Mareeeejednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?
Jel nam to nesto hoces reci????😁😁
Haha, nista osim klasicnog umisljanja sjenice kao uvijek :D
Daj daj daj daj saljiiii😆😆😆 mi volimo mikroskopske sjenice
Znas kad me sramota, ali evo za raju :D. Tek sam 8DPO pa mi je ovo smirivanje zivaca haha
https://ibb.co/v3J6b2S
Vjerujes mi da ja kao vidim nesto, ali ne znam jel isto od prevelike zelje da zelim vidjeti ili stv je😅 tek si 8dpo , vidi sutra i prekosutra
Isto, kontam da znam vec gdje treba biti crta i da buljim dok mi se ne pricini. Ne brini, ja sam obicni mazohista, testiram se ujutro i navece od 8DPO i mucim se do kraja, tek me oko 11DPO krene boliti snjesko
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Moja gospodja jos nije dosla, muz me nesto pipkao, kaze kikad tolilo vlazna nisi bila😅😅😅, imam povremeno koji grcic, ne znam ga opisati, ako do ujutro ne procurim, mozda pisnem jedan test .. vidjet cu prvo temp dal ce pasti ili ne..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
BikMik, budes vidjela sutra. Ako je ovo stv nekakva sjenica, sutra bi trebalo biti vidljivije.
Ivyyyy, ja sam se inacd probudila jutros doslovno mokrih gacica , nevjerovatno mi cak bilo. Kao da sam se uspiskila 🤣 tako da, drzim fige😇
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
BikMik, budes vidjela sutra. Ako je ovo stv nekakva sjenica, sutra bi trebalo biti vidljivije.
Ivyyyy,ja sam se inacd probudila jutros doslovno mokrih gacica , nevjerovatno mi cak bilo. Kao da sam se uspiskila 🤣 tako da, drzim fige😇
Ispricala bi vam nesto, al ne znam da mozda neko ne pomisli da umisljam previse..
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivyyyy,ja sam se inacd probudila jutros doslovno mokrih gacica , nevjerovatno mi cak bilo. Kao da sam se uspiskila 🤣 tako da, drzim fige😇
Ispricala bi vam nesto, al ne znam da mozda neko ne pomisli da umisljam previse..
Msm da smo svasta pisale na ovom forumu, tako da....
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Posalji sliku izostrit cu je na mobu😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Msm da smo svasta pisale na ovom forumu, tako da….
Posto ja svaki dan molim krunicu, i jucer sam mislila da ce doci M, posto mi pala temp, i dok sam molila jucer krunicu posto zatvorim oci, tako mi opet dodje lik Djevice Marije, s bebom, al ovaj put mi je rekla da je moramo staviti u trbuh, i da sam trudna, i zagrlila me i plakale smo, i onda jutros povisena bazalna i neka nada jos veca 🙏🤞🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Posalji sliku izostrit cu je na mobu😁
Jel mozes ovu sto sam poslala ili ordjidji sliku? :D
Ivyyy ako sam ja raju poslala sa 8DPO sliku, moras i ti reci :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Msm da smo svasta pisale na ovom forumu, tako da….
Posto ja svaki dan molim krunicu, i jucer sam mislila da ce doci M, posto mi pala temp, i dok sam molila jucer krunicu posto zatvorim oci, tako mi opet dodje lik Djevice Marije, s bebom, al ovaj put mi je rekla da je moramo staviti u trbuh, i da sam trudna, i zagrlila me i plakale smo, i onda jutros povisena bazalna i neka nada jos veca 🙏🤞🤍
Predivno Ivyyyy, divne stvari, ako ne bude ovaj bit ce ubrzo bas, mora to biti neki znak 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Ivyyy , ti bi trebala piskiti opet na test, mozda cak i vcrs :)
Vec je netko tu pricao da je imao slicno nesto sa Djevicom Marijom ili sam ja nest zabrijala?
A BikMik, ja stv msm da vidim kao neku sjenicu, al mozda kao i ti znam gdje bi trebala biti pa silno zelim vidjeti hhaa.nek neke druge cure isto bace oko pa kazu :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji