Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTina=)
    31. Listopad 2023. 12:02

Martina1931

pistacija13

Ja sam si kupila Catafertyl koji je spominjala Martina da pije… Zamijenit ću sada Novalac njime. Čitala sam da je on relativno novi pripravak na našem tržištu, ali da ga dosta ginekologa preporuča u zadnje vrijeme. Martina, zašto nisi rekla da je tako fino???? Znači kao mljeveni tic tac 🤣😨

Bas sam vidjela i na temi potpomognute da i mpo gin su ga bas krenuli preporucavati🙈 jeeee, predobrog je okusa🤣 iako mi se sad zeludac dize od njega al oke (cak mi ga i u trudnoci preporuca da nastavim)
    Ja ga krenula piti u 8.mj, sredinom 10.mj plusic🤗 najvise mi ga je preporucila zbog inverzije lh i fsh

Martina, s obzirom na spomenutu inverziju LH i FSH, što su rekli vezano za Catafertyl, da pomaže da se te vrijednosti poprave? 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• freyaa
    31. Listopad 2023. 12:10

BikMik

Ja sam tek sad nesto primjetila. U Bosni sam 03/22 radila hormone i AMH mi je bio 4,5ng/ml, sad u Njemackoj prosle sedmice 1,5ng/ml. Da li je moguce da mi je toliko spao ili moze biti do uredjaja? Zvala sam drugaricu koja radi u labosu dole, kaze cim dodjes vadimo opet na istom uredjaju, moguce je.

To je i dalje ok amh, oko 11-13pmol.. Ja bih ga ponovila, moguće da je do uređaja, rekla si da imas cistu, koju.. Da drugarica mi je rekla da vec ima negdje u kuci taj cjenovnik za bahceci pa ce mi poslati, dok malo sebi dodje od transfera,  nisam te zaboravila. 

Martina1931
    31. Listopad 2023. 12:11

MarTinaF

Martina1931

pistacija13

Ja sam si kupila Catafertyl koji je spominjala Martina da pije… Zamijenit ću sada Novalac njime. Čitala sam da je on relativno novi pripravak na našem tržištu, ali da ga dosta ginekologa preporuča u zadnje vrijeme. Martina, zašto nisi rekla da je tako fino???? Znači kao mljeveni tic tac 🤣😨

Bas sam vidjela i na temi potpomognute da i mpo gin su ga bas krenuli preporucavati🙈 jeeee, predobrog je okusa🤣 iako mi se sad zeludac dize od njega al oke (cak mi ga i u trudnoci preporuca da nastavim)
    Ja ga krenula piti u 8.mj, sredinom 10.mj plusic🤗 najvise mi ga je preporucila zbog inverzije lh i fsh

Martina, s obzirom na spomenutu inverziju LH i FSH, što su rekli vezano za Catafertyl, da pomaže da se te vrijednosti poprave?

Isla bih provjeriti vrijednosti lh i fsh  kroz 3mjeseca da vidim stanje, ali sam uspjela ostvariti trudnocu pa nisam provjeravala

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

MarTina=)
    31. Listopad 2023. 12:12

Žene moram pohvatati vaše nadimke i povezati s time tko što piše. Nakon 4 stranice čitanja više ne znam kome odgovaram. Vezano za LH trakice i PCOS: niti ja ne uspijevam do peak-a. Recimo jedan dan imam neku blagu crticu, drugi dan ništa, pa dva dana opet blagu i stalno tako. Pokušala sam sa više trakica nekoliko puta jer sam pomislila da mi lažu, ali bi i druga pokazala isto što i prva. Ja pijem svašta od dodataka, ali većinu kraće od 2 mjeseca pa se ne uzrujavam još. Jedino folat pijem cca 14 mjeseci. 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• eni233
    31. Listopad 2023. 12:18

ruis

Cure koje ste blizu IVFa, da li ste pokusale da se filujete raznim suplementima.
    I vi i partner?
    Ja poznajem par koji je imao veoma los spermiogram.
    Godinu dana su koristili enormne kolicine suplemenata i uspjeli su zaceti prirodno.
    Zadnji ciklus prije postupka.
    Ja licno nemam nista protiv IVF i mislim da bih ja krenula prikupljati nalaze i prije godine dana.

Moj partner uzima razne supmelente i sportaš je , ali mu ništa pomoglo nije .. jer njegov problem seže nažalost od djetinjstva.. ja sam uzmala vitamine Novalac i infolic , pa sam 2 mjeseca prestala sad sam ovaj ciklus opet krenula piti inofolic i muz i dalje pije vitamine .. Al neznam nemogu reci da imamo nekih pomaka još uvijek se trudnoća desila nije .. čekamo konzultacije idemo prekosutra pa me bas zanima što će nam reci ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• BikMik
    31. Listopad 2023. 12:21

freyaa

BikMik

Ja sam tek sad nesto primjetila. U Bosni sam 03/22 radila hormone i AMH mi je bio 4,5ng/ml, sad u Njemackoj prosle sedmice 1,5ng/ml. Da li je moguce da mi je toliko spao ili moze biti do uredjaja? Zvala sam drugaricu koja radi u labosu dole, kaze cim dodjes vadimo opet na istom uredjaju, moguce je.

To je i dalje ok amh, oko 11-13pmol.. Ja bih ga ponovila, moguće da je do uređaja, rekla si da imas cistu, koju.. Da drugarica mi je rekla da vec ima negdje u kuci taj cjenovnik za bahceci pa ce mi poslati, dok malo sebi dodje od transfera, nisam te zaboravila.

Vazi, hvala, krajem decembra bi svakako odlucila gdje bi isla na to, tako da ima vremena :).
    Ponovit cu u decembru na istom uredjaju, sad se samo nadam da cu dobiti danas, da stignem sljedece sedmice na propuhivanje.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

MarTina=)
    31. Listopad 2023. 12:24

eni233, kamo idete na konzultacije? 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Ivyyyy
    31. Listopad 2023. 12:26

Ja se vec danima pravim da sam dobro, mislim bila sam okej, al prije dva dana su mi pocele neke misli a sto ako nebudem nikad mama, jutros sam imala neki panicni napad, evo i sad suza suzu stize.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    31. Listopad 2023. 12:28

MarTinaF

Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    31. Listopad 2023. 12:29

eni233

MarTinaF

Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti

Poliklinika škvorc * zaboravih napisati sori , preuzbudena sam 🤣🤣🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.