Cure, znam da je svaka drugacija, ali sta mislite je li temp za 5/6dpo 36.6 mala… do O je bila max 35.9.
I je li 9dpo kasno vaditi progesteron?
A kako ti je u proslim ciklusima bila nakon O?
A bila bi vec 36.8, al je prije O isla do 36.3... tek se ucim o tempici pa pitam sve sta mi je novo 🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Drage djevojke, čitam vas već dugo i napokon sam se odlučila priključiti vašoj maloj zajednici.
Postalo mi je teško sama sa sobom iz mjeseca u mjesec vodit razgovore jer ljudi oko mene, koliko god bili podrška, zapravo me ne razumiju.
Čitajući vas vidim da nisam skroz skrenula s uma :D
Nisam uopće redovita s trakicama, pa se nadam tu postat bolja :)
Dobrodosla i jos brze otisla na ljetne bebe ❤️
Martina odlicno, super vijest. Neka se tak i nastavi. Za koliko opet ides?
2.11. Mi je dala termin ,tad bi s obzirom da se gv vec sada vidi, trebali bi i otkucaji bit akobogda🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure, znam da je svaka drugacija, ali sta mislite je li temp za 5/6dpo 36.6 mala… do O je bila max 35.9.
Kod mene je to normalna temp u danima nakom ovulacije. Prije ovulacije mi je 35,9 - 36,2 a nakon ovulacije 36,4 - 36,7. Ako pitaš je li to niska temp za trudnoću, onda bih rekla da jest 😔
I ja mislim da je niska, al drzim fige da se kroz koji dan desi čudo 🙏
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Drage djevojke, čitam vas već dugo i napokon sam se odlučila priključiti vašoj maloj zajednici.
Postalo mi je teško sama sa sobom iz mjeseca u mjesec vodit razgovore jer ljudi oko mene, koliko god bili podrška, zapravo me ne razumiju.
2.11. Mi je dala termin ,tad bi s obzirom da se gv vec sada vidi, trebali bi i otkucaji bit akobogda🙈
Cestitam na predivnoj beti i neka bude skolska i uredna do kraja 🙏🥰
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
A kako ti je u proslim ciklusima bila nakon O?
A bila bi vec 36.8, al je prije O isla do 36.3… tek se ucim o tempici pa pitam sve sta mi je novo 🙈
Ni ja jos ne znam puno o temperaturi, ali i tek si 5/6 dpo. Mozda se nije jos implantacija dogodila pa jos skoci. 🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bit ce bit ce! Sigurno! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Evo samo da javim. Danas sam 4+1, gin rekla da mi se beta dupla savrseno i skolski. Na uzv se vidi vec mala gestacijska vrecica🙈 trudnoca u maternici i da se mogu opustiti🩷😊
Cestitam jos jednom, rekla sam ti da je beta savršena.. 🥰
Nisam nista, osim sto stalno koristim novalac a i zeljezo jer je meni zeljezo problem, koristim kendural c.
Koliki ti je amh?
Ja sam dobro uvjek reagirala na terapiju s obzirom na amh koji za moje godine i nije nesto.
12.12, za moje godine nista. Ali i mama mi je ranije usla u menopauzu i baka sa mamine strane, tako da mislim da ima i do genetike, plus operacija abdomena. Vidim da si I ti imala missed ab i biokemijsku, mislim da je to možda i bas do tog amh, pojma nemam vise. Samo da mi se stabilizuje sve i jednu dobru ovulaciju da imam.
Nemoj da te brine toliko amh nije to tako lose ima oni koji imaju puno losiji u nasim godina, moja jedna poznanica imala je amh oko 7 i ostala je prirodno trudna a mucili su se 5 god.
Imala je pobacaj u 20 tt, beba je bila nespojiva sa zivotom, nakon toga borba od 5 god i kada je pocela skupljat nalaze za ivf ostala trudna, samo su joj nasli povisen prolaktin i dobila je terapiju za to.
Sad ima curicu od 6 mjeseci.
Nadam se da ce i nas iznenaditi i obradovati tako. 🥰
Ma bit ce to sve super😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina, M-P, Mare (ne znam jesam li koju zaboravila🤭) cestitam na lijepim ultrazvucima, betama i malim bebicama 🥰 sretna sam jako zbog vas! Zelim vam skolske i prekrasne trudnoce❤️
.
Cure koje cekaju O sretno u pokrivanju i cure koje iscekujete M, zelim vam da jos dugo M ne dobijete🤭
.
Cure koje ste bile u postupcima, koliko vam je proslo vremena od konzultacija do prve umjetne oplodnje? Mi smo odlucili ne cekati vise. Mene ovaj ciklus bas slomio, mislila sam da je to to pogotovo nakon propuhivanja i opet nista. Prvi put da me neuspjeli ciklus bas slomio, znate onaj osjecaj tuge i ljutnje koja vam pojede svu energiju.
Oboje smo postali previse nesretni i optereceni i oboje smatramo da ovakvi ne mozemo dijete napraviti jer smo sad vec previse pod stresom. Neka dio tereta na sebe preuzmu doktori i neka nam oni smuckaju bebicu 😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji