Martina, M-P, Mare (ne znam jesam li koju zaboravila🤭) cestitam na lijepim ultrazvucima, betama i malim bebicama 🥰 sretna sam jako zbog vas! Zelim vam skolske i prekrasne trudnoce❤️
.
Cure koje cekaju O sretno u pokrivanju i cure koje iscekujete M, zelim vam da jos dugo M ne dobijete🤭
.
Cure koje ste bile u postupcima, koliko vam je proslo vremena od konzultacija do prve umjetne oplodnje? Mi smo odlucili ne cekati vise. Mene ovaj ciklus bas slomio, mislila sam da je to to pogotovo nakon propuhivanja i opet nista. Prvi put da me neuspjeli ciklus bas slomio, znate onaj osjecaj tuge i ljutnje koja vam pojede svu energiju.
Oboje smo postali previse nesretni i optereceni i oboje smatramo da ovakvi ne mozemo dijete napraviti jer smo sad vec previse pod stresom. Neka dio tereta na sebe preuzmu doktori i neka nam oni smuckaju bebicu 😄
Ja sam u veljači bila na prvim konzultacijama a sa ciklusom u ožujku sam išla u postupak.
Sad u drugoj bolnici će malo potrajati jer se za pikalice upisuje na listu. Bila sam u 9.mj na prvim konzultacijama, sad čim obavim nalaze idem na druge a postupak zbog čekanja na pikalice je planiran u siječnju.
Ti samo kreni jer jednostavno ovo stvarno sve postane previše i svi ti minusi loše utječu na nas. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jutro cure .. nadam se da ste dobro
Novoj curi želim dobro došlicu nadam se da ćeš što prije u neke vedrije teme makar je nama tu lijepo i družimo se tu i tamo se naljutimo Al Boze moj , ljudi smo ne kažu bezveze tko se tuče taj se voli 🥰🤭
Martina čestitke i nadam se da ćeš imati predosadnu trudnoću ❤️❤️🥰😍😍 jako mi je drago zbog vas da se mrvica smjestila di treba i jedva čekam da javiš spol 🥰🥰🥰🥰 znam da je bitno da je živo i zdravk ali ja mislim da je curica 🤣🤣🤣 mi smo baš borbene pa zato pretpostavljam da se baš takva uhvatila 💁♀️
Lunolina u potpunosti se slažem stobom , zato smo mi konzultacije rezvirali jer vidim da nam stvarno ne ide , ali ako se desi u međuvremenu će biti super i plus za nas , makar sumnjam baš sam svaku nadu izgubila i nekako mi je menga svaki mjesec postala kao casa vode koju pijem svaki dan 😅😅
Meni je 3 dana do mengoline i grudi su me počele ubijati taman kao i pred mengu tako da ću sigurno procuriti , pa cheers to that 😒 Al nema veze tako je kako je
Bebolina si na kraju uspjela uhvatiti peak ? Nadam se da će biti neki brzic vila pa da se iznenadiš ovaj mjesec ❤️❤️❤️
………..
Svim curama koje čekate mengu nadam se da je nećete dobiti i da ćete se javiti ljepšim vjestima nego ja .. a cure koje hvatate peka sretno 🥰🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Martina, M-P, Mare (ne znam jesam li koju zaboravila🤭) cestitam na lijepim ultrazvucima, betama i malim bebicama 🥰 sretna sam jako zbog vas! Zelim vam skolske i prekrasne trudnoce❤️
.
Cure koje cekaju O sretno u pokrivanju i cure koje iscekujete M, zelim vam da jos dugo M ne dobijete🤭
.
Cure koje ste bile u postupcima, koliko vam je proslo vremena od konzultacija do prve umjetne oplodnje? Mi smo odlucili ne cekati vise. Mene ovaj ciklus bas slomio, mislila sam da je to to pogotovo nakon propuhivanja i opet nista. Prvi put da me neuspjeli ciklus bas slomio, znate onaj osjecaj tuge i ljutnje koja vam pojede svu energiju.
Oboje smo postali previse nesretni i optereceni i oboje smatramo da ovakvi ne mozemo dijete napraviti jer smo sad vec previse pod stresom. Neka dio tereta na sebe preuzmu doktori i neka nam oni smuckaju bebicu 😄
Ja sam u veljači bila na prvim konzultacijama a sa ciklusom u ožujku sam išla u postupak.
Sad u drugoj bolnici će malo potrajati jer se za pikalice upisuje na listu. Bila sam u 9.mj na prvim konzultacijama, sad čim obavim nalaze idem na druge a postupak zbog čekanja na pikalice je planiran u siječnju.
Ti samo kreni jer jednostavno ovo stvarno sve postane previše i svi ti minusi loše utječu na nas. Sretno!
Hvala ti ☺️
Da li se sjecas sto si sve trebala od nalaza? Cisto mozda da mi pribavimo sve prije konzultacija.
Mi cemo ici u privatnu polikliniku, ali preko hzzo-a pa pretpostavljam da cemo malo pricekati dok dodjemo na red.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure kako ste u kojim ste fazama? Ima da je netko proso ovulaciju i iscekuje plusic?
Hvala na cestitkama💛 evo ja putujrm na posao danas mi je muka.... od 1 ujutro .. ali sam naspavana osjecam se poletno i ok😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Novoj curi želim dobro došlicu nadam se da ćeš što prije u neke vedrije teme makar je nama tu lijepo i družimo se tu i tamo se naljutimo Al Boze moj , ljudi smo ne kažu bezveze tko se tuče taj se voli 🥰🤭
Martinačestitke i nadam se da ćeš imati predosadnu trudnoću ❤️❤️🥰😍😍 jako mi je drago zbog vas da se mrvica smjestila di treba i jedva čekam da javiš spol 🥰🥰🥰🥰 znam da je bitno da je živo i zdravk ali ja mislim da je curica 🤣🤣🤣 mi smo baš borbene pa zato pretpostavljam da se baš takva uhvatila 💁♀️
Lunolinau potpunosti se slažem stobom , zato smo mi konzultacije rezvirali jer vidim da nam stvarno ne ide , ali ako se desi u međuvremenu će biti super i plus za nas , makar sumnjam baš sam svaku nadu izgubila i nekako mi je menga svaki mjesec postala kao casa vode koju pijem svaki dan 😅😅
Meni je 3 dana do mengoline i grudi su me počele ubijati taman kao i pred mengu tako da ću sigurno procuriti , pa cheers to that 😒 Al nema veze tako je kako je
Bebolina si na kraju uspjela uhvatiti peak ? Nadam se da će biti neki brzic vila pa da se iznenadiš ovaj mjesec ❤️❤️❤️
………..
Svim curama koje čekate mengu nadam se da je nećete dobiti i da ćete se javiti ljepšim vjestima nego ja .. a cure koje hvatate peka sretno 🥰🤞🤞🤞
Jesi ti rekla da ides u polikliniku Skvorc na konzultacije?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Martinačestitke i nadam se da ćeš imati predosadnu trudnoću ❤️❤️🥰😍😍 jako mi je drago zbog vas da se mrvica smjestila di treba i jedva čekam da javiš spol 🥰🥰🥰🥰 znam da je bitno da je živo i zdravk ali ja mislim da je curica 🤣🤣🤣 mi smo baš borbene pa zato pretpostavljam da se baš takva uhvatila 💁♀️
Lunolinau potpunosti se slažem stobom , zato smo mi konzultacije rezvirali jer vidim da nam side , ali ako se desi u međuvremenu će biti super i plus za nas , makar sumnjam baš sam svaku nadu izgubila i nekako mi je menga svaki mjesec postala kao casa vode koju pijem svaki dan 😅😅
………..
Jesi ti rekla da ides u polikliniku Skvorc na konzultacije?
Da evo sto nama treba do tad :
U privitku šaljemo što bi trebali obaviti prije dolaska na zakazane konzultacije
Hormoni štitnjače,TSH,Ft4
- hormonski status (3. do 5. dan ciklusa): Estradiol, FSH, LH, Prolaktin,AMH
-spermiogram
-cervikalni brisevi
-papa test
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine... jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima... danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam 9dpo i meni je danas tek porasla na 36.8 🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam 9dpo i meni je danas tek porasla na 36.8 🥹
Top 🥰🤞🤞🤞 eto nešto se kuha 😍😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam 1dpo, jutros bazalna 36,38. Ali idem danas i na uzv pa cemo vidjet je li bilo sta od ovulacije.
Mi bas i nismo nesto pokrili. Samo dva puta. Svasta nas je snaslo zadnja dva ciklusa.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji