Bebolina,razumijem. Mislim da kod tebe nije baš bila dobra terapija, pa je tako ispalo. Nekako i ja mislim da imaš ti više js nego što dobiješ. 😊 probajte onda još jedan postupak, možda je stvarno samo do terapije. Ima sigurno i u godinama poteškoća, ali s tvojim amh mora toga biti više 🤞
Mi ćemo našoj maloj curici ostaviti njeno ime, jer se već odaziva. A sad se samo nadamo da će procedura trajati što kraće, da uskoro dođe kod nas😁
A stomak mi je narastao preko noći, baš zadnjih tjedan dana 🤣
.
Sretno svima cure ! ❤❤
Moguće da mi stvarno za sada to sve nije potrebno jer definitivno stimulacija u drugom je trebala biti u jednom momentu i pojačana. Tako je kako je, mogu se sada nadati da će sljedeći biti bolje odrađen i dobitan.
Za curicu ok ako se već odaziva na to ime da joj ga i ostavite. Nadam se da će se što prije riješiti i da dođe kod vas. Kod vas će joj ipak biti bolje nego sada gdje je jel u domu ili u udomiteljskoj obitelji. Ima sreću što će ubrzo biti kod vas, imati će toplinu doma, obitelj i ljubav. Sretnica je jer puno djece ostane cijeli život u domu. Tužne su sve to priče za one koji nikad ne budu udomljeni.
Meni je trbuh dosta kasnije baš pravo iskočio i zaokružio. Muž i ja bili zbog posla razdvojeni nekoliko dana i vrati se doma, ulazi u stan i ja leđima okrenuta i okrenem se ja a on zinuo i kaže pa šta ti se dogodilo ogroman ti je trbuh 😂🙃
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Tratincice prekrasan je trbuh😍 nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
.
Eni nas dvije se bas pratimo. Krenule smo u beba vode u isto vrijeme, u slicno vrijeme cemo na konzultacije, a bome obje ocekujemo i M u isto vrijeme😅
.
Martina ovo je jako dobra informacija za cerviks. Bio ti je i tvrd?
.
Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede ☺️
.
Cure koje pokrivate sretnooo! Da sve ovaj mjesec napravite male bebice❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina, zao mi je zbog tempice😔 bas sam mislila da je ovo tvoj ciklus🤍 nadam se da ce te tvoja mrvica iznenaditi prije nego krenete sa konzultacijama!
Sto se cerviksa tice, nisam ga prije pratila osim u tom ciklusu al cinjenica je da se spustio. Tvrd ili mekan, ne znm jer ga prije nisam mogla ni dohvatiti kako je visoko bio a sve bilo meko pa sam se gubila u anatomiji😂. Kad se spustio na dan ocekivane menge, ipak ne mogu reci da je bio tvrd kao vrh nosa, u to sam sigurna. Msm da se digao opet kroz cca 24h onda
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tratincice prekrasan je trbuh😍nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
.
Eni nas dvije se bas pratimo. Krenule smo u beba vode u isto vrijeme, u slicno vrijeme cemo na konzultacije, a bome obje ocekujemo i M u isto vrijeme😅
.
.
Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede☺️
.
Ja još nemam tog iscjetka … pa me jedino to čudi , a sutra bi trebala M dobiti , ali možda će mi kasniti radi antibiotika i vaginaleta
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Tratincice prekrasan je trbuh😍nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
.
.
.
Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede☺️
.
Lunolina zelim ti svu srecu sljedeci ciklus💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe ☺️ idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
.
Eni ima li sanse da se kod tebe ipak nesto kuha?
.
Mare hvala tiii❤️ Ovaj ciklus cu secer smanjiti na minimum pa cemo vidjeti moze li to sta pomoci (svaki mjesec mijenjamo taktiku da nam ne bude dosadno 😬)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja vise ne znam koje simptome imam koje sam umislila hahaha
Al prekjucer navecer sam povracala, i od onda navecer kad nesto pojedem muka mi je, a prije toga sam tri dana imala proliv (oko dva puta kroz cijeli dan), nos mi je zastopan i osjecam se bolesno( sto je vrlo moguce jer su pocele viroze i zelucane i ovako pa sam mozda i nesto pokupila), i onda mi je to kao mala nada al i ja mislim da ovaj ciklus nije nas(prije O jos kad smo imali odnos sam pomislila prvi put u sebi to je to napravili smo naseg bebcija), al ovo su stvarno pms neki simptomi i sad kako se blizi M sam nekako prizemnija sve vise da ce ipak doci🤗
A i nervozna sam uzasno, i zivcana i place mi se na svakakve gluposti (a to je meni cesto pred M)
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe☺️idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
.
.
Mare hvala tiii❤️ Ovaj ciklus cu secer smanjiti na minimum pa cemo vidjeti moze li to sta pomoci (svaki mjesec mijenjamo taktiku da nam ne bude dosadno 😬)
Ma ne vjerujem .. ali možda Mi bude kasnilo … vidjet ću ako do srijede ne dobim možda napravim test .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe☺️idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
.
.
Ja sam s prvom bebom sve ugh izbacila i secere neznam dal mi pomoglo al odmoglo nije ostala sam taj ciklus trudna
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja vise ne znam koje simptome imam koje sam umislila hahaha
Al prekjucer navecer sam povracala, i od onda navecer kad nesto pojedem muka mi je, a prije toga sam tri dana imala proliv (oko dva puta kroz cijeli dan), nos mi je zastopan i osjecam se bolesno( sto je vrlo moguce jer su pocele viroze i zelucane i ovako pa sam mozda i nesto pokupila), i onda mi je to kao mala nada al i ja mislim da ovaj ciklus nije nas(prije O jos kad smo imali odnos sam pomislila prvi put u sebi to je to napravili smo naseg bebcija), al ovo su stvarno pms neki simptomi i sad kako se blizi M sam nekako prizemnija sve vise da ce ipak doci🤗
A i nervozna sam uzasno, i zivcana i place mi se na svakakve gluposti (a to je meni cesto pred M)
Kako nekad simptomi trudnoće i PMS-a znaju biti isti ja ti želim da su onda simptomi trudnoće. Pratimo temp i dalje ako ona neće padati dat će nadu svakako. Držim 🤞🤞
.
Lunolina žao mi je ako kreće M. Ali meni je lakše nakon svih neuspjeha kad imam plan za dalje jer mi on daje nadu. I ti i Eni ulazite u te vode ja sam već ušla i čekam postupak i nadam se da nam svima bude bilo uspješno.
Počela sam moliti ono što je Martina spomenula 15.četvrtaka Svetoj Riti. Taman mi moljenje traje do 1.mj do vremena postupka.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji