Koristi li netko Maca prah?
Znaci u zadnjih par dana sam od dvije cure cula da su ostale trudne u mjesec dana od kad su pocele koristiti! 😱
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sori na spamu, ali prst je brzi od glave, uglavnom htjela sam jos dodati da nisu imale nikakvih dijagnoza i vecih problema koliko znaju.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Eni hvala ti. Dakle mi imamo sve :) ok, osim briseva, oni su mi sad stari godinu dana, ali to lako ponovim :)
.
Petra ma nama se potrefilo svasta, izmedju ostalog - bolja polovica ce se vjerojatno za par mjeseci morati preseliti 400km dalje na godinu dana pa smo dodatno pod pritiskom jer znamo da nemamo jos puno vremena.
.
Ivy bravo! Imas graf? :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://ibb.co/0mCRfFg Evo lunolina🙂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lela mi smo oboje koristili i nismo ostali trudni🙈
.
Ivy dok ja napisem poruku, napisete svi 100 strana😂
Ja mislim da si ti danas 8. dpo bar po temperaturi mi se tako cini. No kako god, da li si 8. ili 9. ova tempica izgleda odlicno! Podsjeca me na ‘triphastic shift’. Meni to bas mirisi na dobro.🤭
.
Bebolina, hvala ti puno. Pitat cu ja ginekologicu da mi odmah da uputnice za markere. To nemam. On trazi svoje od doktroice opce prakse?
Mi mozemo dati sliku od zaruka 😂 nismo vjencani jer cekamo da ja ostanem trudna, rodim i tek bi se onda zenili🙈
.
Moja ginekologica u koju imam puno povjerenje ce me spojiti sa doktoricom za umjetnu za koju smatra da bi mi se svidjela, a ekspert je u svom poslu. Rekla mi je da doktorica radi i na merkuru i privatno, ali da privatno moze preko hzzo-a. Mislim da je rekla poliklinika Skvorc, ali nisam 100% sigurna.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Ja mislim da si ti danas 8. dpo bar po temperaturi mi se tako cini. No kako god, da li si 8. ili 9. ova tempica izgleda odlicno! Podsjeca me na ‘triphastic shift’. Meni to bas mirisi na dobro.🤭
.
Bebolina, hvala ti puno. Pitat cu ja ginekologicu da mi odmah da uputnice za markere. To nemam. On trazi svoje od doktroice opce prakse?
Mi mozemo dati sliku od zaruka 😂 nismo vjencani jer cekamo da ja ostanem trudna, rodim i tek bi se onda zenili🙈
.
Moja ginekologica u koju imam puno povjerenje ce me spojiti sa doktoricom za umjetnu za koju smatra da bi mi se svidjela, a ekspert je u svom poslu. Rekla mi je da doktorica radi i na merkuru i privatno, ali da privatno moze preko hzzo-a. Mislim da je rekla poliklinika Skvorc, ali nisam 100% sigurna.
Da oni imaju najbolji postotak uspjeha , konzultacije se plaćaju i put ne pokriva HZZO ali nema veze , nama je bitno da bude uspješno . 🥰🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
.
.
.
E pa kvragu, vec sam mislila naruciti. 😅
A jesi osjetila kakve promjene?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Drage curke, kod mene danas 16.dc i, rekla bih 1.dpo po temperaturi, jer s jučerašnjih 36,2 danas je na 36,4. Trakica mi i dalje stoji na oko 0,5 već treći dan za redom, zaista ne znam što da mislim više. Što se tiče porasta temp jutros, imala sam dosta nemiran san pred buđenje i budila sam se nekoliko puta pred jutro pa ne znam ni koliko je to mjerodavno.
Pokrili smo prekjučer. Jučer nismo. Eto, to su moje novosti.
Bebolina, mi se onda pratimo i ovaj ciklus.
Lunolina, svakako treba nešto poduzeti ako se već dugo pokušava i ništa... mi imamo u planu sačekati još do proljeća pa ćemo onda i mi u akciju ako ne bude prirodno ništa do tada.
Ivyyy, lijepo ti izgleda graf, samo nek se i dalje održi tako
Petra, daj nam i ti svoj graf da vidimo!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
https://ibb.co/ch4S95k evo graf... app je oznacila danas 7dpo, ali mislim da sam 6dpo... od jutros grcice u desnom jajniku osjecam
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pa vidjet cemo, Lunolina gledala sam malo po netu sta je to triphastic schifft, nisam znala🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji