Ja danas 7dc i vec krenuo egg white, mislim da ce doci ranije ovulacija, sto mi ne smeta her mi je tako rano samo bilo kod uspjesnog ciklusa :).
Ja vec beko vrijeme pijem direktni sok od nara, cvekle, ananasa plus sve ostale vitamine i omegu, bas me zanima hoce li u cetvrtak biti deblji endometrij nego inace.
Hvala za tabelu za supelemntaciju, bas je zanimljiva, ali DHEA ne bi svakako prije provejre u krvi, to zna dobro zeznuti.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolinajesemu misa, vjerujem da te sokirao AMH, ali vjerujem da i dalje nije previse dramatican☺️
Neka oni tebe sad u Vinogradskoj napucaju odgovarajucim hormonima i da prikupite dovoljno i za smrzlice!🤭🥰
Freya wow kakvu si analizu napravila za suplemente! Bravo! Svaka cast☺️
Tratincice vjerujem da je u domu zdravlja prakticnije, ali ako je zbog sigurnosti, bolje u bolnici. Bit ces i ti mirnija☺️
Anchynisam upratila, ti u cetvrtak ides na transfer?
Idem na prvi uzv pa se nadam da cu moci ovaj mj na transfer 🙏
Aaaaa to sam propustila! Pa super covjece! Bit ce to sve dobro 🥰 jos malo pa si PUPO!
Freya u tom slucaju hvala sto si podijelila s nama🥰
Ja sutra idem kupiti neke suplemente i bas su neki od tih ovi koji su i kod tebe u tablici☺️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam si naručila DHEA i Q10, možda sada to bude dobitna kombinacija, mislim da će do petka stići i imam dobra 2 mj do postupka da to pijem.
Čak sam bila vani na brzom hodanju, nisam već neko vrijeme. Budem sada ubacila nekoliko puta tjedno. Još u 12. mj idem kod nutricionistice ako ne skinem malo više kila bude me špotala. Ja bi bila zadovoljna da dođem sa 10, 12 kg manje (razmak 6 mj između pregleda) a i taj neki prosjek cca 2 kg mjesečno se nekako i najviše preporuča jer je to onda kao zdravo mršavljenje.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolinajesemu misa, vjerujem da te sokirao AMH, ali vjerujem da i dalje nije previse dramatican☺️
Neka oni tebe sad u Vinogradskoj napucaju odgovarajucim hormonima i da prikupite dovoljno i za smrzlice!🤭🥰
Tratincice vjerujem da je u domu zdravlja prakticnije, ali ako je zbog sigurnosti, bolje u bolnici. Bit ces i ti mirnija☺️
Aaaaa to sam propustila! Pa super covjece! Bit ce to sve dobro 🥰 jos malo pa si PUPO!
Ja sutra idem kupiti neke suplemente i bas su neki od tih ovi koji su i kod tebe u tablici☺️
Ja vecinu kupujemo preko iherb, mnogo je povoljnije nego u ljekarnama.

Ja sam si naručila DHEA i Q10, možda sada to bude dobitna kombinacija, mislim da će do petka stići i imam dobra 2 mj do postupka da to pijem.
Čak sam bila vani na brzom hodanju, nisam već neko vrijeme. Budem sada ubacila nekoliko puta tjedno. Još u 12. mj idem kod nutricionistice ako ne skinem malo više kila bude me špotala. Ja bi bila zadovoljna da dođem sa 10, 12 kg manje (razmak 6 mj između pregleda) a i taj neki prosjek cca 2 kg mjesečno se nekako i najviše preporuča jer je to onda kao zdravo mršavljenje.
Ja sam uzela svaki dan da setam, cak i na pauzi na poslu, jedemo i pijemo kafu u officu dok radimo, a onda sat vremena na pauzi vise nismo u kaficu nego setamo, nas 4 i mnogo se bolje osjećamo,. Plus poslije posla brza setnja i da ne koristim lift, nego lijepo lagano do 7 kata, iako mi nekad bude bas mrsko ali natjeram se jer znam da je bolje za mene

Ja vecinu kupujemo preko iherb, mnogo je povoljnije nego u ljekarnama.
Za koliko ti dodje s iherb-a i da li ti naplate porez/carinu? Bas sam si razmisljala o ubiquinolu koji bi se trebao 600mg da bi se to vise isplatilo kupiti preko interneta nego kod nas pogotovo jer su kod nas neke baby doze🙈

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Freya hvala na dijeljenju tablice. Baš sam uočila kako imam kod kuće NAC i Larginin jer sam kupila za muža, a sad vidim da se mogu počastiti i ja. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ja sam uzela svaki dan da setam, cak i na pauzi na poslu, jedemo i pijemo kafu u officu dok radimo, a onda sat vremena na pauzi vise nismo u kaficu nego setamo, nas 4 i mnogo se bolje osjećamo,. Plus poslije posla brza setnja i da ne koristim lift, nego lijepo lagano do 7 kata, iako mi nekad bude bas mrsko ali natjeram se jer znam da je bolje za mene
Da svaka aktivnost dobro dođe i ja se bolje osjećam isto čim se aktiviram.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni s iherba dodje za 10 dana, a cijena je duplo jeftinija. Nikad mi nikakav ekstra porez nisu naplatili, ne znam ima li to kakve veze s iznosom/kolicinom.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Za koliko ti dodje s iherb-a i da li ti naplate porez/carinu? Bas sam si razmisljala o ubiquinolu koji bi se trebao 600mg da bi se to vise isplatilo kupiti preko interneta nego kod nas pogotovo jer su kod nas neke baby doze🙈
Za 10 dana, mozda čak i prije, uglavnom prije roka koji su stavili kad sam porucila. Nikakav porez, ali i ja sam pazila da ne prelazim preko 100 eura, ima neki iznos ali sam zaboravila koji. Ja cak i eucerin kreme kupujem tu jer su mnogo povoljnije nego u ljekarnoj, i da stalno imas neke akcije i prva kupovinu 20% popusta cini mi se. Ja obicno uzimam veca pakovanja tipa za 3 mjeseca jer se vise isplati.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji