Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    25. Listopad 2023. 14:38

Mare  drago mi je da je sve ok ❤️ hvala Bogu 😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Listopad 2023. 15:01

Anchyyyy

Enisuper, jesi se narucila na konzultacije u koju bolnicu bi isla?
    Treba vremena da se skupe svi nalazi tako da bolje krenut, da mi je bila ova pamet prije i ja bi ranije krenula u sve to.
    Marebitno da je s bebom sve ok a sto se polipa tice neka vidi ginekolog ako ne bude rastao i ne smeta trudnoci mozda je bolje ne dirat ga dok si trudna.

Poliklinika škvorc , napravili smo sve nalaze , 2.11 idem na konzultacije . Jedino moram još briseve ponoviti jer mi je bila nađena e.coli na brisevima cerviksa 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Listopad 2023. 16:08

Anchyyyy

eni233

Anchyyyy

Enisuper, jesi se narucila na konzultacije u koju bolnicu bi isla?
    Treba vremena da se skupe svi nalazi tako da bolje krenut, da mi je bila ova pamet prije i ja bi ranije krenula u sve to.
    Marebitno da je s bebom sve ok a sto se polipa tice neka vidi ginekolog ako ne bude rastao i ne smeta trudnoci mozda je bolje ne dirat ga dok si trudna.

Poliklinika škvorc , napravili smo sve nalaze , 2.11 idem na konzultacije moram još briseve ponoviti jer mi je bila nađena e.coli na brisevima cerviksa

Super 🎉🎉 brzo ce to i nadam se da ce ovaj put nalaz biti uredan 🙏🙏

I ja se nadam da sam se  rješila bakterije , jer ostali  nalazi su mi svi uredni jedino još idem na vađenje krvi i na urinokulturu ali drugi tjedan jer sad imam mengu pa nemogu dati urin . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Listopad 2023. 16:39

ElaE

pozdrav cure:) ja sam nova, neka od vas me preusmjerila
    ode:) u mom potpisu sve pise, pokusajemo zatrudnit od lipnja, trenutno nista, nedavno radila uzv i papa test sve uredno. Sljedeca menstruacija bi trebala 27 28 sad za par dana, i iskreno mislin da ce i doc jer vec osjecan neke blage grceve kao i inace pred stvari, ali bez obzira na to trenutno sam radi urednih nalaza mirna, dat cu si jos vrimena. Zanima me sta mislit za nekog u mojin godinama nakon koliko pokusavanja da odem na dodatne pretrage?

Pa za mirnu dušu , napravi nalaze hormona i suprug na spermiogram , i ako je sve ok ćeš biti mirnija i znat ćeš da samo moraš duže čekati da se mrvica prime .. suprug i ja smo prestali se paziti već godinu i 3 mjeseca , ali bas aktivno radimo na bebi  godinu dana  i ništa ..moji su nalazi svi uredni .. suprug mi ima dijagnozu i to smo saznali nakon sto se odvažio ići na spermiogram pa smo se  odlučili za MPO tako da po meni napravite te nalaze čim prije da budete ste strane mirni  .. to je moj osobni savjet .. sretno ❤️❤️🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Listopad 2023. 16:47

ElaE

eni233

ElaE

ode:) u mom potpisu sve pise, pokusajemo zatrudnit od lipnja, trenutno nista, nedavno radila uzv i papa test sve uredno. Sljedeca menstruacija bi trebala 27 28 sad za par dana, i iskreno mislin da ce i doc jer vec osjecan neke blage grceve kao i inace pred stvari, ali bez obzira na to trenutno sam radi urednih nalaza mirna, dat cu si jos vrimena. Zanima me sta mislit za nekog u mojin godinama nakon koliko pokusavanja da odem na dodatne pretrage?

Pa za mirnu dušu , napravi nalaze hormona i suprug na spermiogram , i ako je sve ok ćeš biti mirnija i znat ćeš da samo moraš duže čekati da se mrvica prime .. suprug i ja smo prestali se paziti već godinu i 3 mjeseca , ali bas aktivno radimo na bebi godinu dana i ništa ..moji su nalazi svi uredni .. suprug mi ima dijagnozu i to smo saznali nakon sto se odvažio ići na spermiogram pa smo se odlučili za MPO tako da po meni napravite te nalaze čim prije da budete ste strane mirni .. to je moj osobni savjet .. sretno ❤️❤️🤞🤞

hvala ti na odg:) to za hormone sam znala, bas sam na svoju ruku odlucila uzet u privatnoj klinici di inace vadim krv, uzet paket hormona tj panel obrade plodnosti ali za to su mi rekli da treba biti od drugog do petog dana ciklusa pa se to mislim napravit ili ovaj ili sljedeci mjesec:) a za spermiogram hvala ti i to cemo rjesit ja naprimjer nebi za to ni znala da mi nisi rekla sad:) jer se jos nisan pocela informirat o svemu:)

Da nisam ni ja .. cure su me s forma puno uputile .. i stvarno sam sretna sto sam se priključila forumu 🥰
    .
    .
    Samo hrabro sigurno će kod vas biti sve uredu 🥰❤️ jer to sto je kod nas takva situacija ne mora biti i kod vas 😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    25. Listopad 2023. 17:03

ElaE

Hej super dosla si😊😊😊pa s obzirom da su ti ovi prvi nalazi ok pricekaj jos par mjeseci pa ukoliko ce bit bezuspjesno onda kreni s dodatnim pretragama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    25. Listopad 2023. 17:14

ElaE

Dobro nam došla! 👋
    Tri mjeseca je svakako premalo vremena za neki strah, u pravilu se za mlađe od 35 preporučuju dodatne pretrage nakon godine dana pokušavanja, a za starije od 35 nakon 6 mjeseci. Ali vi svakako napravite kako mislite da je za vas bolje, ako želite odmah na pretrage, odite. Kao što su ostale cure rekle, za tebe uzv, papa, kompletna hormonska obrada, a za muža (partnera) spermiogram.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    25. Listopad 2023. 17:17

ElaE Ma da , jos malo pokušavajte pa ćeš vidjeti ❤️🤞 možda i ovaj ciklus bude dobitno jer nekad su simptomi pmsa i trudnoće jednaki jako ih je tesko  razlikovati tako da dok ne dođe vještica ima nade 💪

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Listopad 2023. 17:34

ElaE

Mareeeee

ElaE

Hej super dosla si😊😊😊pa s obzirom da su ti ovi prvi nalazi ok pricekaj jos par mjeseci pa ukoliko ce bit bezuspjesno onda kreni s dodatnim pretragama

dosla sam :) eto icu na taj panel hormona za plodnost sljedeci misec, pa cu kroz par miseci krenit dalje:)

Ma samo hrabro i polako ❤️ bit će to sve dobro .. a tu cure na formu puno znaju šta god te zanima pitaj 🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Martina1931
    25. Listopad 2023. 17:43

ElaE, dobrodosla. Nadam se da ces otici brzo s ove teme. Jesi probala mozda sa lh trakicama. Da si pratis ovulaciju i imate ciljane odnose? :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.