Lela91 sad me to asociralo, kada je jedna prijateljica, uredne trudnoće, rekla da je tim više zabrinuta jer se sve čini uredno. Onda mi je druga objasnila da trudnice postanu neobjašnjivo zabrinute za sve. No nama koje to slušamo zvuči kao pretjeruju, pogotovo što nam se, itekako, većim problemom čini što do trudnoće ne dolazi. A njima je došlo, pa sad još nalaze neki problem tamk di ga nema.
Ne ne, to razumijem, ali ova je bas takva opcenito u zivotu. Sve joj je tesko, sve joj je problem, a ima sve. Bas je takav tip osobe. Ovo joj je druga trudnoca, a pred malo mi je rekla da ona uopce nije majcinski tip i da je njoj sve to jako tesko. A na drugo dijete su isli zbog muza, jer je on jako htio pa kao ajde. Ma mislim. Cijela prica nema bas nekog smisla i onda me to umori. Jer se borim sa sto svojih problema, a ona ih izmislja tamo gdje ih nema.
I jos mi kaze: a tebe bas nece, bit ce si nekome gadno stala na zulj. Poludila sam.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Izgleda da je jucer svima bio takav dan. Ja sam se navecer isto raspala. Bila sam ok s tim padom temperature i onda mi se javila prijateljica koja je trudna i sve joj je jadnoj tesko i sva je u nekoj banani i ubi me pricom o nepostojecim problemima. Popizdim, da prostite, na takve. 🙄🙄
Ni ja nemam zivaca za takve vise, da nam je svima vec jednom drzati svoje bebice i ne prolaziti ove muke vise, ali ne moze uvijek padat kisa, mora jednom doci i Sunce.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
eni233 bude mi opet rekao da nismo zečevi 🤣
Hahahaha 🤣🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Reci mu ...dragi ne moras ti nista ja cu sve odradit😂🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Reci mu …dragi ne moras ti nista ja cu sve odradit😂🤣🤣
HAHAHA Mare 🤣😁😂
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
https://yourimageshare.com/ib/Z7FWiELEVp
Potamnila je u odnosu na prije 2-3 sata
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Eni, vi bi mogli u postpuak u 12. mjesecu jer je meni danas rekla da cu na konzultacije u 12. i da ocekujem postupak u 1. obzirom da imam vec dosta odradjenih pretraga, a mislim da imas i ti.
Super je sto ces uloviti tocno termin da mozes i uzv odraditi! Joj uzbudjena sam kao da ja idem! Jedva cekam da javis sto su ti rekli? U koliko sati ides? Da znam kad krecem osvjezavati forum😂
.
Ivy zao mi je. Vjerujem da si tuzna i znam da ti nije lako, ali isplaci se, pojedi ono sto volis, pomazi se s muzem i odtugujte i onda se hrabro dignite i krenute u nove pobjede za svoju bebicu🥰🥰
.
Petra ja sam bila prosli ciklus na HSSG-u i iskreno, meni je bilo bolno, mislila sam da ce mi prsnuti maternica, da cu odraditi eksplozivnu srackicu preko cijele ordinacije i da cu pritom i povratiti 😂 ALI rekla mi je gin da sam jedna od rijetkih iznimaka kojoj je bilo tako. I znaj da onog trena kad zavrsi pretraga, bol momentalno staje. Da mi sad netko kaze da moram ponoviti pretragu - mogla bih ju odraditi ☺️
Rekla bih da je pretraga kao kad prvi put ides na brazilku - ne ocekujes takvu bol pa te to malo iznenadi, ali da ponovis, shvatila bi da zapravo uopce nije tako strasno 🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://yourimageshare.com/ib/Z7FWiELEVp
Potamnila je u odnosu na prije 2-3 sata
Eto pik...znaci danas ga zaskoci kako god znas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja si dajem jos fore do kraja 12 mj, i ako nista, od 1.1 idemo u bolnicu na sve pretrage, platit cu ako treba.. probat cu se opustiti i ne razmisljati toliko o tome, cak sam mislila da ni ne radim trakice ni nista, nego da probamo ovako pa kako ce biti..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam tek sad nesto primjetila. U Bosni sam 03/22 radila hormone i AMH mi je bio 4,5ng/ml, sad u Njemackoj prosle sedmice 1,5ng/ml. Da li je moguce da mi je toliko spao ili moze biti do uredjaja? Zvala sam drugaricu koja radi u labosu dole, kaze cim dodjes vadimo opet na istom uredjaju, moguce je.
To je i dalje ok amh, oko 11-13pmol.. Ja bih ga ponovila, moguće da je do uređaja, rekla si da imas cistu, koju.. Da drugarica mi je rekla da vec ima negdje u kuci taj cjenovnik za bahceci pa ce mi poslati, dok malo sebi dodje od transfera, nisam te zaboravila.
Vazi, hvala, krajem decembra bi svakako odlucila gdje bi isla na to, tako da ima vremena :).
Ponovit cu u decembru na istom uredjaju, sad se samo nadam da cu dobiti danas, da stignem sljedece sedmice na propuhivanje.
Moj ti je savjet prije hsg ako nećeš dobiti nešto protiv bolova da sama uzmes nesto za smirenje i protiv bolova,.
Sortiraj odgovore
Najstariji