Lela hvala ti, nadam se da će nam svima biti uskoro pozitivan test.
Tratinčice lijepi trbuščić i baš se lijepo već vidi.
Za curicu bitno da ona dođe a sad koji tjedan ne igra veliku ulogu, ali mogu si misliti koje je to nestrpljenje.
Hoćete joj mijenjati ime ili ćete ostaviti koje ima?
Za histeroskopiju stvarno ne znam, ne mogu se odlučiti. Jer Podobnik zatvara MPO odjel i rekli mi da tražim dalje a Repromed mi se nije ni javio. Ovi svi drugi su mi podosta daleko.
Saniii na MPO temi mi je rekla da ona smatra da mi trenutno ništa od toga ne treba. Jer više je to kod mene loš tajming, nije dobro pogođena stimulacija.... A u Vinogradskoj mi je rekao da bi je mogli odraditi ako mi sljedeći bude neuspješan. Pa onda možda bolje sačekati. Čim mi se dogodilo s privatnicima ovako, a ja se vodim za onom da sve se događa s razlogom, onda si mislim da bi možda trebala odustati za sada.
Što se tiče ulaska po UZV je on rekao da neki dio moraju zaobići.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina koji si dpo ? Si uspjela uhaviti peak ? Bila sam te pitala ali nisam popratila dali si mi odgovorila ili ne ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Bebolina koji si dpo ? Si uspjela uhaviti peak ? Bila sam te pitala ali nisam popratila dali si mi odgovorila ili ne ?
Piše po aplikaciji 1.dpo, peak je bio negdje u noći pa ga nisam uhvatila. Već ga mjesecima nisam uhvatila. Više sreće drugi put.
Kako si ti? Jesi ti ovaj tjedan kod Škvorca?
08/24 spontani pobačaj
Piše po aplikaciji 1.dpo, peak je bio negdje u noći pa ga nisam uhvatila. Već ga mjesecima nisam uhvatila. Više sreće drugi put.
Bitno da je pokriveno ❤️🤞 ne onaj sljedeći , 2.11, inače sam dobro hvala to ❤️ kako si mi ti ? .. gljivice su mi prošle hvala Bogu , danas imam zadnju vaginaletu , čekam M , da idem na briseve da vidim dal sam se rješila bakterije
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Bitno da je pokriveno ❤️🤞 ne onaj sljedeći , 2.11, inače sam dobro hvala to ❤️ kako si mi ti ? .. gljivice su mi prošle hvala Bogu , danas imam zadnju vaginaletu , čekam M , da idem na briseve da vidim dal sam se rješila bakterije
Baš smo slabo pokrili, ovako nikad nismo slabo pokrili. Ali dobro nema veze, muž je previše radio i kad je došao doma nije bio za ništa.
Dobro sam, pomalo skidam kilice, imam male ciljeve pa idem od jednog do drugog. Pripremam se za 1.mjesec, ako ne obavim histeroskopiju bar ću kile još skidati i ići s BMI ili nižim koji su tražili na Svetom Duhu.
Nadam se da si uspjela riješiti bakteriju 🤞🤞 i da konzultacije dobro prođu i što prije krenete s postupkom.
Meni su ona 2 tako ulijevala nadu i ostala sam nakon svega razočarana. Sad sve nade polažem u ovaj treći i bilo bi lijepo da bude treća sreća.
08/24 spontani pobačaj
Baš smo slabo pokrili, ovako nikad nismo slabo pokrili. Ali dobro nema veze, muž je previše radio i kad je došao doma nije bio za ništa.
Dobro sam, pomalo skidam kilice, imam male ciljeve pa idem od jednog do drugog. Pripremam se za 1.mjesec, ako ne obavim histeroskopiju bar ću kile još skidati i ići s BMI ili nižim koji su tražili na Svetom Duhu.
Nadam se da si uspjela riješiti bakteriju 🤞🤞 i da konzultacije dobro prođu i što prije krenete s postupkom.
Meni su ona 2 tako ulijevala nadu i ostala sam nakon svega razočarana. Sad sve nade polažem u ovaj treći i bilo bi lijepo da bude treća sreća.
Da kužim i mi smo dosta slabo pokrili kad mi suprug nije bio doma .. Al nema veze , da je suđeno bi se i s jednim odnosom primilo ali očito nije , imam iste simptome kao kad moram mengu dobiti tako da ću do pon sigurno procuriti 😒
…
Da nadam se da ćemo što prije u postupak kad već ovako ne ide .. a ako mi se u međuvremenu desi trudnoća bilo bi top 🤞🥰
Evo nadam se da će biti treća sreća ili pak da bude dobitan ovaj ciklus bez obzira na slabo pokrivanje , daj boze na nekom dobrom plivaču pa će to biti to 💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Meni ce ovaj mj bas biti ultra M, vec par mjeseci nisam imala bas neke pms simptome, ovaj mj od dana O pa do sad opet imam bas bas ultra izrazene da vise ne znam sta imam a sta sam umislila, i temp mi skace ko brodolom, jucer 36.60, danas 36.70 🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cure moje, kod nas je peak bio jucer ujutro.
Trakica je bila na 1.18 ali jucer nismo uspjeli nista pokriti.
Danas cemo uspjeti i pokrili smo 3 dana prije.
Bas mi je to sada krivo...
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Cure moje, kod nas je peak bio jucer ujutro.
Trakica je bila na 1.18 ali jucer nismo uspjeli nista pokriti.
Danas cemo uspjeti i pokrili smo 3 dana prije.
Bas mi je to sada krivo…
Ma dobro pokriveno je to sve ❤️💪 samo danas obavezno 😍😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Meni ce ovaj mj bas biti ultra M, vec par mjeseci nisam imala bas neke pms simptome, ovaj mj od dana O pa do sad opet imam bas bas ultra izrazene da vise ne znam sta imam a sta sam umislila, i temp mi skace ko brodolom, jucer 36.60, danas 36.70 🙈
Ja znam imati dosta izražene PMS simptome i to od O do M pojedine cikluse , baš za poludit .. Al već sam navikla .. ali ako kod tebe to nije slučaj onda se možda nešto i dešava 🤞🥰 temperaturu si ne mjerim , ali možda se odvažim pa počinjem .. ali kakva sam ja 2 dana ću mjeriti 3 ću već zaboraviti 🤣🤣🤣🤭😅
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia