Ivyyyy
Vjerujem da nas sve nekad uhvate takve misli! Suosjećam s tobom! Kročimo kroz sva ta testiranja i držimo se jakima pred raznim ljudima koji na kojekakve načine pitaju privatne stvari. Naravno da će kod kuće neki puta balončić puknuti. U redu je isplakati se. Kad mi je teško, lijepo se isplačem i nastavim dalje jača.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ja se vec danima pravim da sam dobro, mislim bila sam okej, al prije dva dana su mi pocele neke misli a sto ako nebudem nikad mama, jutros sam imala neki panicni napad, evo i sad suza suzu stize..
Sve suosjecamo s tobom... dosla nam je na isti dan M... isplakala sam se, uzela krunicu, pocela moliti i odlucila sve petke postiti do Bozica... vjerujem da cemo se sve ostvariti kao majke, netko prije, netko poslije. I dalje nastavi vjerovati i moliti se, križ je tezak svakome. Dopusti sebi koji dan da padnes, ali od sutra glavu gore i hrabro naprijed ❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ivyyy mislim da te sve zene koje su u ttc procesu razumiju. Sve imamo boljih i losijih dana i onih dana kada se sve cini uzaludnim i ne vidis da ce biti bolje, pa se onda opet priberemo i idemo dalje jer sta nam drugo preostaje.
Vi ste dovoljno mladi da mozete probati sve sto medicina nudi, a nudi puno, i to moze biti rjesenje za vas ako vam je to prihvatljivo.
Ono sto bih ja na vasem mjestu, a s obzirom da ste ipak dosta mladi a ne uspjeva vam, kopala bih dublje gdje postoji problem, ako jedan doktor kaze sve je ok idite kod drugog, treceg, samoinicijativno neke pretrage… Naravno, ako vam je to prihvatljivo i emocionalno i financijski.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ja se vec danima pravim da sam dobro, mislim bila sam okej, al prije dva dana su mi pocele neke misli a sto ako nebudem nikad mama, jutros sam imala neki panicni napad, evo i sad suza suzu stize..
Svi te ovdje razumijemo jer se sve s nečim borimo .. kao što sam ranije napisala da ja ovakvo mučnenje oko
Trudnoće ne poželim ni najgorem ne prijatelju jer znam taj grozan osjećaj nemoći , tuge i svega a nemožeš utjecati 🥺
Ja sam nekog vjerovanja da ćemo sve ugledati naše pluseve neki prije neki kasnije , danas je toliko napredovala medicina da sve može i ništa nije nemoguce naravno uz vjeru i Božju pomoć 🙏🙏 postoji jedna izreka , pomozite sami sebi pa će vam i Bog pomoći ..i ja u tu izreku duboko vjerujem .. jer ako se trudimo oko nečega i Bog će nas za taj trud nagraditi svaku od nas ❤️ samo treba biti strpljiv , znam da je to nekad teško , ali nikad nesmijemo sumnjati jer sumnja truje um, srce i onda nam je teško biti hladne glave i pozitivnog duha .. zato isplaci se , vrišti , moli i glavu gore u nove pobjede , jer nema da se nemoze , samo pozitiva 🙏🥰💪💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
eni233, kamo idete na konzultacije?
Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti
A nalazi, osim hormona i spermiograma, postoje, ili tek treba provjeriti jajovode i ovulaciju?
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
eni233, kamo idete na konzultacije?
Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti
A nalazi, osim hormona i spermiograma, postoje, ili tek treba provjeriti jajovode i ovulaciju?
Ovuliram svaki mjesec .. a jajovode mi nitko nije predložio , tako da smatram da je to ok .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Hm... Mene su odmah poslije hormona poslali na provjeru jajovoda.
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ivyyyy u redu je nekad se i tako osjećati. Sve imamo takve dane. Teško je, nije lako. Kad mi se skupi isto se isplačem jer jednostavno mi treba, a nakon toga mi bude lakše. 😘
Eni svaki ciklus nam je nova nada i do M se nadamo da se primilo i tako budem iz mjeseca u mjesec uzbuđena kad krenem hvatati O. Gle koliko sam u tome pa i dalje piškim trakice i pratim.
A gdje nećemo biti uzbuđene kad se spremamo za konzultacije i postupak. Meni je treći a baš sam uzbuđena jer se nadam možda mi Nova godina, nova bolnica i treća sreća konačno donesu sreću. A ako se ne dogodi onda i dalje idem za onom da sve se događa s razlogom.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hm… Mene su odmah poslije hormona poslali na provjeru jajovoda.
Neznam kolko si dugo na forumu ali kod nas je problem suprug , 99% da moji jajovodi nisu problem. Suprug mi ima jedan testis jer kao mali mu se nisu spustili pa je morao na opraciju i nakon toga se samo jedan spustio , sto znaci duplo manje spermica … imamo nalaz i odmah nas je gink poslala na MPO jer nema smisla gubiti vrijeme kad se zna problem .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Ivyyyy u redu je nekad se i tako osjećati. Sve imamo takve dane. Teško je, nije lako. Kad mi se skupi isto se isplačem jer jednostavno mi treba, a nakon toga mi bude lakše. 😘
Eni svaki ciklus nam je nova nada i do M se nadamo da se primilo i tako budem iz mjeseca u mjesec uzbuđena kad krenem hvatati O. Gle koliko sam u tome pa i dalje piškim trakice i pratim.
A gdje nećemo biti uzbuđene kad se spremamo za konzultacije i postupak. Meni je treći a baš sam uzbuđena jer se nadam možda mi Nova godina, nova bolnica i treća sreća konačno donesu sreću. A ako se ne dogodi onda i dalje idem za onom da sve se događa s razlogom.
Istina .. meni je svaki ciklus nova nada . I vjerujem da ćemo i ti i ja ugledati plusic kad tad i svaka cura na ovom forumu . I tako možda i bude , treća sreća 🥰🍀 i tako i vjeruj i bude 💪💪 u četvrtak mi je taman 11dc , odma ću vidjeti i na kojem jajniku će se O desiti 💁♀️ budem se javila s dojmovima u četvrtak 😁😁😁
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia