćemo opet posvojiti dok curica malo naraste 🤗
Tratincice, kad su prije prosla 3 mjeseca? 😮 rekla bih da si jucer javila da si trudna🤭
Za curku mi je jako zao, ali potpuno razumijem borbe s nasim vrlih hrvatskim sustavom 😐
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Tratincice, kad su prije prosla 3 mjeseca? 😮 rekla bih da si jucer javila da si trudna🤭
Za curku mi je jako zao, ali potpuno razumijem borbe s nasim vrlih hrvatskim sustavom 😐
❤
Hahah meni je proletilo, ja sam u 4 mjesecu trudnoće, a tek sad i postajem svjesna da sam trudna🤣🤣
https://ibb.co/FhjwxFv - zbog ovoga 🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji