Vidjet cu kako ce biti, necu se previse nadati, bit ce sta mora 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Eni, hvala ti. Jesi dugo cekala na termin konzultacija?
Vidis, nisam ni znala za opciju da u nekim slucajevima hzzo pokrije putne troskove 🙈 no mi smo iz Zagreba pa nama taj dio ne igra ulogu. Tko zna, mozda cemo jedan dan sjediti zajedno u cekaonici, a necemo ni znati😂😬
Drzim palceve da konzultacije 2.11. super prođu!
.
Martina hvala ti❤️
.
Bebolina zelim ti da te prije postupka iznenadi plus!🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina, divim se zenama i njihovim muzevima u strpljivosti i putu koji prolaze. Mi nismo toliko dugo u ovoj prici, ali znam koliko me boli i svaki negativan test i pad bete..toliko nadanja, suza, padova i uspona. Bas zelim svakoj od nas da dodjemo do svoje mrvice❤️
Ja ne radim vec par dana, moja bolnica mi je odobrila trudnicki dopust. Moram samo do medicine rada da napisu misljenje da radim u zoni stetnog utjecaja iduci tjedan, al to je to..
Ti, kako si? Sad si u periodu dpo ak sam dobro ulovila ili?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lela, nazalost ne znam ti nikoga drugog preporuciti za endometriozu osim taj centar u Petrovoj. Znam da ti nije zgodno iz Rijeke, al svejedno nadam se da ti nece endica takve probleme stvarati da ces trebat neku dublju obradu l. Vjerujem cim su jajnici cisti da je to velika stvar😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lela, nazalost ne znam ti nikoga drugog preporuciti za endometriozu osim taj centar u Petrovoj. Znam da ti nije zgodno iz Rijeke, al svejedno nadam se da ti nece endica takve probleme stvarati da ces trebat neku dublju obradu l. Vjerujem cim su jajnici cisti da je to velika stvar😊
Ma ako treba nije problem skoknuti do Zagreba, nije na kraj svijeta. I kuma mi tamo zivi tako da sam cesto gore. 😁
Vidjet cemo hoce li se sto vidjeti danas na uzv. Za sat vremena imam pa javim sto kaze dr. 😊
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Eni, hvala ti. Jesi dugo cekala na termin konzultacija?
Vidis, nisam ni znala za opciju da u nekim slucajevima hzzo pokrije putne troskove🙈no mi smo iz Zagreba pa nama taj dio ne igra ulogu. Tko zna, mozda cemo jedan dan sjediti zajedno u cekaonici, a necemo ni znati😂😬
Drzim palceve da konzultacije 2.11. super prođu!
.
Martina hvala ti❤️
.
Bebolina zelim ti da te prije postupka iznenadi plus!🥰
Baš to, ali moramo se dog ako koji budemo isto vremeno da se upoznamo 🥰❤️
Pa ja sam zvala u 9 mj i dobila konzultacije za 11 , mislim da je to relativno brzo , a sad neznam nisam u tome još pa nemogu znati možda je netko brže došao na red ..ali moram priznati da sam puno mirnija od kad znam da će me stručnjaci savjetovati .. i da će se netko stvarno meni posvetiti jer ovo sto dobijem od svoje gink je užas živi i teror .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo me s pregleda. Imam osjecaj da sam izasla gluplja nego sam usla unutra. 😅
Nije me ni pregledao. Jer kao sta ce me gledat kad ionako vjerojatno nista nece vidjeti, a uzv je radio pred 8 mjeseci pa sad ne treba redovna kontrola. Kaze da se vidimo nakon magneta zdjelice i da cemo onda znati vise.
Sve mi se cini da cu morati do Zagreba. 😅
Ali ono, nikakvog savjeta, nista nista. Kaze pijte brufene i ketonale da drze bol pod kontrolom. No shit Sherlock. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Joj draga lela, bas mi je zao sto te tako "otkantao", bar da te na uzv pogledao🙁
A eto ja bih ti svakako preporucila centar u Petrovoj, ako ne nadjes neku bolju preporuku u medju vremenu. Svakako se nadam da nece biti nista strasno kod tebe, puno zena ima endo a da ni ne zna. Saznaju slucajno
Javljaj situaciju❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj draga lela, bas mi je zao sto te tako "otkantao", bar da te na uzv pogledao🙁
A eto ja bih ti svakako preporucila centar u Petrovoj, ako ne nadjes neku bolju preporuku u medju vremenu. Svakako se nadam da nece biti nista strasno kod tebe, puno zena ima endo a da ni ne zna. Saznaju slucajno
Javljaj situaciju❤️
A to je i on rekao, da imam srece sto sam saznala uopce. Sta nije to tuzno ustvari? Dobro, ja vjerujem da moj slucaj nije jos neki tezak, ali vec toliko godina trpim sve nekakve bolove na koje svi odmahuju rukom. Ustvari pocne si covjek vec umisljat da je lud. I eto sad imam srece da sam otkrila zbog cega je to. A sto s onim zenama koje ne otkriju. Ma ne znam. Bas me to nekako ljuti. Ali ok, sta je tu je, cekam sad taj magnet, a u međuvremenu sam poslala mail da promjenim ginekologicu i da mozda nju uspijem namolit uputnice za sve ono sto je on savjetovao da pregledam nakon spontanog.
Ti si to sve vadila, koliko se cekaju nalazi?
Mene on salje na ovo: https://ibb.co/dKF4hVZ
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
A jako tesko je otkriti ju jer ju mozes dokazati samo phd nalazom. A za to je potrebna operacija🤷♀️ a i puno zena uvjeravaju da su tako jaki bolovi normalni. Naravno. Jaki bolovi nisu uvijek endo. Ja nemam nikakvih bolova 😅
Da, da to sam vadila za trombofiliju. Trebalo mi je nekih 3,4tjedna mozda dok su nalazi dosli.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji