Meni ce ovaj mj bas biti ultra M, vec par mjeseci nisam imala bas neke pms simptome, ovaj mj od dana O pa do sad opet imam bas bas ultra izrazene da vise ne znam sta imam a sta sam umislila, i temp mi skace ko brodolom, jucer 36.60, danas 36.70 🙈
Moja je ista temperatura, za 36.6 na 36.7, ali tako mi je bilo i prosle mjesece, tako da ja sluzbeno cekam dolazak M...
Ivyyy drzim ti fige da se nesto kuha kod tebe i da ces ugledat plus ubrzo 🤞🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jutro zemske svakako bi bilo pozeljno nakon 9 dpo da tempica bude oko 36.9 pa do 37.3 to je neki raspon za idealnu temperaturu u trudnoci ali vise puta sam napisala da su tempice individualne ali da gledate onu koju vas kak ja kazem iznenadi i nikad nije bila do sad tako visoka i naravno da ostane u tom rangu cijelo vrijeme poslije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro zemske svakako bi bilo pozeljno nakon 9 dpo da tempica bude oko 36.9 pa do 37.3 to je neki raspon za idealnu temperaturu u trudnoci ali vise puta sam napisala da su tempice individualne ali da gledate onu koju vas kak ja kazem iznenadi i nikad nije bila do sad tako visoka i naravno da ostane u tom rangu cijelo vrijeme poslije
Mare kako si mjerila temp ? Vaginalno ili ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Da vaginalno rektalno nikako nisam mogla iako je to bas ono mjerodavno vaginalna je najbliza toj rektalnoj pa sam mjerila vaginalno.... na usta nisam.mogla em nije bas mjerodavna ak tipa spavas otvorenim ustima il nest a ispod pazuha nije to unutarnja temperatura tjela ne mozes to na pazuh izmjerit.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Maree jeste pozeljno kad i inace imas visu tjelesnu temp, ja sam bas to istrazivala, i ne mora biti tako, svako od nas je drugaciji i neko ima najvisu temp do 36.8, bas sam puno clanka pretrazila a pogotovo stranih..
pozeljno je da je temp poslje O visa za 0.2 -0.3, i onda raste, al svakome drugacije
Ja naravno ne mislim da sam T, ali vec par mj sam imala samo simptome dan dva prije M, i to uobicajene, a sad bas imam od O, i grceve sto nikad nisam imala, glava me vec par dana boli al to naravno nista ne znaci
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Da vaginalno rektalno nikako nisam mogla iako je to bas ono mjerodavno vaginalna je najbliza toj rektalnoj pa sam mjerila vaginalno…. na usta nisam.mogla em nije bas mjerodavna ak tipa spavas otvorenim ustima il nest a ispod pazuha nije to unutarnja temperatura tjela ne mozes to na pazuh izmjerit.
Morat ću krenut i ja sa mjerenjem s obzirom da se svaki dana relativno budim u isto vrijeme .. ali možda
Mi se neće dati 🤣 ali evo probat ću
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Maree jeste pozeljno kad i inace imas visu tjelesnu temp, ja sam bas to istrazivala, i ne mora biti tako, svako od nas je drugaciji i neko ima najvisu temp do 36.8, bas sam puno clanka pretrazila a pogotovo stranih..
pozeljno je da je temp poslje O visa za 0.2 -0.3, i onda raste, al svakome drugacije
Ja naravno ne mislim da sam T, ali vec par mj sam imala samo simptome dan dva prije M, i to uobicajene, a sad bas imam od O, i grceve sto nikad nisam imala, glava me vec par dana boli al to naravno nista ne znaci
U rijetkom kojem grafu ces nac da je trudnoca se dogodila a da je razlika od ovulacije za 0.3 ....ta razlika samo potvrduje da se dogodila ovulacija no ne i trudnoca.... malom bebacu mora biti toplije unutar maternice i za to je zasluzan naravno progesteron na 36.6 nece biti dobra trudnoca i da se desi jer s om tempicom je vrlo cest pobacaj ili biokemiska itd...
Pisem kakve su stvari realne ne mogu ti rec a da budem iskrena da ti bude trudnoca na 36.6 il 36.7 kad nece biti ... eventualno ako ili krivo mjeris ili ne mjeris u isto vrijeme ...vecinom za trudnocu od ovulacije je raspon za 0.6 ...0.7
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa sve do 1 stupanj cijeli
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Na 36.6 il na 36.7 ce se trudnoca desit ukoliko ti je na dan ovulacije bila ispod 36 C tipa 35.5 ili 35.6... e tad je moguca trudnoca na toj tempici jer je toj osobi najvisa tempica eto 36.6 il 36.7 -36.8 ali i ona ce dobit poslije progesteron itd... kazem morala bi mjerit barem pola godine da razumijes svoje tijelo jedan ciklus nije dovoljan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke,
Evo i mene. Par dana citam al nikak da napisem.
Lela91 i ja sam ulovila pik jedan dan predvece, a iduci dan osjetila probadanje u jajniku i to oko 13,14h. Taj dan sam popodne opet pisnula trakicu i bila je slabija od dana prije. Tako da drzim 🤞🏼 zvuci mi to super. Samo neka ste vi pokrili. Jesi na kraju pisnula jos trakicu taj dan nakon tog probadanja? 💗
Tratincica123 😍😍 divna slikica. Samo neka raste 🤭♥️
Zelim vam strpljenje i da se brzo rijesi sve pravno s curicom🙏 predivna prica ☺️
Ruis ja sam pokrila 5 dana prije ovulacije, a taj dan ovulacije nisam i isto mi je bilo krivo, a na kraju eto, primilo se. Nista jos nije kasno.
Ostale cure
Ivyyyy, eni233, BikMik, Petra110622, Bebolina2024 nista ne otpisujte dok ne kasni. Sto se tice simptoma i meni su bili kao pred M samo nesto slabiji (ja inace imam jako bolne M pa ne mogu rec da me bas toliko bolilo). Svi su ti simptomi jako slicni ili cak i isti i dok ne kasni ima nade ❤️🤞🏼
Pusaaa svim drugim curkama i onima koje tek cekaju ovulaciju 😘😘 da ovaj ciklus bude vas 🙏🫶🏻
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji