Pozdrav cure,
Sutra bih trebala imati ovulaciju, a lh trakica je sad negativna. Jel to znaci da nemam ovulaciju ili trakice tako rade, pokazu lh pik pa postanu negativne ?
Hvala unaprijed na odgovoru
Pozdrav cure,
Sutra bih trebala imati ovulaciju, a lh trakica je sad negativna. Jel to znaci da nemam ovulaciju ili trakice tako rade, pokazu lh pik pa postanu negativne ?
Lh trakica ne pokazuje ovulaciju ...pik pokazuje da ce se ona uskoro desit unutar 48 h najkasnije a vecinom u roku 12 do 24h....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,
Antea koliko su ti prvi ciklusi ? Po čemu misliš da bi ti trebala biti O ? Dali si prije već koristila trakice ? Ili je to prvi puta ? I dali si pravilno se testirala ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Pozdrav cure,
Antea koliko su ti prvi ciklusi ? Po čemu misliš da bi ti trebala biti O ? Dali si prije već koristila trakice ? Ili je to prvi puta ? I dali si pravilno se testirala ?
Joj slabo ista o ovome znam pa mi nemojte zamjerit ako nes glupo pitam. Citala sam dosta po forumu ali uvijek me nes zbuni 😅
Ciklusi su mi obicno 28 dana i testirala sam se prije par mjeseci i uhvatila dvije crtice jednake boje negdje na sredini ciklusa, ne sjecam se tocno koji dan ciklusa. Ovaj mjesec sam imala rastezljivu sluz osmi dan ciklusa pa me to dosta zbunilo. Sad sam se odlucila popiskit na test i nemam sta vidjet na njemu, osim kontrolne crtice. Zar ne bi trebao nes pokazat ako je sutra ovulacija ili je trebao imat dvije linije jucer-prekjucer? Po sluzi bih rekla da je ovulacija prosla (iako ne znam otkud je osmi dan), ali ako nije, jesam se trebala ranije testirat?
Pozdrav cure,
Joj slabo ista o ovome znam pa mi nemojte zamjerit ako nes glupo pitam. Citala sam dosta po forumu ali uvijek me nes zbuni 😅
Ciklusi su mi obicno 28 dana i testirala sam se prije par mjeseci i uhvatila dvije crtice jednake boje negdje na sredini ciklusa, ne sjecam se tocno koji dan ciklusa. Ovaj mjesec sam imala rastezljivu sluz osmi dan ciklusa pa me to dosta zbunilo. Sad sam se odlucila popiskit na test i nemam sta vidjet na njemu, osim kontrolne crtice. Zar ne bi trebao nes pokazat ako je sutra ovulacija ili je trebao imat dvije linije jucer-prekjucer? Po sluzi bih rekla da je ovulacija prosla (iako ne znam otkud je osmi dan), ali ako nije, jesam se trebala ranije testirat?
Ništa tu ne zamjeramo i nema glupih pitanja samo glupih odgovora … sve učimo i niti ja još neznam puno , ali sam puno naučila od cura na forumu , ako imaš 28 dana cikluse znaci peka bi ti trebao biti izemdu 11/12/13 dc , sad neznam koji si ti dan ciklusa a O oko 14,15, sad ovisi koliko ti varariaju ciklusi+,- , nekima se ta sluz pojavi par dana prije O , a meni recimo dan prije i to je to .. ali bi se već trebala krenut testirati od 8dc za svaki slučaj da nebi peak propustila .. i taj dan kad se testiras ne piti puno tekućine da nebi se urin razrijedio pa isto ne uhvatiš peak .. ili pak pokrivaj svakih dva dana do 16dc i mirna si ❤️🥰🥰🤞🤞 sretnoooo ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Bebolina hvala ti❤️ mogu da kazem ja molim krunicu svaki dan, i ovih par dana sam dva puta imala neki san ili prividjanje(ne znam ni sama) prvi dan kako mi Djevica Marija stavlja bebu umotanu u ruke a drugi kako me gleda kad se poradjam i smjeska se i navija 🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bebolinahvala ti❤️ mogu da kazem ja molim krunicu svaki dan, i ovih par dana sam dva puta imala neki san ili prividjanje(ne znam ni sama) prvi dan kako mi Djevica Marija stavlja bebu umotanu u ruke a drugi kako me gleda kad se poradjam i smjeska se i navija 🥰
I ja sam sanjala majku bozju pricala sam vam s prvom bebom i svima sam to morala rec jer je bilo nestvarno stvarno pokazala mi je rodenje isusa i par dana poslije poz test...zelim da se to isto i tebi dogodi😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolinahvala ti❤️ mogu da kazem ja molim krunicu svaki dan, i ovih par dana sam dva puta imala neki san ili prividjanje(ne znam ni sama) prvi dan kako mi Djevica Marija stavlja bebu umotanu u ruke a drugi kako me gleda kad se poradjam i smjeska se i navija 🥰
I ja sam sanjala majku bozju pricala sam vam s prvom bebom i svima sam to morala rec jer je bilo nestvarno stvarno pokazala mi je rodenje isusa i par dana poslije poz test…zelim da se to isto i tebi dogodi😍
Znam, sjetila sam se tebe..
ja ne znam dal sam sanjala ili kad sam sklopila oci, al ugl dva puta mi je tako doslo pred ocima🥰 iako nece biti poz test, mozda je to znak da i dalje nastavim u molitvi i da ce se ostvariti, zato sam i to napisala jer mislim da ko moli od srca, da ce mu se i ostvariti kad tad 🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
I ja sam sanjala majku bozju pricala sam vam s prvom bebom i svima sam to morala rec jer je bilo nestvarno stvarno pokazala mi je rodenje isusa i par dana poslije poz test…zelim da se to isto i tebi dogodi😍
Znam, sjetila sam se tebe..
ja ne znam dal sam sanjala ili kad sam sklopila oci, al ugl dva puta mi je tako doslo pred ocima🥰 iako nece biti poz test, mozda je to znak da i dalje nastavim u molitvi i da ce se ostvariti, zato sam i to napisala jer mislim da ko moli od srca, da ce mu se i ostvariti kad tad 🤍
Divan sam ivyy ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Pozdrav cure,
Ako ovulaciju loviš na sredini ciklusa (13. ili 14.dc) počni se testirati već od 10.dc. Ja tako radim. I onda kad vidim da trakica počne tamniti, počnem testirati i po dva ili više puta na dan. Ako ti je danas trakica bijela, ovulacija ti sigurno nije sutra. Ili je prošla, ili će tek biti za par dana. Testiraj sada par dana, vidi hoće li ti trakica tamniti.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji