Eni, kad ponavljas hormone? Nije ti dr dala nikakvu terapiju za prolaktin jelda. Nego zeli vidjet opet kakav ce biti?
Idem sad u pon kod endokrinologa , imam termin , imam uputnicu da ponovim Prolaktin još nisam bila jer me svašta snašlo 🤣🤣🤣 nakon antibiotika sam gljivice dobila sad sam dobila vaginalete užas 😏🤭 a u 11 mj imamo konzultacije u poliklinici skvorc pa ćemo vidjeti sto će nam tamo reci , i kad dobim M moram ponovit briseve . Ali sve ću rješiti do kraja ovog mjeseca
Samo gledaj se fino naspavati tu noc prije, i 2h prije da si budna🙈 da je sto vjerodostojnije testiranje prolaktina
.,
Steta za gljivice, ocito kad krene krene🤦♀️
I prije vađenja krvi pola sata odsjediti.
.
Ane i Pistacija žao mi je što je M došla.
.
Cure koje hvatate peak kakva je situacija s trakicama? Meni danas na trakici 0.07 čak se vidi crtica. Jučerašnju drugu crticu nisam ni vidjela pa sam bacila test nisam ni provlačila na aplikaciji jer sam pretpostavila da je 0. Danas mi je bijeli iscjedak ali nekako kremasti, nije još rastezljiv.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Eni, kad ponavljas hormone? Nije ti dr dala nikakvu terapiju za prolaktin jelda. Nego zeli vidjet opet kakav ce biti?
Idem sad u pon kod endokrinologa , imam termin , imam uputnicu da ponovim Prolaktin još nisam bila jer me svašta snašlo 🤣🤣🤣 nakon antibiotika sam gljivice dobila sad sam dobila vaginalete užas 😏🤭 a u 11 mj imamo konzultacije u poliklinici skvorc pa ćemo vidjeti sto će nam tamo reci , i kad dobim M moram ponovit briseve . Ali sve ću rješiti do kraja ovog mjeseca
Samo gledaj se fino naspavati tu noc prije, i 2h prije da si budna🙈 da je sto vjerodostojnije testiranje prolaktina
.,
.
.
Cure koje hvatate peak kakva je situacija s trakicama? Meni danas na trakici 0.07 čak se vidi crtica. Jučerašnju drugu crticu nisam ni vidjela pa sam bacila test nisam ni provlačila na aplikaciji jer sam pretpostavila da je 0. Danas mi je bijeli iscjedak ali nekako kremasti, nije još rastezljiv.
Da stvarno sad ću lijepo Pokušat se umiriti jer prošli puta sam bila sve samo ne smirena 😏😏
Koji si dc ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
.,
.
.
Kod mene je danas 13.dc, trakica na 0,17, tako isto je bila i jučer. Prošli ciklus sam imala najvišu razinu lh na 14.dc, uspjela sam uhvatit trakicu na 0,79 pa de nadam i da ću sutra. Ovaj ciklus hopsamo svaki drugi dan otkako je menga bila gotova pa ćemo tako i nastavit, nadam se 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Cure, ja sam se isto malo “pritajila” i isključila. U pon sam bila na folikulometriji. Po dva folikula na oba jajnika. Na lijevom vodeći, i najveći. Endometrij je bio dosta tanak, pa sam dobila estrofem da se podeblja do O i duphaston za piti. U cet ponovno kontrola. I ko za vraga, očito od svega, i prethodno antibiotika od one upale, dobila sam gljivice. Sad se i s tim borim, a trebamo se sexati sve ove dane. Užas. 🙄
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure ja danas vadila betu. Pa cu za dva dana opet. Sad je 1002,93
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Odlicno😍🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bravo 💪🏽
baby boy
Jako lijepo! 🤞😍
Laurell, lijepo, znači i ti se približavaš ovulaciji ❤️
Da, nažalost, nakon antibiotika u velikom broju slučajeva dolaze gljivice 😖 Možda da pokušaš i neke probiotike piti, možda ih se prije riješiš.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Jako lijepo! 🤞😍
Laurell, lijepo, znači i ti se približavaš ovulaciji ❤️
Da, nažalost, nakon antibiotika u velikom broju slučajeva dolaze gljivice 😖 Možda da pokušaš i neke probiotike piti, možda ih se prije riješiš.
Pila sam i u vrijeme antibiotika probiotike, ali očito nije bilo dovoljno 🤷🏽♀️ nastavljam sa probioticima, canesten krema.. valjda ću ih istrijebiti! nego bas sad kad moramo svaki dan u akciju, užas. Imam osjećaj da sam uzaludno pila toliko hormona ovaj mjesec i da mi se neće isplatiti
baby boy
Ja sam danas 12 dc i trakica mi je na 11%.
Ali imam sad malo veci problem. Ono sto su mi izvadili tijekom operacije je poslano na analizu i ispalo je da je endometrioza. 😵💫
Sad moram na magnet zdjelice da vidimo u kojem je stanju sve skupa i ima li jos toga.
Totalno sam u soku. Nisam uopce ocekivala.
Ima li neka od vas iskustva s endometriozom?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji