Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    26. Listopad 2023. 12:18

anny35

Martina1931

Torch bi trebala raditi u periodu oko spontanog. Jer ako je neka infekcija u toku da se pokaze. Naravno i cervikalne briseve isto.
    Joj hvala ti, najradije bi volila da prespavam ove iduce tjedne i da se samo probudim oko 12tt i da mi kazu sve je ok et

Cervikalne jesam, sve je bilo ok.
    Ma vjerujem ti, ja mislim da cu ja isto biti u panici. Al moramo i mi nekad uspjeti🥰

Sve se mislim ono..daj Boze, vrijeme je da bude sve ok😅
    Ovaj ciklus u kojem sam ostala trudna smo 30dana sv Josipu molili skupa ja i muz. Cak se potrefilo da sam na dan O otisla s muzem u Karlovac u svetiste Josipovo, pa se mislim da je ova beba pod najjacom zastitom koju moze imati. Toliko molitvi je izmoljeno za nju, suza pusteno.. 🥹 a taj proces spontanog smo skupa 15cetvrtaka Sv Riti molili. Pa ono gdje ces jace od tih molitvi haha
    Zato nekako ipak u dubini duse osjecam da ce biti dobro :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    26. Listopad 2023. 12:38

Mareeeee

eni233

Mare kak si ti nama ? ❤️

Morala sam danas na posao nesto malo mi je jos navecer bilo i to je to…. jaku mucninu imam sto he dobar znak tak da sam po tom pitanju mirnija …iako bi bila sretnija da sam doma ….al posto radim samo 3 dana u tjednu izdrzat cu

A znam da ..radim taj posao a nije ugodno … pogotovo kad znaš da nosiš još jedan život u sebi .. al sve će to dobro ispasti na kraju ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    26. Listopad 2023. 12:49

Ivyyyy

Pa ne znam, mislim eto cudno da ne dolazi, osim ako se nesto nije poremetilo, al cak i kad nisam redovno mjerila bazalnu, uvijek mi je dan prije m i na dan m bila bas niska
    I zato sam mislila da ce jucer doc, je se spustila i jos me glava boljela, al je danas drasticno porasla, za 0.3 stepeni, tako da ne znam sta da mislim…..

Ivyy ako mjeris svaki dan u isto vrijeme onda je ovo super znak...drzim fige

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    26. Listopad 2023. 12:55

Mareeeee

Ivyyyy

Pa ne znam, mislim eto cudno da ne dolazi, osim ako se nesto nije poremetilo, al cak i kad nisam redovno mjerila bazalnu, uvijek mi je dan prije m i na dan m bila bas niska
    I zato sam mislila da ce jucer doc, je se spustila i jos me glava boljela, al je danas drasticno porasla, za 0.3 stepeni, tako da ne znam sta da mislim…..

Ivyy ako mjeris svaki dan u isto vrijeme onda je ovo super znak…drzim fige

Pa mjerim, ponavljam to vec mj dana😂 imam nekad razlike do pola sata kad ustajem ranije kad idem vlakom, ali to se jos tolerira.. al ovako 90% vremena mjerim oko 5 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    26. Listopad 2023. 12:58

Ivyyyy

Mareeeee

Ivyyyy

Ivyy ako mjeris svaki dan u isto vrijeme onda je ovo super znak…drzim fige

Pa mjerim, ponavljam to vec mj dana😂 imam nekad razlike do pola sata kad ustajem ranije kad idem vlakom, ali to se jos tolerira.. al ovako 90% vremena mjerim oko 5

Ma top onda nemas kaj drzimo fige za testic sutra

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    26. Listopad 2023. 13:01

Cure možda glupo pitanje Al koja je razlika između aktivne folne i folne ? To se malo gubim i imam upitnike u glavi Netko je bio spomenuo tu 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    26. Listopad 2023. 13:02

eni233

Mareeeee

eni233

Mare kak si ti nama ? ❤️

Morala sam danas na posao nesto malo mi je jos navecer bilo i to je to…. jaku mucninu imam sto he dobar znak tak da sam po tom pitanju mirnija …iako bi bila sretnija da sam doma ….al posto radim samo 3 dana u tjednu izdrzat cu

A znam da ..radim taj posao a nije ugodno … pogotovo kad znaš da nosiš još jedan život u sebi .. al sve će to dobro ispasti na kraju ❤️❤️❤️

A kad moram jos bar donkraja 12 mjeseca onda cu prvo otic na godisnji pa na komplikacije naravno ako bude sve ok

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    26. Listopad 2023. 13:06

eni233

Cure možda glupo pitanje Al koja je razlika između aktivne folne i folne ? To se malo gubim i imam upitnike u glavi Netko je bio spomenuo tu

Za aktiviranje folne ti trebaju odredjeni enzimi i taj proces je kod odredjenih vrsta trombofilije poremecen, pa em se nakuplja neaktivna forma em imas manjka aktivne. Znaci obicna je stepenica prije "prave, aktivne" koja ti treba tijelu za sve te procese.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    26. Listopad 2023. 13:14

BikMik

eni233

Za aktiviranje folne ti trebaju odredjeni enzimi i taj proces je kod odredjenih vrsta trombofilije poremecen, pa em se nakuplja neaktivna forma em imas manjka aktivne. Znaci obicna je stepenica prije "prave, aktivne" koja ti treba tijelu za sve te procese.

A kužim . Tnx

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Martina1931
    26. Listopad 2023. 13:21

BikMik

eni233

Jel folacin aktivna folna?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.