Anny, ti si 2spontana imala…U kojim tjednima? Koliko vam je trebalo za ostvarivanje trudnoce uopce? Jesi isla na neke dodatne pretrage? Msm ako ti je ok odgovoriti na bolne teme, sve razumijem
Pa dugo smo zajedno i malo smo se manje pazili bili prosle godine tako da nismo planirali trudnocu. Meni je ovulacija taj mjesec se poremetila i ocito smo imali odnose u vrijeme ovulacije. Imala sam nekompletni pobacaj u 8+2. Prije toga srce kucalo. Poslali me na kiretazu jer su mislili da mi je mola umjesto tih ostataka pobacaja...
Ove godine trudnoca od pocetka nije dobro krenila. Pokusavali smo 3 mjeseca. Prvo sam mislila da je implantacijsko krvarenje pa da je biokemijska. Na kraju je beta nepravilno rasla i padala. Odveli me na vakum ako je ipak mozda u maternici. Beta opet narasla. Odveli me iza toga na laparaskopiju, nisu nista nasli i zatvorili me samo. Nakon toga sam jos 30ak dana krvarila i beta tako rasla i padala... na kraju je ipak beta pala.
Isla sam na sono HSG u 7.om mjesecu, sve ok. Pokusavali smo tri mjeseca pa nista. Sad opet ne mozemo pokusavati iz drugih zdavstvenih razloga.
Izmedu prvog i drugog sam radila trombofiliju, vitamin D, TSH i inzulinsku rezistenciju (ali iz krvi). TSH je bio 2. Inzulinska na samoj granici.
Sad sam ovu novu doktoricu trazila sve spolne hormone. Ponovno stitnjacu. Muz ima normalan spermiogram. Jel imam jos sto?
Pa koliko znam nisam bolesna, nije mi nista, ne znam.. ja sam trebala jucer dobiti ako je O bila 11, ako je bila 13/14 onda sam danas 12/13 dpo, i trebala bi dobiti sutra..
ciklus mi dosad nije bip duzi od 36 dana, danas je vec 37 dc.. u aprilu mi je jedino tako kao kasnilo i dobila sam na 37 dc ujutro, inace uvijek izmedju 31-36..
Ja bi pričekala i ako ne dođe na 40.dc napravila test. Naravno ti napraviš onako kako želiš i kad ti odgovara. Mene isto kad god ga radim me strah. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Anny, ti si 2spontana imala…U kojim tjednima? Koliko vam je trebalo za ostvarivanje trudnoce uopce? Jesi isla na neke dodatne pretrage? Msm ako ti je ok odgovoriti na bolne teme, sve razumijem
Pa dugo smo zajedno i malo smo se manje pazili bili prosle godine tako da nismo planirali trudnocu. Meni je ovulacija taj mjesec se poremetila i ocito smo imali odnose u vrijeme ovulacije. Imala sam nekompletni pobacaj u 8+2. Prije toga srce kucalo. Poslali me na kiretazu jer su mislili da mi je mola umjesto tih ostataka pobacaja…
Ove godine trudnoca od pocetka nije dobro krenila. Pokusavali smo 3 mjeseca. Prvo sam mislila da je implantacijsko krvarenje pa da je biokemijska. Na kraju je beta nepravilno rasla i padala. Odveli me na vakum ako je ipak mozda u maternici. Beta opet narasla. Odveli me iza toga na laparaskopiju, nisu nista nasli i zatvorili me samo. Nakon toga sam jos 30ak dana krvarila i beta tako rasla i padala… na kraju je ipak beta pala.
Isla sam na sono HSG u 7.om mjesecu, sve ok. Pokusavali smo tri mjeseca pa nista. Sad opet ne mozemo pokusavati iz drugih zdavstvenih razloga.
Izmedu prvog i drugog sam radila trombofiliju, vitamin D, TSH i inzulinsku rezistenciju (ali iz krvi). TSH je bio 2. Inzulinska na samoj granici.
Sad sam ovu novu doktoricu trazila sve spolne hormone. Ponovno stitnjacu. Muz ima normalan spermiogram. Jel imam jos sto?
Aha, pa onda relativno lako ostvarite trudnocu sto je super. Bude opet brzo :) Pa mislim da je to to sto se obrade za pobacaje tice, mi smo jos kariograme uradili izmedju ostalog i torch test na infekcije.
Nekoga se salje na histeroskopiju ali ako na uzv ne vide razloga nekog posebno, ne salje se samo tako
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa ne znam, mislim eto cudno da ne dolazi, osim ako se nesto nije poremetilo, al cak i kad nisam redovno mjerila bazalnu, uvijek mi je dan prije m i na dan m bila bas niska
I zato sam mislila da ce jucer doc, je se spustila i jos me glava boljela, al je danas drasticno porasla, za 0.3 stepeni, tako da ne znam sta da mislim.....
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pa dugo smo zajedno i malo smo se manje pazili bili prosle godine tako da nismo planirali trudnocu. Meni je ovulacija taj mjesec se poremetila i ocito smo imali odnose u vrijeme ovulacije. Imala sam nekompletni pobacaj u 8+2. Prije toga srce kucalo. Poslali me na kiretazu jer su mislili da mi je mola umjesto tih ostataka pobacaja…
Ove godine trudnoca od pocetka nije dobro krenila. Pokusavali smo 3 mjeseca. Prvo sam mislila da je implantacijsko krvarenje pa da je biokemijska. Na kraju je beta nepravilno rasla i padala. Odveli me na vakum ako je ipak mozda u maternici. Beta opet narasla. Odveli me iza toga na laparaskopiju, nisu nista nasli i zatvorili me samo. Nakon toga sam jos 30ak dana krvarila i beta tako rasla i padala… na kraju je ipak beta pala.
Aha, pa onda relativno lako ostvarite trudnocu sto je super. Bude opet brzo :) Pa mislim da je to to sto se obrade za pobacaje tice, mi smo jos kariograme uradili izmedju ostalog i torch test na infekcije.
Nekoga se salje na histeroskopiju ali ako na uzv ne vide razloga nekog posebno, ne salje se samo tako
Nadam se, da se nije nestoi tu poremetilo 🤞
tebi zelim mirnu i dosadnu trudnocu 🤗
TORCH sam pitala proslog gin pa mi je rekao da se to radi u trudnoci... mah.
Torch bi trebala raditi u periodu oko spontanog. Jer ako je neka infekcija u toku da se pokaze. Naravno i cervikalne briseve isto.
Joj hvala ti, najradije bi volila da prespavam ove iduce tjedne i da se samo probudim oko 12tt i da mi kazu sve je ok et
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Torch bi trebala raditi u periodu oko spontanog. Jer ako je neka infekcija u toku da se pokaze. Naravno i cervikalne briseve isto.
Joj hvala ti, najradije bi volila da prespavam ove iduce tjedne i da se samo probudim oko 12tt i da mi kazu sve je ok et
Bit ce, ja vjerujem u to, i molit cu se za tebe i tvoju bebicu🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Hvala draga Ivyyy, znaci mi puno🤍 i ja cu se pomoliti za tebe i tvoj plusic. Nesto se kuha sigurno s obzirom na tempicu :) samo strpljivo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala draga Ivyyy, znaci mi puno🤍 i ja cu se pomoliti za tebe i tvoj plusic. Nesto se kuha sigurno s obzirom na tempicu :) samo strpljivo
🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cervikalne jesam, sve je bilo ok.
Ma vjerujem ti, ja mislim da cu ja isto biti u panici. Al moramo i mi nekad uspjeti🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji