Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    26. Listopad 2023. 16:17

Freya, ja sam inace iz Hercegovine i mene je pratila cijelo vrijeme doktorica Nikolina Penava. Moja iskrena i topla preporuka za tu divnu doktoricu :)
    Sto se psihologa tice, i ja sam u ovom procesu 9mjeseci sigurno kod psihologinje i bas mi je super bilo tako i za to preporuke svakako🙏

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    26. Listopad 2023. 16:33

Martina1931

Freya, ja sam inace iz Hercegovine i mene je pratila cijelo vrijeme doktorica Nikolina Penava. Moja iskrena i topla preporuka za tu divnu doktoricu :)
    Sto se psihologa tice, i ja sam u ovom procesu 9mjeseci sigurno kod psihologinje i bas mi je super bilo tako i za to preporuke svakako🙏

A Nikolina je u poliklinici Endoplus, to je odmah preko puta mene,  tu sam isla kod doktorice Marine Brajkovic, divna zena (uputila me nakon pobacaja u polikliniku Arbor Vitae, jer rade laparoskopiju i sve ostalo), ne znam da li bi se uvrijedila ako predjem kod Nikoline, ali već sam cula sve najbolje o njoj i o doktorici Vajdana. 

Martina1931
    26. Listopad 2023. 16:41

freyaa

Martina1931

A Nikolina je u poliklinici Endoplus, to je odmah preko puta mene, tu sam isla kod doktorice Marine Brajkovic, divna zena (uputila me nakon pobacaja u polikliniku Arbor Vitae, jer rade laparoskopiju i sve ostalo), ne znam da li bi se uvrijedila ako predjem kod Nikoline, ali već sam cula sve najbolje o njoj i o doktorici Vajdana.

Da, poliklinika Arbor Vitae je najbolja dolje po pitanju potpomognute oplodnje i slicnih stvari koliko znam...
    Sto se  dr Nikoline tice, ona je jako pazljiva i strucna, tako da eto..vidi razmisli, ona nije mpo doktor ali vjerujem da bi te uputila gdje treba svakako

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    26. Listopad 2023. 17:07

Martina1931

Da, poliklinika Arbor Vitae je najbolja dolje po pitanju potpomognute oplodnje i slicnih stvari koliko znam…
    Sto se dr Nikoline tice, ona je jako pazljiva i strucna, tako da eto..vidi razmisli, ona nije mpo doktor ali vjerujem da bi te uputila gdje treba svakako

Vidjet cu da odem do nje sad na folikulometriju, imam rok 6 do 9 mjeseci prirodno da pokušavamo (ali nesto nemam neku veliku nadu), vidjet cu sta ce biti sa tim, mislim da trenutno psihicki nisam jos spremna za MPO, ako se odlučim mislim da ću u Split otici.

• BikMik
    26. Listopad 2023. 18:43

Mareeee jednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Martina1931
    26. Listopad 2023. 18:51

BikMik

Mareeeejednom si mi bila kao izostrila sliku testa, kako si ono uradila :)?

Jel nam to nesto hoces reci????😁😁

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    26. Listopad 2023. 18:59

Martina1931

BikMik

Haha, nista osim klasicnog umisljanja sjenice kao uvijek :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Martina1931
    26. Listopad 2023. 19:00

BikMik

Martina1931

BikMik

Daj daj daj daj saljiiii😆😆😆 mi volimo mikroskopske sjenice

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    26. Listopad 2023. 19:03

Martina1931

BikMik

Martina1931

BikMik

Znas kad me sramota, ali evo za raju :D. Tek sam 8DPO pa mi je ovo smirivanje zivaca haha
    https://ibb.co/v3J6b2S

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Martina1931
    26. Listopad 2023. 19:05

BikMik

Martina1931

BikMik

Martina1931

BikMik

Znas kad me sramota, ali evo za raju :D. Tek sam 8DPO pa mi je ovo smirivanje zivaca haha
    https://ibb.co/v3J6b2S

Vjerujes mi  da ja kao vidim nesto, ali ne znam jel isto od prevelike zelje da zelim vidjeti ili stv je😅 tek si 8dpo , vidi sutra i prekosutra 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.