Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    26. Listopad 2023. 09:49

I ja bi, al nezz kako to ide, nemaju svi kucni doktori da rade betu, a privatni labosi su mi daleko, tj u gradu, i onda nezz kako i gdje

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    26. Listopad 2023. 09:51

Meni je puno cura koje su rodile, rekle da su im ovulacije postale bolne a prije nisu...
    Meni je bolna samo ovulacija, tih par sati osjecam doslovno pucanje folikula, ne boli mene do M.
    Nije me to puno mucilo da bi pitala dr radi cega se to dogadja, bilo mi je cak ok jer znam i po tome kad mi je tocno O.🙏
    Joj freya, ti nikako na zelenu granu sa tim svojim ciklusima? 🙁 to vec traje neko vrijeme jelda? Meni su se unormalili kroz 2,3ciklusa

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    26. Listopad 2023. 09:52

Ivyyyy

I ja bi, al nezz kako to ide, nemaju svi kucni doktori da rade betu, a privatni labosi su mi daleko, tj u gradu, i onda nezz kako i gdje

Jel se mozes javiti na hitni prijem? Tipa znam u petrovu u zgu da mozes doci na hitnu i reci da si urdila test , imala si vec spontani blabla i da zelis vidjeti stanje s betom
    Ovo znam provjereno, ako nekom od cura iz zga znaci ova info 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    26. Listopad 2023. 09:54

Martina1931

Ivyyyy

Jel se mozes javiti na hitni prijem? Tipa znam u petrovu u zgu da mozes doci na hitnu i reci da si urdila test , imala si vec spontani blabla i da zelis vidjeti stanje s betom

Ne znam kako je u njem, pa vidjet cu ako danas ne dodje do kraja dana, uradit cu test sutra.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• BikMik
    26. Listopad 2023. 09:57

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Ne znam kako je u njem, pa vidjet cu ako danas ne dodje do kraja dana, uradit cu test sutra..

Jest u Njemackoj zeznutije i skuplje sve, i ja sam morala naci termin u obliznjem laboratoriju i otici i platiti, ginekolog nije htio ni cuti tad za vadjenje bete.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Mareeeee3112
    26. Listopad 2023. 10:30

Ivyyyy

Pa koliko znam nisam bolesna, nije mi nista, ne znam.. ja sam trebala jucer dobiti ako je O bila 11, ako je bila 13/14 onda sam danas 12/13 dpo, i trebala bi dobiti sutra..
    ciklus mi dosad nije bip duzi od 36 dana, danas je vec 37 dc.. u aprilu mi je jedino tako kao kasnilo i dobila sam na 37 dc ujutro, inace uvijek izmedju 31-36..

Super tempica sretno😊mjeris u 5 ujutro jel ?tak si nesto spominjala

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    26. Listopad 2023. 10:33

Mare kak si ti nama ? ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    26. Listopad 2023. 10:37

eni233

Mare kak si ti nama ? ❤️

Morala sam danas na posao nesto malo mi je jos navecer bilo i to je to.... jaku mucninu imam sto he dobar znak tak da sam po tom pitanju mirnija ...iako bi bila sretnija da sam doma ....al posto radim samo 3 dana u tjednu izdrzat cu 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• anny35
    26. Listopad 2023. 10:54

freyaa

anny35

Pa bas nista… prvi put da bi moglo biti do ciste. Al bila sam na jos pregleda, vise nitko ne spominje ciste.
    Menstruacija mi je u rasponu od 28 do 35 dana pa kao to je sve ok… Kao mlada sam, sto se nerviram. 🙄
    A oko mene svi samo trudni i radaju.
    Ja sam mislila u pocetku nakon spontanog da sam trudna kad bi me krenilo bolit odmah nakon ovulacije, a sad po tim bolovima znam da nisam 😅 mislim i kad ostanem da necu imat nijedan "simptom"

Jutro cure, nema me dva dana a toliko objava. Anny ja sam isto nakon spontanog imala bas bas jake bolove poslije ovulacije i par dana pred menstruaciju, ponekad sam i plakala od tih bolova, prvo su mi rekli da je to još reakcija organizma na sve te silne tablete za pobacaj, pa onda kao od hormona, pa cista, na kraju sam otisla na histeroskopiju i laparoskopiju, kod mene su bile neke priraslice u maternici, pa su rekli da je od toga. Vidjet ćemo sad kako ce biti. Medjutim ono što je meni cudno jeste da mi je ovaj ciklus samo 3 dana krvarenje, danas 4 dan nista nista.. baš sam se zabrinula

Freyaa sjecam se tebe jos sa teme spontanih... znaci i ti se jos boris i stalno nesto... a nadam se da nije i to jos. Al sjecam se da tebe ciklus stalno zeza, jelda? Meni krvarenje traje kao i inace 4 5 dana. Prije me bolila menstruacija, a sad me boli pred menstruaciju. Nakon prvog spontanog prvih par menstruacija nisam ni osjetila, kao kad zene kazu da rode pa ih ne boli vise. 

Martina1931
    26. Listopad 2023. 11:07

Anny, ti si 2spontana imala...U kojim tjednima? Koliko vam je trebalo za ostvarivanje trudnoce uopce? Jesi isla na neke dodatne pretrage?  Msm ako ti je ok odgovoriti na bolne teme, sve razumijem 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.