Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    22. Listopad 2023. 13:09

Tratinčica123

Bebolina,razumijem. Mislim da kod tebe nije baš bila dobra terapija, pa je tako ispalo. Nekako i ja mislim da imaš ti više js nego što dobiješ. 😊 probajte onda još jedan postupak, možda je stvarno samo do terapije. Ima sigurno i u godinama poteškoća, ali s tvojim amh mora toga biti više 🤞
    Mi ćemo našoj maloj curici ostaviti njeno ime, jer se već odaziva. A sad se samo nadamo da će procedura trajati što kraće, da uskoro dođe kod nas😁
    A stomak mi je narastao preko noći, baš zadnjih tjedan dana 🤣
    .
    Sretno svima cure ! ❤❤

Moguće da mi stvarno za sada to sve nije potrebno jer definitivno stimulacija u drugom je trebala biti u jednom momentu i pojačana. Tako je kako je, mogu se sada nadati da će sljedeći biti bolje odrađen i dobitan.
    Za curicu ok ako se već odaziva na to ime da joj ga i ostavite. Nadam se da će se što prije riješiti i da dođe kod vas. Kod vas će joj ipak biti bolje nego sada gdje je jel u domu ili u udomiteljskoj obitelji. Ima sreću što će ubrzo biti kod vas, imati će toplinu doma, obitelj i ljubav. Sretnica je jer puno djece ostane cijeli život u domu. Tužne su sve to priče za one koji nikad ne budu udomljeni.
    Meni je trbuh dosta kasnije baš pravo iskočio i zaokružio. Muž i ja bili zbog posla razdvojeni nekoliko dana i vrati se doma, ulazi u stan i ja leđima okrenuta i okrenem se ja a on zinuo i kaže pa šta ti se dogodilo ogroman ti je trbuh 😂🙃

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    22. Listopad 2023. 13:32

Tratincice prekrasan je trbuh😍 nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
    .
    Eni nas dvije se bas pratimo. Krenule smo u beba vode u isto vrijeme, u slicno vrijeme cemo na konzultacije, a bome obje ocekujemo i M u isto vrijeme😅
    .
    Martina ovo je jako dobra informacija za cerviks. Bio ti je i tvrd?
    .
    Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede ☺️ 

Cure koje pokrivate sretnooo! Da sve ovaj mjesec napravite male bebice❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    22. Listopad 2023. 13:44

Lunolina, zao mi je zbog tempice😔 bas sam mislila da je ovo tvoj ciklus🤍  nadam se da ce te tvoja mrvica iznenaditi prije nego krenete sa konzultacijama!
    Sto se cerviksa tice, nisam ga prije pratila osim u tom ciklusu al cinjenica je da se spustio. Tvrd ili mekan, ne znm jer ga prije nisam mogla ni dohvatiti kako je visoko bio a sve bilo meko pa sam se gubila u anatomiji😂.  Kad se spustio na dan ocekivane menge, ipak ne mogu reci da je bio tvrd kao vrh nosa, u to sam sigurna. Msm da se digao opet kroz cca 24h onda

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    22. Listopad 2023. 14:15

Lunolina

Tratincice prekrasan je trbuh😍nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
    .
    Eni nas dvije se bas pratimo. Krenule smo u beba vode u isto vrijeme, u slicno vrijeme cemo na konzultacije, a bome obje ocekujemo i M u isto vrijeme😅
    .
    .
    Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede☺️
    .

Ja još nemam tog iscjetka … pa me jedino to čudi , a sutra bi trebala M dobiti , ali možda će mi kasniti radi antibiotika i vaginaleta 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

Mareeeee3112
    22. Listopad 2023. 15:48

Lunolina

Tratincice prekrasan je trbuh😍nadam se da ce malena brzo doci kod vas🥰
    .
    .
    .
    Moja temperatura je opako pala i M stize sutra (kad se brisem, vec sad ima rozog tako da je to to). Mi smo se psihicki oporavili, prihvatili da ni ovaj nije bio nas mjesec i idemo u nove pobjede☺️
    .

Lunolina zelim ti svu srecu sljedeci ciklus💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    22. Listopad 2023. 15:59

Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe ☺️ idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
    .
    Eni ima li sanse da se kod tebe ipak nesto kuha?
    .
    Mare hvala tiii❤️ Ovaj ciklus cu secer smanjiti na minimum pa cemo vidjeti moze li to sta pomoci (svaki mjesec mijenjamo taktiku da nam ne bude dosadno 😬)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    22. Listopad 2023. 16:05

Ja vise ne znam koje simptome imam koje sam umislila hahaha 
    Al prekjucer navecer sam povracala, i od onda navecer kad nesto pojedem muka mi je, a prije toga sam tri dana imala proliv (oko dva puta kroz cijeli dan), nos mi je zastopan i osjecam se bolesno( sto je vrlo moguce jer su pocele viroze i zelucane i ovako pa sam mozda i nesto pokupila), i onda mi je to kao mala nada al i ja mislim da ovaj ciklus nije nas(prije O jos kad smo imali odnos sam pomislila prvi put u sebi to je to napravili smo naseg bebcija), al ovo su stvarno pms neki simptomi i sad kako se blizi M sam nekako prizemnija sve vise da ce ipak doci🤗 
    A i nervozna sam uzasno, i zivcana i place mi se na svakakve gluposti (a to je meni cesto pred M) 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    22. Listopad 2023. 16:05

Lunolina

Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe☺️idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
    .
    .
    Mare hvala tiii❤️ Ovaj ciklus cu secer smanjiti na minimum pa cemo vidjeti moze li to sta pomoci (svaki mjesec mijenjamo taktiku da nam ne bude dosadno 😬)

Ma ne vjerujem .. ali možda Mi bude kasnilo … vidjet ću ako do srijede ne dobim možda napravim test .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

Mareeeee3112
    22. Listopad 2023. 16:11

Lunolina

Martina hvala ti. I ja sam bila sigurna da je to nas ciklus, ali eto, ne biramo mi. Na nama je samo da damo sve od sebe☺️idem 30.10. kod ginekologice da me poveze s ginekologicom za MPO pa ce biti lakse. Svakako smo odlucili da nikome necemo govoriti za MPO jer SVI imaju misljenje koje rado namecu, a ja sam trenutno u fazi da bih svakog tko mi namece svoje stavove poslala u 3 rodna mjesta😂😬
    .
    .

Ja sam s prvom bebom sve ugh izbacila i secere neznam dal mi pomoglo al odmoglo nije ostala sam taj ciklus trudna

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    22. Listopad 2023. 16:21

Ivyyyy

Ja vise ne znam koje simptome imam koje sam umislila hahaha
    Al prekjucer navecer sam povracala, i od onda navecer kad nesto pojedem muka mi je, a prije toga sam tri dana imala proliv (oko dva puta kroz cijeli dan), nos mi je zastopan i osjecam se bolesno( sto je vrlo moguce jer su pocele viroze i zelucane i ovako pa sam mozda i nesto pokupila), i onda mi je to kao mala nada al i ja mislim da ovaj ciklus nije nas(prije O jos kad smo imali odnos sam pomislila prvi put u sebi to je to napravili smo naseg bebcija), al ovo su stvarno pms neki simptomi i sad kako se blizi M sam nekako prizemnija sve vise da ce ipak doci🤗
    A i nervozna sam uzasno, i zivcana i place mi se na svakakve gluposti (a to je meni cesto pred M)

Kako nekad simptomi trudnoće i PMS-a znaju biti isti ja ti želim da su onda simptomi trudnoće. Pratimo temp i dalje ako ona neće padati dat će nadu svakako. Držim 🤞🤞
    .
    Lunolina žao mi je ako kreće M. Ali meni je lakše nakon svih neuspjeha kad imam plan za dalje jer mi on daje nadu. I ti i Eni ulazite u te vode ja sam već ušla i čekam postupak i nadam se da nam svima bude bilo uspješno.
    Počela sam moliti ono što je Martina spomenula 15.četvrtaka Svetoj Riti. Taman mi moljenje traje do 1.mj do vremena postupka.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.