Mi budemo preeeeeumorni za česte odnose, pritom ne mislim na sebe, nego zbilja oboje. 😅
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Bebolinahvala na savjetima! Naručila sam nas danas preko kontakt obrasca pa da vidimo koga ćemo dobit 💪
Nema na čemu. Mogla si i preko telefona ugovoriti konzultacije. Zoveš od 11 sati na broj 01/3787-689.
Lako ih je dobiti i odmah znaš kad ti je termin.
Eni bar u mom slučaju znam kad krene rasti i kad uhvatim 0.40 i više onda znam da mi je bio u toku noći, jer odmah ujutro bude niža i svijetlija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Eni i mi smo spermiogram radili privatno u IVF poliklinici. Mozda ako je nalaz dobar ne idu tako detaljno, ne znam🤷🏻♀️
Vidim da si kasnije pisala da su te tudji spermiogrami jos vise rastuzili, ali hej, dovoljan je samo jedan pravi da dodje do stanice! Samo jedan! Uz to, idete i na IVF. Vasa beba putuje prema vama i vrlo brzo ce vam doci❤️
Vidjela sam da jos nisi
.
BikMik bravo za propuhivanje! Jako mi je drago da je proslo bezbolno
.
Anchy wooow to su super vijesti! Brzo ce i taj sretni ponedjeljak doci🥰
.
Iglica propuhivanje se radi kada je sve ok, a i dalje ne dolazi do trudnoce. Teoretski mozes traziti, ali jesi odradila sve ostalo? Briseve, papu? Vidim da su ti hormoni tek dosli u balans, treba i tijelu vrmena da se primiri.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina pa zato i mislim da mi je proso jer meni bude odmah skok isti dan i brzo i prođe
.
.
Lunolina pa ja sam se vec nekako pomirila da nema šanse da nam se prirodno desi jer stvarno imamo loš spermiogram , morfologija nam je taman na granici plus što imamo smanjen broj , ali naravno da se nadam i da čuda nekad se desavaju ali eto čim ae manje nadam manje ću se razočarati ..

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Lunolina ma jesam, sve je odradjeno. Kod nas su problem hormoni za koje kada ne zelis trudnocu te stave na pilule, a kada zelis trudnocu zapravo si prepusten sam sebi i prirodnom balansiranju hormona, a za to je potrebno vrijeme.
Eni poznajem par koji je imao vrlo vrlo los spermiogram, bas je bio i smanjen broj ali i sve ostalo je bilo bas lose. Krenuli su u obradu za mpo ali su paralelno radili na poboljsanju spermiograma jer im je i za mpo receno da moraju popravit spermiogram, i eto desila se trudnoca. Znam da je on prestao pusit, smanjio alkohol, promijenio prehranu, to je prvo morao napravit jer je fakat vodio nezdrav zivot. I pio je dosta visoke doze tih dodataka sto preporucuju za musku plodnost. I to sve sa 38-39 godina.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Lunolina ma jesam, sve je odradjeno. Kod nas su problem hormoni za koje kada ne zelis trudnocu te stave na pilule, a kada zelis trudnocu zapravo si prepusten sam sebi i prirodnom balansiranju hormona, a za to je potrebno vrijeme.
Eni poznajem par koji je imao vrlo vrlo los spermiogram, bas je bio i smanjen broj ali i sve ostalo je bilo bas lose. Krenuli su u obradu za mpo ali su paralelno radili na poboljsanju spermiograma jer im je i za mpo receno da moraju popravit spermiogram, i eto desila se trudnoca. Znam da je on prestao pusit, smanjio alkohol, promijenio prehranu, to je prvo morao napravit jer je fakat vodio nezdrav zivot. I pio je dosta visoke doze tih dodataka sto preporucuju za musku plodnost. I to sve sa 38-39 godina.
Da razumijem ali moj suprug ne pusi ne pije , trenira , uzima suplemente i zdrav je sve nalaze je napravio i krvnu sliku i hormone i urinokulturu i sve mu je tip top nemogu mu stvarno ništa prigovarati , sad će ponovno ići na spermiogram u 12 mj pa ćemo vidjeti dal ima kakvih pomaka .. makar čisto sumnjam

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link
https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html
https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto...
Evo, mene je asociralo na par kojem su doktori rekli da zbog muža imaju iznimno mali postotak šanse za trudnoću. Imaju sada dvoje djece i vjeruju u Božju ljubav i plan. Čim saznam, poslat cu kada će biti Večer ozdravljenja, ako ste u blizini.. (Zg). Ja čekam, i nadam se milosti. U redu je i tko god odbije, pa nismo svi vjernici. No da bilo tko ode i dobije milost za sebe, ja ću biti sretna! 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Iglica si probala kapi konopljike ili evine kapi , one su odlične za hormone . Evo ti link
https://www.terra-organica.hr/konopljika-kompleks-kapi-tinktura-soria-natural.html
https://mojaljekarna.hr/bolne-mjesecnice-i-pms/1458-suban-evine-kapi-za-pomoc-kod-pmsa-3858882913942.html
Hvala ti :) jesam, i mogu potvrdit da su odlicne. Trenutno ih ne pijem jer sam ih pila par mjeseci i dosta su mi pomogle pa sam sad na pauzi. Divna tinktura :)
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Eni, vidim da te stvarno muči to što je takva situacija kod vas. Trudite se najviše što možete, ali eto ta jedna predispozicija iz ranog djetinjstva, i eto…
Evo, mene je asociralo na par kojem su doktori rekli da zbog muža imaju iznimno mali postotak šanse za trudnoću. Imaju sada dvoje djece i vjeruju u Božju ljubav i plan. Čim saznam, poslat cu kada će biti Večer ozdravljenja, ako ste u blizini.. (Zg). Ja čekam, i nadam se milosti. U redu je i tko god odbije, pa nismo svi vjernici. No da bilo tko ode i dobije milost za sebe, ja ću biti sretna! 😊
Ja sam velika vjernica ..i puno molim zato kažem čuda se događaju. Al opet ne želim se razočarati previše jer nitko nezna koji je zapravo božji plan i zašto .
Pa muci ne nemogu reci da me ne muci , ali se i trudim ostati pozitivna koliko mogu ..i nije da me samo muci nego se vise bojim tako bi ja najviše opisala sebe. Bojim se postupka na koji ćemo morati ići , općenito se bojim tableta , igla .. i svega sto ima veze s doktorima i počelo me to jako mučiti , a opet ne želim da odustanem radi straha jer stvarno želim bebu i to jako 🥹

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji