I u Njemackoj ovdje na klinici su mi rekli super da je Tsh ispod 2 doveden, tj da sam generalno odradila odlicno zadacu (sve nalaze radila redovno u Bosni i sve sama placala i za trombofiliju i torch i spermiogram) 😅.
Javim i ja iskustva za preduslove ovdje, prije nego se odlucim gdje raditi.
Da ja mislim da je to zbog toga jer dobivaš svakakve hormone i onda ti malo poremti sigurno sve , pa možda zbog toga žele sa bude sve ok . Moj je trenutno na 2 i reko je da je to granica , da bi super bilo da je ispod dva , Al da mi nebudu stvarali probleme ako bude na tok razini i dalje . A vidjet ćemo , ja se nadam iskreno da ću preskočiti taj postupak ali bilo kako bilo , nadam se da bude sve ok prošlo , Al imam još do 3 mj fore , da zaboravim na sve 🤣
Vjerujem da hoces, vidim da pokusavas od 11/22. Ja sam od 08/21 i 01/23 zatrudnila prirodno. I sjecam se kad sam ugledala plus kako sam pomislila, kako se tako lako sve muke i vrijeme brzo zaboravi. 🤗
Jos da mi je doci do tog osjecaja ponovo :D
Da aktivno pokušavamo od 11/2022, ali inače i duže , ali onda nismo bas niti trakice koristili niti pratili previše plodne dane .. pa sam vrlo vjerojatno i puno puta propustila ovulaciju .. ali kad sve sumiram oko godinu i pol pokušavamo .. tako nekako , a da ne kažem da nismo koristili zaštitu suprug i ja od kad smo zajedno , a sad će nam 5 godina , ali mi nije padalo na pamet kako nam se nije desila trudnoća u ovih 5 godina 😅😒 ali eto sad barem znamo odgovor .
A imam vodeći folikul od 14.5 mm pa bi mogla biti ovulacija ranije ovaj ciklus ili ne moraš značiti ? Vidiš to sam zaboravila pitati tamo , jel se koja razumije u to s obzirom da raste svaki dan 2-3mm

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cureee,žene pozdrav svima... rekla sam sebi da ću se maknuti od foruma, Al i dalje vas čitam redovno :)
Imam novo pitanje. Naime jučer sam bila 25 dc (cca 11 dan ovluacije) i imala sam baš naglašene menstrualne bolove...krenuo mi je čak i smečkasti iscjedak. Danas nema nista ali i dalje imam prisutne manje menstrualne bolove...inače mi nikad ne urani toliko menstruacija, uvijek je na 28. dan. Što se tiče simptoma trudnoca nemam apsolutno ništa, čak me ni grudi ne boli, a nisu ni nešto narasle :) Što vi mislite???
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Draga Enii, folikuli rastu prosjecno 2mm svaki dan. Od 17mm pa nadalje mogu puknuti. Meni je jedan ciklus puknuo na 20mm, a drugi put na 25mm pa eto okoprilike pokrivaj svaki dan otkad okoprilike ne bude na 17mm :)
Max velicina na koju pucaju je 27,28mm!
Da kužim hvala ❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni, koliko god nije ugodno za čuti nijedan od rizika na prvu, toliko je i jasno da će se bolnica ograditi od svih potencijalnih posljedica, pa ih zato i iznose. Svakako se i ja nadam da ti u konačnici neće ni trebati, bilo bi super da uspijete prije tog ožujka. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Eni, koliko god nije ugodno za čuti nijedan od rizika na prvu, toliko je i jasno da će se bolnica ograditi od svih potencijalnih posljedica, pa ih zato i iznose. Svakako se i ja nadam da ti u konačnici neće ni trebati, bilo bi super da uspijete prije tog ožujka. 😊
Istina , hvala ti ❤️❤️ ja se stvarno trudim da s moje strane bude sve ok , zdravom se hranim, treniram umjereno u ničemu ne pretjerujem , krenula sam piti Maca prah i inofolic opet, suprug je krenuo isto sa suplementima .. pa ćemo vidjeti dal će biti učinka 🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam psihicki bas pala ovaj mj, menga mi je prosla, al iskreno nemam volje za ovaj ciklus, osjecam se psihicki lose, vratili su mi se napadi panike, skoro na dnevnoj bazi..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Ja sam psihicki bas pala ovaj mj, menga mi je prosla, al iskreno nemam volje za ovaj ciklus, osjecam se psihicki lose, vratili su mi se napadi panike, skoro na dnevnoj bazi..
Nesto ti je kratko trajala onda, cini mi se da smo isti dan dobile?
Sta ti je prije pomagalo da izadjes iz toga? Nekad je to kao onaj krug za hrcke, imas osjecaj da ne mozes izaci iz tog paklenog kruga, ali sve se moze i hoce.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sta ti je prije pomagalo da izadjes iz toga? Nekad je to kao onaj krug za hrcke, imas osjecaj da ne mozes izaci iz tog paklenog kruga, ali sve se moze i hoce.
6 dana kao i inace, 28. sam dobila..
Pa molitva, cim me ulovilo molila sam, i sad me to malo umiri al sad neko vrijeme nisam uopce imala, sad su se vratile na dnevnoj bazi, i onda cijeli dan osjecam neku slabost, reagiram na svaki mali trzaj tijela, uz paniku jos sam i hipohondar, i to jeste zacaran krug, dodje iznenada i imas osjecaj da nikad nece proci, preopteretila sam se previse, nabila previse stresa, i sad mi to ispoljava na taj nacin..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
6 dana kao i inace, 28. sam dobila..
Pa molitva, cim me ulovilo molila sam, i sad me to malo umiri al sad neko vrijeme nisam uopce imala, sad su se vratile na dnevnoj bazi, i onda cijeli dan osjecam neku slabost, reagiram na svaki mali trzaj tijela, uz paniku jos sam i hipohondar, i to jeste zacaran krug, dodje iznenada i imas osjecaj da nikad nece proci, preopteretila sam se previse, nabila previse stresa, i sad mi to ispoljava na taj nacin..
Imala sam i ja anksiozne napade i jedna de nakon skoro godinu dana izborila sa njima. Nasla sam neki odbrambeni mehanizam kad krene puls bas i srce jace i brze da kuca. Nije lako, ali definitivno nije nemoguce i nece trajati uvijek, ne brini. Stvarno si jos mlada, prije 7 godina meni ni na pameti nisu bila djeca. Znam da to ne smanjuje zelju za djecom, ali ne stavljaj se toliko pod pritisak molim te.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivyyyy, onda moli! Uzmi usput neku devetnicu za rješavanje od strahova. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji