Hej cure, nadam se da ste sve dobro 😊
Posebno pozdravljam stare koke, Bellu, Sayuri, Kiki, Thinkpurple, Zoe, Lunu, Semptember.. ako pročitate, nadam se da ste nam sve dobro 😘😘
.
Vidim da nema novih plusića, ali navijam da ih što prije bude. Eni i Lunolina ako sam dobro skužila krećete se raspitivati o mpo vodama, želim vam sreću.. svatko tko pokušava više od par mjeseci, po meni treba nešto poduzeti 🤞🤞
Bebolina, na kraju nisam pohvatala da li ćeš raditi što privatno? Kako je Anchy dobila upute za fet, možda bi i tebi pomogle takve upute.
.
Mi imamo malih poteškoća sa našom curicom koju ćemo posvojiti, ugl.. Sve je ok, ali moramo malo pričekati dok ne stignu neki papiri sa suda.. samo strpljenja nam treba, a nemamo ga bas😔 tako da nažalost, još ne može kod nas, dok se to sve pravno ne riješi. Pogurat ćemo koliko bude u našoj moći.
Što se tiče trudnoće, sve je okej, stomačić se pojavio, baš se nekako preko noći zaokružio 🤭🙈
https://ibb.co/MZyCJrM
.
Puse svima i sretno!❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Nama je ovaj mjesec u povijesti pokrivanja 😂 najslabiji mjesec, tako da se nemam čemu ni nadati. Muž sinoć zaspao makar i sinoć možda je još bila O u tijeku sad je već gotovo, preko 48 sati od peaka je prošlo pa je to gotovo.
Danas je ja mislim onda ipak 1.dpo, jučer temperatura 36.23 a danas 36.41.
Ništa čekam svoj postupak i ako tu bude nešto super ako ne bit će da i godine rade svoje a nitko ne može znati kakva mi je kvaliteta jajnih stanica.
.
Tratinčice jel stigla malena? Nadam se da ste sve uspjeli srediti i pripremiti. 🤗
Mi isto nismo bili bas najjaci ovaj mjesec. Vidjet cemo.
Trakica mi je na 0% ipak. Vidjet cu sutra temperaturu. Sve nesto jako cudno kod mene zadnja dva ciklusa. 🤷♀️
.
Bit ce sigurno, Bebolina. Mora biti! ❤️❤️
Svejedno ti to pokri i lh trakicu uvijek pisaj popodne… sretno 😊
Ja pisam kroz cijeli dan jer inace evo do sad ne bi ulovila nikad peak. Uvijek mi je kasno navecer, a prosli ciklus mi je bio ujutro. Tako da u vrijeme kad ga ocekujem piskim bar 3 puta na dan.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Posebno pozdravljam stare koke, Bellu, Sayuri, Kiki, Thinkpurple, Zoe, Lunu, Semptember.. ako pročitate, nadam se da ste nam sve dobro 😘😘
.
Vidim da nema novih plusića, ali navijam da ih što prije bude. Eni i Lunolina ako sam dobro skužila krećete se raspitivati o mpo vodama, želim vam sreću.. svatko tko pokušava više od par mjeseci, po meni treba nešto poduzeti 🤞🤞
Bebolina, na kraju nisam pohvatala da li ćeš raditi što privatno? Kako je Anchy dobila upute za fet, možda bi i tebi pomogle takve upute.
.
Mi imamo malih poteškoća sa našom curicom koju ćemo posvojiti, ugl.. Sve je ok, ali moramo malo pričekati dok ne stignu neki papiri sa suda.. samo strpljenja nam treba, a nemamo ga bas😔 tako da nažalost, još ne može kod nas, dok se to sve pravno ne riješi. Pogurat ćemo koliko bude u našoj moći.
Što se tiče trudnoće, sve je okej, stomačić se pojavio, baš se nekako preko noći zaokružio 🤭🙈
.
Puse svima i sretno!❤
Zao mi je sto se otegnulo. 🥺
Ali ajde, jos maaaalo strpljenja i stize djevojcica! ❤️❤️
I cestitam na lijepoj busici. 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Drage moje cure,
Uspjela sam sve iscitati i zao mi je da se ne mogu vise ukljuciti u vase razgovore.
Imam malo dijete i more obaveza.
Jako sam sretna zbog pozitivne bete kod Martine i toga sto kuca srce kod Marine bebe.
Nadam se da ce svaka od nas docekati plus, posebno vi koje cekate vasu prvu bebicu i koje cekate dugo.
Kod mene je CD14 i jutros mi je trakica na rekordnih 1.18.
Mi od CD10 pokrivamo svaki dan i mogu samo reci da imam velika ocekivanja od ovog ciklusa.
Cure koje ste blizu sa ciklusom kako vi stojite?
Ja nisam stigla mjeriti bazalnu i nisam stigla pratiti simptome jer - malo dijete haha…
Uh znam kako ti je moj danas je navrsio 11 mjeseci🤣🤣🤣ludnica mi je
Hahaha sve ti je jasno... 🤣
Ne znam gdje mi je rep a gdje mi je glava...
Bit ce veselo sa dvije bebe.
Meni je sve do 4 godine beba.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
.
.
.
Puse svima i sretno!❤
Jaooo predivna trudnica ❤️❤️🥰🥰🥰
A sto se tiče posvojenja sve će to biti ok , samo polako ❤️🥰🤞🤞🤞
Da suprug i ja smo se odlučili jer nema smisla čekati a godine samo idu .. trudnoća nikako da se desi😒😒
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam 3Dpo i sad vidjela da imam veliku kolicinu egg white, tacno nema logike 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam 3Dpo i sad vidjela da imam veliku kolicinu egg white, tacno nema logike 😅
A po cemu znas da si danas 3 dpo ...koristis trakice...bazalna ???
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislim da plodna sluz moze jos bit par dana posljje al nece tipa bit dugacka 10 cm nego 4 ... normalno je da se javlja jos par dana poalije ovulacije... tek negdje na 6 dpo pocne bit gusci iscjedak ...ugl egg white nije samo na dan ovulacije😊ali super je da je imas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A po cemu znas da si danas 3 dpo …koristis trakice…bazalna ???
Pa isla sam prije 2 dana na ultrazvuk i vadili mi krvi, gin tvrdi da je bila samo progesteron na donjoj granici. Nije ga bilo toliko prije oovulacije, sad se tek pojavilo, cudno. Skroz obrnuto nego u viklusu kad sam ostala trudna, pa sam ovaj vec i otpisala malo.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mislim da plodna sluz moze jos bit par dana posljje al nece tipa bit dugacka 10 cm nego 4 … normalno je da se javlja jos par dana poalije ovulacije… tek negdje na 6 dpo pocne bit gusci iscjedak …ugl egg white nije samo na dan ovulacije😊ali super je da je imas
I meni cesto sve do 2-3dpo zna biti eggwhite iscjedak, kod mene je to normala 🤣
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji