HvalaBikMik :),kuzim da moram pit aktivnu folnu pa bas zato sto je inofolic nema pitam moze li mi to nastetiti. Imala sam dosta povisen homocistein kad sam vadila krv za trombofiliju, nez jel obican folacin pogoduje tome…
Hvala Martina ❤️,rekla mi je gin da pijem aspirin kad vidim + pa da bi me stavila na fragmin poslije otkucaja. Ma da i meni se poremetilo nesto od zadnjeg spontanog/vanmatericne (ne znaju ni oni sto je bilo). Zivi stres. U prvom ciklusu nakon sam imala i folikularnu cistu, malo su mi se ciklusi produzili i prakticki od ovulacije pa do menstruacije imam stalno neka probadanja dolje, bolove u prsima i izrazenije pms simptome (pa i pristice), a toga prije nije bilo. Onda sam i mislila da sam trudna, sto nazalost nisam. Koju ti trombofiliju imas kad mozes piti obicni folacin?
Bas sam rekla prosle sedmice ginekologu, da od soantanog me oko ovulacije i do menstruacije stalno dole boli, cak nekad da ne mogu hodat po par minuta. Pripisala je to cisti koja je narasla. Evo ja danas 7dpo, em je desni jajnik boli, sve po sredini oece, donji zid karlice zateze sve do desne noge. I upravo oko grudnog kosa isto boli, ja mislila prosli mjesec od treninga, ali i ovaj u iste dane prednji dio grudnog kosa. Ajd dobro je da nisam poludila :D. Jesu tebi doktori sta pametnije rekli na to?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ma daj molim te, strasno mi je kako se tako igraju sa zivotima. Cak ne mislim da je u pitanju da ne zele pomoc, nego da se ne prate nova istrazivanja niti edukacije.
Evo ti npr istrazivanje na temu bas te mutacije…pa ja bi brda i doline presla dok ne bi nasla nekoga da mi odobri heparin za iducu trudnocu😅
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6195400/#:~:text=In%20recent%20studies%20it%20was,ability%20(3%2C4).
Vidim da se dobro razumijes u trombofiliju :D, ja iskreno nisam ni skontala svoj nalaz, dva su mi gin rekli da cemo pratiti D dimer u trudnoci i na osnovu toga odlucivat. https://ibb.co/4SxN0m5
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Dobro jutro🙂 jutros mi se popela temp na 36.93, dobila nisam jos..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
BikMik, ti po ovom nalazu ako sam dobro skuzila jer je malo cudno koncipirano imas pai 4g/5g i ovu sto dosta ljudi ima mthfr mutaciju heterozigoti.
Zakljucak ti pise na dnu svakako😅, ali ako je nalaz to sto mislim da je..ti si kandidat za heparin. Ja imam iste mutacije
Ivyyy, ma ti si trudna 100%. Kome se temp dize tako visoko pred mengu???
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
BikMik, ti po ovom nalazu ako sam dobro skuzila jer je malo cudno koncipirano imas pai 4g/5g i ovu sto dosta ljudi ima mthfr mutaciju heterozigoti.
Zakljucak ti pise na dnu svakako😅, ali ako je nalaz to sto mislim da je..ti si kandidat za heparin. Ja imam iste mutacije
Ne znamm, jucer mi je bila 36.60, jutros se digla na 36.93, glava me i dalje boli🤷♀️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Koliko postova. Nema me koji dan i imam lektiru za procitati😬🤭❤️
Ako sam dobro popratila, sada cekamoIvyda nam javi da je trudna🥰
ElaE zelim ti da nas uopce ne upoznas i da se tu ne udomacis nego da se preselis koji dan na ljetne bebe🥰 svakako mislim da ti jos ne gori pod petama. Mozda bi bilo dobro da probate jedan mjesec imati odnose svaki drugi dan u slucaju da spermiogram nije najbolji na svijetu :)
.
Bebolina, Anchy nadam se da su vam uskoro postupci i da ce biti s pozitivnim ishodom za obje☺️
.
Eni, jesi nervozna zbog konzultacija? Bas me zanima kaj ce ti reci. Ti ako imas sve nalaze vec spremne, mozda udjes brzo u postupak. Malo sam im njuskala po stranici i vidjela kako guraju postupke preko hzzo-a pa mozda imaju imaju lufta 😬 da se tebe pita, da li bi krenula sa inseminacijom ili bi odmah isla na neki ‘ozbiljniji’ postupak?
.
Citala sam i intenzivno razmisljala o vasim iskustvima s postupcima i bolovanjem. Kako je to zapravo nezahvalno sto zene moraju nerijetko raditi jer nemaju kako zakamuflirati toliko dugo bolovanje 😐, a radne okoline su takve da se ne moze otvoreno reci razlog.
Uhhh jakoooo i moram priznati da imam pomjesane osjećaje i strah i uzbuđenje i sve pomalo .. ne mi smo puno razmišljali i pričali i mislim da ćemo ići na IVF odmah jer nezelimo riskirati opet gledati u negativni test , to ti je najučinkovitija metoda i imam dobar osjećaj da bi kod nas to bilo dobitno .. a poliklinika skvorc ti ima jako dobre recenzije i dobre doktore tako da sve nade uljevam u to 🥰🥰
Eni, pa pametno! Pogotovo sto inseminacija nema bas neke zavidne rezultate.
Jedva cekam da odes i kazes kako ti je bilo! :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala Martina, nesto niko mi nista nije rekao niti se zabrinuo, samo kao vidjet cemo. Prosle sedmice ovdje u Njemackoj jos rekla ovo ne bi trebao da je uzrok spontanih.
Ja sam 8DPO cure, nisam jedna od strpljivih, zato drzim negativan test u rukama :D. Ali ajd lakse mi ga je danas drzat, za 2-3 dana ako ostane takav ce biti puno teze.
Dobro jutro i sretno svima 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Ivyyy, ti mora da si trudna. Osim ako nisi bolesna (neka viroza, upala..)
Danas si trebala dobit, jelda? Sutra ti pišni još jednom ako ne dobiješ.
Ja sam 7dpo, temp već tri dana 36,5, nikakvih simptoma.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Dobro jutro🙂 jutros mi se popela temp na 36.93, dobila nisam jos..
To je odlično, samo neka tako ostane, da nema padova 🤞🤞😘
Koji ti je sada to već dan ciklusa i kasni 2 dana otprilike ako sam dobro jučer vidjela?
.
Anchyyy hvala i da mi se bar želja ispuni da imam kojeg smrzlića.
Ali sad prvo čekamo tebe i tvoj transfer, a nakon toga skoro dolazi i moj postupak.
.
Lunolina 😘
Pozdrav svima ostalima.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Koliko postova. Nema me koji dan i imam lektiru za procitati😬🤭❤️
Ako sam dobro popratila, sada cekamoIvyda nam javi da je trudna🥰
ElaE zelim ti da nas uopce ne upoznas i da se tu ne udomacis nego da se preselis koji dan na ljetne bebe🥰 svakako mislim da ti jos ne gori pod petama. Mozda bi bilo dobro da probate jedan mjesec imati odnose svaki drugi dan u slucaju da spermiogram nije najbolji na svijetu :)
.
Bebolina, Anchy nadam se da su vam uskoro postupci i da ce biti s pozitivnim ishodom za obje☺️
.
Eni, jesi nervozna zbog konzultacija? Bas me zanima kaj ce ti reci. Ti ako imas sve nalaze vec spremne, mozda udjes brzo u postupak. Malo sam im njuskala po stranici i vidjela kako guraju postupke preko hzzo-a pa mozda imaju imaju lufta 😬 da se tebe pita, da li bi krenula sa inseminacijom ili bi odmah isla na neki ‘ozbiljniji’ postupak?
.
Citala sam i intenzivno razmisljala o vasim iskustvima s postupcima i bolovanjem. Kako je to zapravo nezahvalno sto zene moraju nerijetko raditi jer nemaju kako zakamuflirati toliko dugo bolovanje 😐, a radne okoline su takve da se ne moze otvoreno reci razlog.
Uhhh jakoooo i moram priznati da imam pomjesane osjećaje i strah i uzbuđenje i sve pomalo .. ne mi smo puno razmišljali i pričali i mislim da ćemo ići na IVF odmah jer nezelimo riskirati opet gledati u negativni test , to ti je najučinkovitija metoda i imam dobar osjećaj da bi kod nas to bilo dobitno .. a poliklinika skvorc ti ima jako dobre recenzije i dobre doktore tako da sve nade uljevam u to 🥰🥰
Eni, pa pametno! Pogotovo sto inseminacija nema bas neke zavidne rezultate.
Jedva cekam da odes i kazes kako ti je bilo! :)
I ja sam nestrpljiva i jedva čekam .. budem ti sve napisala u detalje 🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia