Ja sam 9dpo i meni je danas tek porasla na 36.8 🥹
Ne zvuci lose. 🤞🏻
Imas graf?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Enii,hvala tiiii ❤️❤️❤️Ja se isto potajno nadam da je curica, iako je jos rano i samo zelim izgurat 12tjedana🤣❤️❤️
Bas mi je zao zbog nadolazece menge, al pokrenuli ste se vec sa konzultacijama tako da idete dalje korak, sve razumijem. Bitno da ne stojite u mjestu🙏 lunolina, bas sam mislila da je ovo tvoj ciklus zbog tog propuhivanja😔
.
nadam se i vjerujem da ce se vasa mrvica uhvatiti taman dok predate papire za sve, jer bas jako cesto citam takve situacije i znam iz prve ruke price🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine… jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima… danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏
I tvoja temp lijepo izgleda. 🤞🏻❤️
Mi cemo sad isto doc na godinu ako racunam sve skupa. Iako smo imali malu pauzu nakon spontanog, ali od proslog ljeta, mi smo kao da nas je netko ukleo, znaci strasno. 😅
Stalno je nekome nesto, meni su pred godinu dana sumnjali da imam multiplu, pa se na kraju ispostavilo da je nemam za sad, ali da imam 30ak % sanse da je nekad u zivotu dobijem, onda taj spontani, onda nas je korona poharala, pa mi je nesto tata bio lose, pa je muz imao napadaj kamenca, pa sam ja dobila tu kao “kilu” i isla na operaciju, e pa onda se muz razbolio, a za mene je ispalo da imam endometriozu. 🥴
Da se razumijemo, nista od toga nije smak svijeta, ima i gorih stvari, ali nikako da se opustim i prodisem kako treba.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
https://ibb.co/0mCRfFg Evo
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine… jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima… danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏
I tvoja temp lijepo izgleda. 🤞🏻❤️
Mi cemo sad isto doc na godinu ako racunam sve skupa. Iako smo imali malu pauzu nakon spontanog, ali od proslog ljeta, mi smo kao da nas je netko ukleo, znaci strasno. 😅
Stalno je nekome nesto, meni su pred godinu dana sumnjali da imam multiplu, pa se na kraju ispostavilo da je nemam za sad, ali da imam 30ak % sanse da je nekad u zivotu dobijem, onda taj spontani, onda nas je korona poharala, pa mi je nesto tata bio lose, pa je muz imao napadaj kamenca, pa sam ja dobila tu kao “kilu” i isla na operaciju, e pa onda se muz razbolio, a za mene je ispalo da imam endometriozu. 🥴
Da se razumijemo, nista od toga nije smak svijeta, ima i gorih stvari, ali nikako da se opustim i prodisem kako treba.
Sve su to nazalost stvari koje utjecu puno na tijelo i psihu... ja vjerujem da je to sve s razlogom i da Bog ima plan za svaku od nas kad je pravo vrijeme 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
https://ibb.co/0mCRfFgEvo
Meni izgleda dobro, lijepo sto se danas digla, drzim fige da nastavi tako i sutra 🙏🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
https://ibb.co/0mCRfFgEvo
Ne znam jos puno o tome, ali I meni ovo super izgleda! Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Petra, da, utjece sigurno na sve, osjetim da nisam skroz svoja, ali proslo je sve pa ce i to.
A i ja mislim da nam ocito jos nije vrijeme, ali bit ce, svima, na koji god nacin. ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro jutro, meni je danas 15.dc i mislim 1.dpo makar dosta me boli lijevi jajnik pa moguće da je još u tijeku O. Temp jutros nakon jučerašnjih 36.09 danas je 36.23.
Lela vas je baš svašta snašlo. Želim da sve konačno krene na bolje i da ti se ostvari ono što želiš.
Eni peak kao peak nisam uhvatila jer je pretpostavljam bio u noći. Ali sam imala i pad i rast temp a i po trakicama sam imala rast i pad.
Hvala, svakako mi treba jedan brzić vila da odradi posao.
Lunolina od nalaza tebi treba:
- hormoni koji se vade od 3. do 5. dana ciklusa ( (tvoj ginekolog će znati koji se vade za obradu) ovaj put su mi dodali i vitamin D da izvadim
- vaginalni brisevi
- papa test
- krvna grupa
- markeri na HIV i hepatitis
Za muža:
- spermiogram
- markeri na hepatitis
Kasnije kad ide punkcija traže vas vjenčani list i kopije vaših osobni.
Mislim da je to sve da nisam ništa zaboravila. Dobro je da prvi put za konzultacije imaš sve ovo spremno jer bi vas mogli s sljedećim ciklusom uzeti u postupak. Gdje si planirala ići?
Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro, meni je danas 15.dc i mislim 1.dpo makar dosta me boli lijevi jajnik pa moguće da je još u tijeku O. Temp jutros nakon jučerašnjih 36.09 danas je 36.23.
Lela vas je baš svašta snašlo. Želim da sve konačno krene na bolje i da ti se ostvari ono što želiš.
Eni peak kao peak nisam uhvatila jer je pretpostavljam bio u noći. Ali sam imala i pad i rast temp a i po trakicama sam imala rast i pad.
Hvala, svakako mi treba jedan brzić vila da odradi posao.
Lunolina od nalaza tebi treba:
- hormoni koji se vade od 3. do 5. dana ciklusa ( (tvoj ginekolog će znati koji se vade za obradu) ovaj put su mi dodali i vitamin D da izvadim
- vaginalni brisevi
- papa test
- krvna grupa
- markeri na HIV i hepatitis
Za muža:
- spermiogram
- markeri na hepatitis
Kasnije kad ide punkcija traže vas vjenčani list i kopije vaših osobni.
Mislim da je to sve da nisam ništa zaboravila. Dobro je da prvi put za konzultacije imaš sve ovo spremno jer bi vas mogli s sljedećim ciklusom uzeti u postupak. Gdje si planirala ići?
Sretno!
Hvala ti Bebolina. I ja tebi zelim isto! ❤️
Svima nama ustvari. 😊🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji