Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    21. Listopad 2023. 10:51

Mareeeee

Lela91

Jutro cure, 2dpo, temp 36,29.
    Ali egg whitea cijela hrpa jutros i bolovi na lijevoj strani. 🤷‍♀️
    Ne kuzim, inace nemam bas nekog isjetka kroz ciklus, cak ni u plodnim danima. Ne sjecam se kad sam zadnji put vidjela egg white, ovo danas me skroz zbunilo.
    Sad mi je zao da nisam dr jucer nagovorila da mi napravi uzv. 😵‍💫

Pokrivaj danas moguca je ovulacija…

Pa stvarno cudno. Neki dan sam ulovila peak i dan iza toga probadanja u jajniku i sad mi vise nista nije jasno. Pisnut cu ja opet i LH. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 10:54

Lela91

Mareeeee

Lela91

Ne kuzim, inace nemam bas nekog isjetka kroz ciklus, cak ni u plodnim danima. Ne sjecam se kad sam zadnji put vidjela egg white, ovo danas me skroz zbunilo.

Pa stvarno cudno. Neki dan sam ulovila peak i dan iza toga probadanja u jajniku i sad mi vise nista nije jasno. Pisnut cu ja opet i LH. 😅

I svakako pokrivaj mozda ce uskoro puknut folikul 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 10:55

Znaci ak si ulovila pik prije 2 dana ovulacija se moze desit u roku 48 h poslije pika ...sto bi znaciko danas... i pucanje folikula ti bude danas ako te boli jedna strana i imas iscjedak ....ako mozes pokri sto prije

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    21. Listopad 2023. 10:56

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Lela91

I svakako pokrivaj mozda ce uskoro puknut folikul

Hocu hocu, naravno. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Iglica8
    21. Listopad 2023. 11:02

Je li tko koristio progesteronske kreme? Stalno čitam da je vani to dosta popularno. Da pitam svog ginekologa mislim da bi me pogledao kao da sam s marsa pala 😅

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Bebolina2024
    21. Listopad 2023. 11:28

Nama je ovaj mjesec u povijesti pokrivanja 😂 najslabiji mjesec, tako da se nemam čemu ni nadati. Muž sinoć zaspao makar i sinoć možda je još bila O u tijeku sad je već gotovo, preko 48 sati od peaka je prošlo pa je to gotovo.
    Danas je ja mislim onda ipak 1.dpo, jučer temperatura 36.23 a danas 36.41.
    Ništa čekam svoj postupak i ako tu bude nešto super ako ne bit će da i godine rade svoje a nitko ne može znati kakva mi je kvaliteta jajnih stanica.
    .
    Tratinčice jel stigla malena? Nadam se da ste sve uspjeli srediti i pripremiti. 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    21. Listopad 2023. 11:44

Bebolina2024

Nama je ovaj mjesec u povijesti pokrivanja 😂 najslabiji mjesec, tako da se nemam čemu ni nadati. Muž sinoć zaspao makar i sinoć možda je još bila O u tijeku sad je već gotovo, preko 48 sati od peaka je prošlo pa je to gotovo.
    Ništa čekam svoj postupak i ako tu bude nešto super ako ne bit će da i godine rade svoje a nitko ne može znati kakva mi je kvaliteta jajnih stanica.
    .
    Tratinčice jel stigla malena? Nadam se da ste sve uspjeli srediti i pripremiti. 🤗

Mi isto nismo bili bas najjaci ovaj mjesec. Vidjet cemo. 
    Trakica mi je na 0% ipak. Vidjet cu sutra temperaturu. Sve nesto jako cudno kod mene zadnja dva ciklusa. 🤷‍♀️
    .
    Bit ce sigurno, Bebolina. Mora biti! ❤️❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• ruis
    21. Listopad 2023. 11:48

Drage moje cure,

Uspjela sam sve iscitati i zao mi je da se ne mogu vise ukljuciti u vase razgovore.
    Imam malo dijete i more obaveza.
    Jako sam sretna zbog pozitivne bete kod Martine i toga sto kuca srce kod Marine bebe.

Nadam se da ce svaka od nas docekati plus, posebno vi koje cekate vasu prvu bebicu i koje cekate dugo.

Kod mene je CD14 i jutros mi je trakica na rekordnih 1.18.
    Mi od CD10 pokrivamo svaki dan i mogu samo reci da imam velika ocekivanja od ovog ciklusa.

Cure koje ste blizu sa ciklusom kako vi stojite? 

Ja nisam stigla mjeriti bazalnu i nisam stigla pratiti simptome jer - malo dijete haha... 

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 12:17

Lela91

Bebolina2024

.

Mi isto nismo bili bas najjaci ovaj mjesec. Vidjet cemo.
    Trakica mi je na 0% ipak. Vidjet cu sutra temperaturu. Sve nesto jako cudno kod mene zadnja dva ciklusa. 🤷‍♀️
    .
    Bit ce sigurno, Bebolina. Mora biti! ❤️❤️

Svejedno ti to pokri i lh trakicu uvijek pisaj popodne... sretno 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Listopad 2023. 12:18

ruis

Drage moje cure,

Uspjela sam sve iscitati i zao mi je da se ne mogu vise ukljuciti u vase razgovore.
    Imam malo dijete i more obaveza.
    Jako sam sretna zbog pozitivne bete kod Martine i toga sto kuca srce kod Marine bebe.

Nadam se da ce svaka od nas docekati plus, posebno vi koje cekate vasu prvu bebicu i koje cekate dugo.

Kod mene je CD14 i jutros mi je trakica na rekordnih 1.18.
    Mi od CD10 pokrivamo svaki dan i mogu samo reci da imam velika ocekivanja od ovog ciklusa.

Cure koje ste blizu sa ciklusom kako vi stojite?

Ja nisam stigla mjeriti bazalnu i nisam stigla pratiti simptome jer - malo dijete haha…

Uh znam kako ti je moj danas je navrsio 11 mjeseci🤣🤣🤣ludnica mi je

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.