Hm… Mene su odmah poslije hormona poslali na provjeru jajovoda.
I mene isto, ali zato sto je muzu dobar spermiogram... ceka me iduci ciklus sono hcg, jel se imam cega plasit, je li bolno? 😬
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ivyyyy u redu je nekad se i tako osjećati. Sve imamo takve dane. Teško je, nije lako. Kad mi se skupi isto se isplačem jer jednostavno mi treba, a nakon toga mi bude lakše. 😘
Eni svaki ciklus nam je nova nada i do M se nadamo da se primilo i tako budem iz mjeseca u mjesec uzbuđena kad krenem hvatati O. Gle koliko sam u tome pa i dalje piškim trakice i pratim.
A gdje nećemo biti uzbuđene kad se spremamo za konzultacije i postupak. Meni je treći a baš sam uzbuđena jer se nadam možda mi Nova godina, nova bolnica i treća sreća konačno donesu sreću. A ako se ne dogodi onda i dalje idem za onom da sve se događa s razlogom.
Istina .. meni je svaki ciklus nova nada . I vjerujem da ćemo i ti i ja ugledati plusic kad tad i svaka cura na ovom forumu . I tako možda i bude , treća sreća 🥰🍀 i tako i vjeruj i bude 💪💪 u četvrtak mi je taman 11dc , odma ću vidjeti i na kojem jajniku će se O desiti 💁♀️ budem se javila s dojmovima u četvrtak 😁😁😁
Javi obavezno, bas sam sretna jer ides na konzultacije🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ivyyyy u redu je nekad se i tako osjećati. Sve imamo takve dane. Teško je, nije lako. Kad mi se skupi isto se isplačem jer jednostavno mi treba, a nakon toga mi bude lakše. 😘
Eni svaki ciklus nam je nova nada i do M se nadamo da se primilo i tako budem iz mjeseca u mjesec uzbuđena kad krenem hvatati O. Gle koliko sam u tome pa i dalje piškim trakice i pratim.
A gdje nećemo biti uzbuđene kad se spremamo za konzultacije i postupak. Meni je treći a baš sam uzbuđena jer se nadam možda mi Nova godina, nova bolnica i treća sreća konačno donesu sreću. A ako se ne dogodi onda i dalje idem za onom da sve se događa s razlogom.
Istina .. meni je svaki ciklus nova nada . I vjerujem da ćemo i ti i ja ugledati plusic kad tad i svaka cura na ovom forumu . I tako možda i bude , treća sreća 🥰🍀 i tako i vjeruj i bude 💪💪 u četvrtak mi je taman 11dc , odma ću vidjeti i na kojem jajniku će se O desiti 💁♀️ budem se javila s dojmovima u četvrtak 😁😁😁
Javi obavezno, bas sam sretna jer ides na konzultacije🤞
Budem budem , hvala ❤️ i ja sam sretna što smo se maknuli iz mrtve točke tako reci .. pa će nam tamo dati stručnije mišljenje i znat ćemo kako i što dalje 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Laurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za to
Laurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za to
Vjeruj mi da sam sad luda kao puška.. znaci ON mi je uništio šansu za ovaj mjesec očito
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Neznam kolko si dugo na forumu ali kod nas je problem suprug , 99% da moji jajovodi nisu problem. Suprug mi ima jedan testis jer kao mali mu se nisu spustili pa je morao na opraciju i nakon toga se samo jedan spustio , sto znaci duplo manje spermica … imamo nalaz i odmah nas je gink poslala na MPO jer nema smisla gubiti vrijeme kad se zna problem .
Shvacam sad. Nisam znala, nekoliko dana sam tu pa hvatam. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Neznam kolko si dugo na forumu ali kod nas je problem suprug , 99% da moji jajovodi nisu problem. Suprug mi ima jedan testis jer kao mali mu se nisu spustili pa je morao na opraciju i nakon toga se samo jedan spustio , sto znaci duplo manje spermica … imamo nalaz i odmah nas je gink poslala na MPO jer nema smisla gubiti vrijeme kad se zna problem .
Shvacam sad. Nisam znala, nekoliko dana sam tu pa hvatam. 😊
Ma da zato pitam .. jer je puno novih cura došlo .. i sad vise neznam tko je što pohvatao a tko ne
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Laurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za toLaurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za to
Vjeruj mi da sam sad luda kao puška.. znaci ON mi je uništio šansu za ovaj mjesec očito
A provjeri s njim, mozda postoji razlog zasto mu je takav protokol😐 nadam se da ima objasnjenje i da je dobro radio
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I mene isto, ali zato sto je muzu dobar spermiogram… ceka me iduci ciklus sono hcg, jel se imam cega plasit, je li bolno? 😬
Ne znam koja je točno razlika, nedavno sam išla na HSSG (histero-sono-salpingografiju), sve je bilo okej, kad mi je ta fiziološka krenula, tad me je nekako zapeckalo posvuda po malo. Prohodno mi je. Kad ne bi bilo prohodno, ne znam kako je tada.
Ići i nadati se najboljem! Ja nisam željela znati ništa o tome prije, pa kako god da mi bude!
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Laurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za toLaurell, ja nisam ginekolog da ti kazem da je tvoj doktor pogrijesio ili koji k radi 😬 ali znam da je moja meni govorila obavezno ultrazvucna provjera ovulacije pa tek nakon toga idemo sa progesteronom inace moze poremetiti ovulaciju. Ako zelis malo progooglati o tome, msm da ces naci jako puno podataka vezano za to
A provjeri s njim, mozda postoji razlog zasto mu je takav protokol😐 nadam se da ima objasnjenje i da je dobro radio
Neću vise imati s njim posla. Direkt nakon M idem kod novog.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja koliko vidim nekim curama jeste bilo bolno, vecini samo neugodno tak HSG, javim svoja iskustva, samo da dodje vjestica vise.
Laurel bas mi je zao, meni su ginekolozi poprilican broj ciklusa zeznuli, sve je moguce nazalost, mjenjaj odmah ne cekaj ko ja
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji