Freya, ja sam inace iz Hercegovine i mene je pratila cijelo vrijeme doktorica Nikolina Penava. Moja iskrena i topla preporuka za tu divnu doktoricu :)
Sto se psihologa tice, i ja sam u ovom procesu 9mjeseci sigurno kod psihologinje i bas mi je super bilo tako i za to preporuke svakako🙏
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Freya, ja sam inace iz Hercegovine i mene je pratila cijelo vrijeme doktorica Nikolina Penava. Moja iskrena i topla preporuka za tu divnu doktoricu :)
Sto se psihologa tice, i ja sam u ovom procesu 9mjeseci sigurno kod psihologinje i bas mi je super bilo tako i za to preporuke svakako🙏
A Nikolina je u poliklinici Endoplus, to je odmah preko puta mene, tu sam isla kod doktorice Marine Brajkovic, divna zena (uputila me nakon pobacaja u polikliniku Arbor Vitae, jer rade laparoskopiju i sve ostalo), ne znam da li bi se uvrijedila ako predjem kod Nikoline, ali već sam cula sve najbolje o njoj i o doktorici Vajdana.
A Nikolina je u poliklinici Endoplus, to je odmah preko puta mene, tu sam isla kod doktorice Marine Brajkovic, divna zena (uputila me nakon pobacaja u polikliniku Arbor Vitae, jer rade laparoskopiju i sve ostalo), ne znam da li bi se uvrijedila ako predjem kod Nikoline, ali već sam cula sve najbolje o njoj i o doktorici Vajdana.
Da, poliklinika Arbor Vitae je najbolja dolje po pitanju potpomognute oplodnje i slicnih stvari koliko znam...
Sto se dr Nikoline tice, ona je jako pazljiva i strucna, tako da eto..vidi razmisli, ona nije mpo doktor ali vjerujem da bi te uputila gdje treba svakako
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da, poliklinika Arbor Vitae je najbolja dolje po pitanju potpomognute oplodnje i slicnih stvari koliko znam…
Sto se dr Nikoline tice, ona je jako pazljiva i strucna, tako da eto..vidi razmisli, ona nije mpo doktor ali vjerujem da bi te uputila gdje treba svakako
Vidjet cu da odem do nje sad na folikulometriju, imam rok 6 do 9 mjeseci prirodno da pokušavamo (ali nesto nemam neku veliku nadu), vidjet cu sta ce biti sa tim, mislim da trenutno psihicki nisam jos spremna za MPO, ako se odlučim mislim da ću u Split otici.
Mareeee jednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mareeeejednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?
Jel nam to nesto hoces reci????😁😁
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Haha, nista osim klasicnog umisljanja sjenice kao uvijek :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Daj daj daj daj saljiiii😆😆😆 mi volimo mikroskopske sjenice
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Znas kad me sramota, ali evo za raju :D. Tek sam 8DPO pa mi je ovo smirivanje zivaca haha
https://ibb.co/v3J6b2S
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Znas kad me sramota, ali evo za raju :D. Tek sam 8DPO pa mi je ovo smirivanje zivaca haha
https://ibb.co/v3J6b2S
Vjerujes mi da ja kao vidim nesto, ali ne znam jel isto od prevelike zelje da zelim vidjeti ili stv je😅 tek si 8dpo , vidi sutra i prekosutra
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji