Ivyyy svakako sretno s ovim ciklusom💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se isto ubacujem za cure koje prate cerviks. Bas sam pitala gin jel to moguce, ona je rekla naravno da je.
Kako stavljam utrice pa si htjela ne htjela opipavam dolje, stvarno sam imala osjecaj vikend kad sam trebala dobiti mengu da se spustio jako nisko (nema sta drugo bit u vagini zaboga😂) znaci iako sam bila trudna!!! A tek se kroz koji dan podigao visoko.
Kao da je tijelu (cervixu) trebalo samo vremena da reagira.
Ja nisam u prijasnjim ciklusima ga pratila toliko pa ne znam jel mi tako uvijek bude, ali evo ako ce kome moje iskustvo pomoci😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja se isto ubacujem za cure koje prate cerviks. Bas sam pitala gin jel to moguce, ona je rekla naravno da je.
Kako stavljam utrice pa si htjela ne htjela opipavam dolje, stvarno sam imala osjecaj vikend kad sam trebala dobiti mengu da se spustio jako nisko (nema sta drugo bit u vagini zaboga😂) znaci iako sam bila trudna!!! A tek se kroz koji dan podigao visoko.
Kao da je tijelu (cervixu) trebalo samo vremena da reagira.
Ja nisam u prijasnjim ciklusima ga pratila toliko pa ne znam jel mi tako uvijek bude, ali evo ako ce kome moje iskustvo pomoci😊
Ma da i to treba pratiti neko vrijeme da bi skuzio kako se ponasa ...iako cerviks u svako doba je u drugom polozaju i isto ga je pozeljno gledst u isto vrijeme u istoj pozi😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kuzim da. Utrice stavljam uvijek prije spavanja i ujutro kad se probudim u lezecem polozaju. Zato sam i bila u blagoj panici jer kao wtf. Vrati se gore🤣🤣 al fkt je. Kroz tipa dan dva se samo podigao
Zensko tijelo je bas cudo i tako razlicito
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Kuzim da. Utrice stavljam uvijek prije spavanja i ujutro kad se probudim u lezecem polozaju. Zato sam i bila u blagoj panici jer kao wtf. Vrati se gore🤣🤣 al fkt je. Kroz tipa dan dva se samo podigao
Zensko tijelo je bas cudo i tako razlicito
Nikad ujutro se cerviks ne gleda i u tom polozaju jer je tad najnize i da si trudna tokom dana se on podigne al kazem to da si gledala par mj skuzila bi... ugl eto sad vise netrebas😊😂ali da zensko tijelo o tome bi se dala biblija napisat🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Eto, nadam se ak netko tko ne prati dugo svoj cervix i skuzi ovako nest. Nek ne otpisuje nista haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro curke,
Evo i mene. Par dana citam al nikak da napisem.
Lela91i ja sam ulovila pik jedan dan predvece, a iduci dan osjetila probadanje u jajniku i to oko 13,14h. Taj dan sam popodne opet pisnula trakicu i bila je slabija od dana prije. Tako da drzim🤞🏼zvuci mi to super. Samo neka ste vi pokrili. Jesi na kraju pisnula jos trakicu taj dan nakon tog probadanja?💗
Tratincica123😍😍divna slikica. Samo neka raste🤭♥️
Zelim vam strpljenje i da se brzo rijesi sve pravno s curicom🙏predivna prica☺️
Ruisja sam pokrila 5 dana prije ovulacije, a taj dan ovulacije nisam i isto mi je bilo krivo, a na kraju eto, primilo se. Nista jos nije kasno.
Ostale cure
Ivyyyy, eni233, BikMik, Petra110622, Bebolina2024 nista ne otpisujte dok ne kasni.Sto se tice simptoma i meni su bili kao pred M samo nesto slabiji (ja inace imam jako bolne M pa ne mogu rec da me bas toliko bolilo). Svi su ti simptomi jako slicni ili cak i isti i dok ne kasni ima nade❤️🤞🏼
Pusaaa svim drugim curkama i onima koje tek cekaju ovulaciju 😘😘 da ovaj ciklus bude vas 🙏🫶🏻
Ma ja ću sigurno procuriti danas sutra , ali hvala na utjehi 🥰❤️ jer stvarno već godinama pratim svoje tijelo i oduvijek isti simptomi , nekad izraženiji nekad slabije .. ali uvijek isto .. jedino za što mi je žao , sto sam slušala druge , pa stvarno je prošlo malo vrmena od kada pokušavate sve ok , ne moraš se brinuti bla bla .. i okrene se godina i ništa se ne dešava , da sam ranije se pokrenula .. možda bi sad bila trudna možda nebi to sad nikad neću znati 🤷♀️🤷♀️ znam da nisam stara i ne osjećam se staro , jer da me vidite vise od 25 godina mi nebi dale , jer sam sitna i mladoliko lice pa i ponašanje 🤣🤣🤣 dobri geni valjda nekad i zaboravim kolko brojim , Al ipak jesu godine kad se radi o trudnoći jer svakom godinom ipak je teze ostati u drugom stanju pogotovo kad se radi o prvoj trudnoći kao sto je kod mene slučaj .. eto to je moje mišljenje osobno , ne moram biti u pravu naravno , ali opet imam neki strah da možda nikad niti neću osjetiti osjećaj kako je biti mama …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Eni sve se mi nadamo da će nas ipak plusić iznenaditi.
I ja isto tako mladoliko izgledam, baš su mi se u petak čudili koliko imam godina. Imam baš dobru kožu i mladoliko lice pa mi nitko ne bi dao više od 30. Nije to ni loše. 😊
Baš mi je muž danas rekao pa možda smo baš sada nešto napravili kad smo tako slabo pokrili.
Sretno svima!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Eni sve se mi nadamo da će nas ipak plusić iznenaditi.
I ja isto tako mladoliko izgledam, baš su mi se u petak čudili koliko imam godina. Imam baš dobru kožu i mladoliko lice pa mi nitko ne bi dao više od 30. Nije to ni loše. 😊
Baš mi je muž danas rekao pa možda smo baš sada nešto napravili kad smo tako slabo pokrili.
Sretno svima!
Istina sve se mi nadamo , i treba se nadati 🥰🤞
Hvala draga ❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Bebolina, razumijem. Mislim da kod tebe nije baš bila dobra terapija, pa je tako ispalo. Nekako i ja mislim da imaš ti više js nego što dobiješ. 😊 probajte onda još jedan postupak, možda je stvarno samo do terapije. Ima sigurno i u godinama poteškoća, ali s tvojim amh mora toga biti više 🤞
Mi ćemo našoj maloj curici ostaviti njeno ime, jer se već odaziva. A sad se samo nadamo da će procedura trajati što kraće, da uskoro dođe kod nas😁
A stomak mi je narastao preko noći, baš zadnjih tjedan dana 🤣
.
Sretno svima cure ! ❤❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji