Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    20. Listopad 2023. 14:49

Martina1931

A jako tesko je otkriti ju jer ju mozes dokazati samo phd nalazom. A za to je potrebna operacija🤷‍♀️ a i puno zena uvjeravaju da su tako jaki bolovi normalni. Naravno. Jaki bolovi nisu uvijek endo. Ja nemam nikakvih bolova 😅
    Da, da to sam vadila za trombofiliju. Trebalo mi je nekih 3,4tjedna mozda dok su nalazi dosli.

Pa i mene su uvjeravali. “Ma to ti je sve normalno. Proci ce kad rodis.” 
    Ali dobro, sad znam pa mi je automatski mrvicu lakse. 
    Vidjet cemo koliko ce ova dr bit siroke ruke s uputnicama. Ako me uopce primi. 😅
    A btw, to je supruga od ovog dr kod kojeg idem privatno. Tako da se nadam da ce me primiti i postupati onda po njegovim preporukama. Odmah sam joj stavila u mail i sve njegove nalaze. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    20. Listopad 2023. 16:30

Hej cure evo mojih grafova iz prve i sad iz druge trudnoce mozda ce nekom dobro doc a mogu vam poslat graf kad mi nije doslo do trudnoce ... eto 
    https://ibb.co/0r0Tkv3

https://ibb.co/qmr8XFX

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Listopad 2023. 16:31

Svi simptomi su upisani po datumima i bojama 😊 zelim svima srecu😍cekamo vas na ljetnim bebama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Iglica8
    20. Listopad 2023. 16:39

Lela91

Martina1931

Joj draga lela, bas mi je zao sto te tako "otkantao", bar da te na uzv pogledao🙁
    A eto ja bih ti svakako preporucila centar u Petrovoj, ako ne nadjes neku bolju preporuku u medju vremenu. Svakako se nadam da nece biti nista strasno kod tebe, puno zena ima endo a da ni ne zna. Saznaju slucajno
    Javljaj situaciju❤️

A to je i on rekao, da imam srece sto sam saznala uopce. Sta nije to tuzno ustvari? Dobro, ja vjerujem da moj slucaj nije jos neki tezak, ali vec toliko godina trpim sve nekakve bolove na koje svi odmahuju rukom. Ustvari pocne si covjek vec umisljat da je lud. I eto sad imam srece da sam otkrila zbog cega je to. A sto s onim zenama koje ne otkriju. Ma ne znam. Bas me to nekako ljuti. Ali ok, sta je tu je, cekam sad taj magnet, a u međuvremenu sam poslala mail da promjenim ginekologicu i da mozda nju uspijem namolit uputnice za sve ono sto je on savjetovao da pregledam nakon spontanog.
    Ti si to sve vadila, koliko se cekaju nalazi?
    Mene on salje na ovo:https://ibb.co/dKF4hVZ

Te mogu pitat koje si simptome imala kroz godine, “samo” bolne menstruacije ili si i druge dane u mjesecu osjecala neke bolove? 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• mariposa1510
    20. Listopad 2023. 16:43

Lunolina

mariposa1510

Lunolina

eni233

Lunolina

Lela mi smo oboje koristili i nismo ostali trudni🙈
    .
    Ivy dok ja napisem poruku, napisete svi 100 strana😂
    Ja mislim da si ti danas 8. dpo bar po temperaturi mi se tako cini. No kako god, da li si 8. ili 9. ova tempica izgleda odlicno! Podsjeca me na ‘triphastic shift’. Meni to bas mirisi na dobro.🤭
    .
    Bebolina, hvala ti puno. Pitat cu ja ginekologicu da mi odmah da uputnice za markere. To nemam. On trazi svoje od doktroice opce prakse?
    Mi mozemo dati sliku od zaruka 😂 nismo vjencani jer cekamo da ja ostanem trudna, rodim i tek bi se onda zenili🙈
    .
    Moja ginekologica u koju imam puno povjerenje ce me spojiti sa doktoricom za umjetnu za koju smatra da bi mi se svidjela, a ekspert je u svom poslu. Rekla mi je da doktorica radi i na merkuru i privatno, ali da privatno moze preko hzzo-a. Mislim da je rekla poliklinika Skvorc, ali nisam 100% sigurna.

Da oni imaju najbolji postotak uspjeha , konzultacije se plaćaju i put ne pokriva HZZO ali nema veze , nama je bitno da bude uspješno . 🥰🥰❤️

Znas mozda koliko su konzultacije? I koliko si cekala na termin za konzultacije?
    Nisam skuzila za put. 1. put ne pokriva hzzo-a ili bas putovanje do tamo mislis?
    .
    Mariposa mozda su ti trakice previse osjetljive za tebe. Ali ako si ulovila peak, mislim da nemas brige :)
    .
    Lela pa iskreno, nisam osjetila promjene🤷🏻‍♀️ mozda sam pila losu macu😅

Nisam uhvatila peak, stoji mi trakica već treći dan na oko 0,5. Nit raste, nit pada

Imas graf temperature mozda?

Imam, evo ga https://ibb.co/jT54jNg

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lela91
    20. Listopad 2023. 17:08

Iglica8

Lela91

Martina1931

Joj draga lela, bas mi je zao sto te tako "otkantao", bar da te na uzv pogledao🙁
    A eto ja bih ti svakako preporucila centar u Petrovoj, ako ne nadjes neku bolju preporuku u medju vremenu. Svakako se nadam da nece biti nista strasno kod tebe, puno zena ima endo a da ni ne zna. Saznaju slucajno
    Javljaj situaciju❤️

A to je i on rekao, da imam srece sto sam saznala uopce. Sta nije to tuzno ustvari? Dobro, ja vjerujem da moj slucaj nije jos neki tezak, ali vec toliko godina trpim sve nekakve bolove na koje svi odmahuju rukom. Ustvari pocne si covjek vec umisljat da je lud. I eto sad imam srece da sam otkrila zbog cega je to. A sto s onim zenama koje ne otkriju. Ma ne znam. Bas me to nekako ljuti. Ali ok, sta je tu je, cekam sad taj magnet, a u međuvremenu sam poslala mail da promjenim ginekologicu i da mozda nju uspijem namolit uputnice za sve ono sto je on savjetovao da pregledam nakon spontanog.
    Ti si to sve vadila, koliko se cekaju nalazi?
    Mene on salje na ovo:https://ibb.co/dKF4hVZ

Te mogu pitat koje si simptome imala kroz godine, “samo” bolne menstruacije ili si i druge dane u mjesecu osjecala neke bolove?

Jako bolne i obilne menstruacije, znaju mi bit i bolni odnosi i znam osjecati razne pritiske i probadanja neovisno o danu ciklusa. Mislila sam da je to od crijeva i probave kad bi me tako na neki bezveze dan ulovilo. Također cesto imam meksu stolicu i dosta budem naduta. Imam i prilicno bolne ovulacije, ali dr kaze da to nije povezano.  
    I sad ne znam jel to zbog endo i obilnih m, pretpostavljam da je, ali stalno mi je zeljezo jako nisko pa to vuce za sobom i vrtoglavice i opcu slabost i umor. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Hulala18
    20. Listopad 2023. 17:37

Pozdrav svima,
    Ja kao stalker 😅
    Upadnem nekada da vidim šta se dešava, ali nemam šta pisati još uvijek. 
    Upratila sam da ima plusića, čestitke svima :)) Želim vam školske trudnoće i porod. Ostale cure, želim nam da brzo i mi ugledamo, pa da se družimo na ljetnim bebama.
    Mi ovaj mjesec nismo pokrili ovulaciju, tačno 4 dana prije odnos bio i nije se primilo, očekivano. Mužu iskrslo nešto oko dodatnog posla, nisam ga ni sretala pošteno, kamoli šta drugo 🤣
    A takođe, curica ima operativni zahvat za par dana, rutinski, ali mora u opstu anesteziju. Mislim da je još neka mama napisala isto da ima, pa opet i bolje da nije bilo ništa, jer sam pod velikim stresom. 
    A pišem vam, jer me zbunio farmaceut sa folnom kiselinom. Naime, pocela sam biti Femibion 1 i nije me ništa moglo nahraniti 🤣 strašan apetit, a ionako imam malo viška 🤣 I sad otišla kupiti samo folnu kiselinu, znam da sam tako pila nekada davno 2012 kada sam imala spontani, a ona će, kao ako ti doktor nije propisao tačno koju trebaš, ja ne znam šta da ti dam, da li ti treba, ovo ono. Kupim na kraju Folessa 5mg i onda čitam u uputama, kao samo ko ima rizik neki od defekta, inače ne treba. 
    A na sve strane čitaš da je poželjno piti. 
    Još ova periorbitalna dermoidna cista što mi curica ima, se stvara u tako početku trudnoće kada se razvijaju orbitalne kosti. Pa mi onda još više da trebam možda. Ali eto, zbunise me teta farmaceut i upute. 
    Kako ste vi sa folnom?
    Izvinjavam se na romanu i upadu, ja kako sam stalker, onda kad pišem - pišem 🤣🤣
    Pozdrav svima 😊

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    20. Listopad 2023. 17:40

Hulala18

Pozdrav svima,
    Ja kao stalker 😅
    Upadnem nekada da vidim šta se dešava, ali nemam šta pisati još uvijek.
    Upratila sam da ima plusića, čestitke svima :)) Želim vam školske trudnoće i porod. Ostale cure, želim nam da brzo i mi ugledamo, pa da se družimo na ljetnim bebama.
    Mi ovaj mjesec nismo pokrili ovulaciju, tačno 4 dana prije odnos bio i nije se primilo, očekivano. Mužu iskrslo nešto oko dodatnog posla, nisam ga ni sretala pošteno, kamoli šta drugo 🤣
    A takođe, curica ima operativni zahvat za par dana, rutinski, ali mora u opstu anesteziju. Mislim da je još neka mama napisala isto da ima, pa opet i bolje da nije bilo ništa, jer sam pod velikim stresom.
    A pišem vam, jer me zbunio farmaceut sa folnom kiselinom. Naime, pocela sam biti Femibion 1 i nije me ništa moglo nahraniti 🤣 strašan apetit, a ionako imam malo viška 🤣 I sad otišla kupiti samo folnu kiselinu, znam da sam tako pila nekada davno 2012 kada sam imala spontani, a ona će, kao ako ti doktor nije propisao tačno koju trebaš, ja ne znam šta da ti dam, da li ti treba, ovo ono. Kupim na kraju Folessa 5mg i onda čitam u uputama, kao samo ko ima rizik neki od defekta, inače ne treba.
    A na sve strane čitaš da je poželjno piti.
    Još ova periorbitalna dermoidna cista što mi curica ima, se stvara u tako početku trudnoće kada se razvijaju orbitalne kosti. Pa mi onda još više da trebam možda. Ali eto, zbunise me teta farmaceut i upute.
    Kako ste vi sa folnom?
    Izvinjavam se na romanu i upadu, ja kako sam stalker, onda kad pišem - pišem 🤣🤣
    Pozdrav svima 😊

Pijem folnu od kad sam ostala trudna a unprvoj trudnoci sam ju i ranije pocela

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    20. Listopad 2023. 17:42

Ja pijem femibaby, s tim da fembion je skoro pa isto, ja pijem 0 za planiranje trudnoce, febimion 1 se barem tu kod mene daje kad je zena vec trudna.. 
    s tim da sam u 6 mj dobila od doktorice folnu al kao prah 
    I rekla mi je da nek pijem jer mi to nista ne moze odmoci, i ja tako uzimam redovno 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lunolina
    20. Listopad 2023. 17:46

mariposa1510

Lunolina

mariposa1510

Lunolina

eni233

Lunolina

Lela mi smo oboje koristili i nismo ostali trudni🙈
    .
    Ivy dok ja napisem poruku, napisete svi 100 strana😂
    Ja mislim da si ti danas 8. dpo bar po temperaturi mi se tako cini. No kako god, da li si 8. ili 9. ova tempica izgleda odlicno! Podsjeca me na ‘triphastic shift’. Meni to bas mirisi na dobro.🤭
    .
    Bebolina, hvala ti puno. Pitat cu ja ginekologicu da mi odmah da uputnice za markere. To nemam. On trazi svoje od doktroice opce prakse?
    Mi mozemo dati sliku od zaruka 😂 nismo vjencani jer cekamo da ja ostanem trudna, rodim i tek bi se onda zenili🙈
    .
    Moja ginekologica u koju imam puno povjerenje ce me spojiti sa doktoricom za umjetnu za koju smatra da bi mi se svidjela, a ekspert je u svom poslu. Rekla mi je da doktorica radi i na merkuru i privatno, ali da privatno moze preko hzzo-a. Mislim da je rekla poliklinika Skvorc, ali nisam 100% sigurna.

Da oni imaju najbolji postotak uspjeha , konzultacije se plaćaju i put ne pokriva HZZO ali nema veze , nama je bitno da bude uspješno . 🥰🥰❤️

Znas mozda koliko su konzultacije? I koliko si cekala na termin za konzultacije?
    Nisam skuzila za put. 1. put ne pokriva hzzo-a ili bas putovanje do tamo mislis?
    .
    Mariposa mozda su ti trakice previse osjetljive za tebe. Ali ako si ulovila peak, mislim da nemas brige :)
    .
    Lela pa iskreno, nisam osjetila promjene🤷🏻‍♀️ mozda sam pila losu macu😅

Nisam uhvatila peak, stoji mi trakica već treći dan na oko 0,5. Nit raste, nit pada

Imas graf temperature mozda?

Imam, evo gahttps://ibb.co/jT54jNg

Ja bih rekla ti je ovulacija bila 13. dc☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.