Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    18. Listopad 2023. 08:15

Jutro curice 
    Hvalaa vam.. sad cekam prvi pregled 🥰
    Inace ne pisem previse al citam vas sve, samo ne znam bas dat neki savijet u vezi toga sto pisete jer se nisam susrela s time. Ali za endometriozu znam malo nesto. Ugl i meni su simnjali na to jer sam imala bas bolne M ali na kraju nije bilo nista. Moja sestra ima ali ona je to dobila nakon prvog poroda. I s drugim je ostala trudna normalno bez problema, tj nije ometalo oplodnju. Ja sam izbjegavala citat po internetu jer se grozim svega sto napisu pa se nekak vise baziram na svoj slucaj. Vjerojatno ovisi di bude..eto .. 
    zelim vam lijep dan ❤️❤️❤️❤️
    Cure koje su dobile, slazem se s Mare iduci je vas 🫶🏻🤞🏼

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    18. Listopad 2023. 08:16

Ja i dalje nemam neke simptome. Oni grcevi su sad slabiji , tu i tamo bude, ali uzasno mi se spava hahaha .. svaki dan spavam po 10 h 🫣

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    18. Listopad 2023. 08:23

Ma bolje ne citati nista..😅
    Ja malo samo zeludac, i pritisak dolje. I hrpa iscjetka, tj sve mokro dolje 
    Si ti imala kao menga grceve jel?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    18. Listopad 2023. 08:33

Martina1931

Ma bolje ne citati nista..😅
    Ja malo samo zeludac, i pritisak dolje. I hrpa iscjetka, tj sve mokro dolje
    Si ti imala kao menga grceve jel?

Ja sam imala te kao grceve ko kad trebas dobit, samo nisu bili tak jaki. Mislim meni su inace jako jaki bili pa sad kazem kao meni osobno. Bude mi i sad ponekad al ono nis specijalno . I ja imam iscjedak . Ali bas tak ko mokro 😅 onda se svaki put uplasim kao jesam procurila 😠 
    Jedino taj umor mi je koma. Inace sam spavala po 5,6 sati sad ne ispod 10 😛

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    18. Listopad 2023. 08:34

E da zaboravila sam rec .. mene isto zeludac onak dok ne jedem , osjetim da pecka. Al ne znam jel bi to bio simptom jer sam ja i inace morala doruckovat inace me pocne pec.. pa sad mi to nije bas novost 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Ivyyyy
    18. Listopad 2023. 09:52

Ja sam danas 7dpo, jucer sam navecer dva put imala proliv i to me je proslo, danas sam mjerila bazalnu al nisam lijepo spavala cijelu noc pa ne znam kolko je mjerodavna al jutros je bila 36.55 opet.. cerviks je i dalje visoko, al mislim da sam out ovaj mj, jer vec imam propadanja po jajnicima ko i prije M, sise i ostalo nista🙂 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    18. Listopad 2023. 09:57

Jutro cure ...evo mene budnom😂
    Simptomi i meni se jako spava umorna sam i hrana mi je pocela smetat evo jutros opet mukica ali sam sw nasikila nesto pojest ... 
    Jucer kako mi je radila uzv malo me evo navecer bolilo jer je radila vaginalni neznam ugl nebi trebalo bit od toga ugl nesto sitno dole kao pritisak...
    Ivyy sta god ti rekla mozda tebi nece bit po volji no moje misljenje je da imas problem s progesteronom i ovako si rekla da to nisi vadila... nije normalno imat tako nisku tenperaturu cijelo vrijeme moj savjet ti je da se obratis svom ginekologu jer nesto nije u redu takva niska bazalna nije dobra ni da zadrudnis jer je progesteron zastitnik trudnoce...svakako sretno...
    Citala sam sve samo sam se pogubila🤣🤣🤣kazem ja trudnicki mozak to je fakat istina zbilja sam zbunjena...ali jucer sam si kupila peglu😂😂😂skupuuu nadam se da ce ona sama peglat🤣🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    18. Listopad 2023. 10:07

Mare, ne bi te trebalo boliti bas od uzv. Ali pritisak dolje je normalan, ja ga imam konstantno. Gin mi je rekla da je to dobro jer znaci da da se maternica siri 😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    18. Listopad 2023. 10:10

Ivyyyy

Ja sam danas 7dpo, jucer sam navecer dva put imala proliv i to me je proslo, danas sam mjerila bazalnu al nisam lijepo spavala cijelu noc pa ne znam kolko je mjerodavna al jutros je bila 36.55 opet.. cerviks je i dalje visoko, al mislim da sam out ovaj mj, jer vec imam propadanja po jajnicima ko i prije M, sise i ostalo nista🙂

Ne mora znaciti, i ja sam bas imala diareju odjednom oko 7DPO, pozitivan test 9DPO, tako odreagovala izgleda na progesteron i implementaciju, drzim fige ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Mareeeee3112
    18. Listopad 2023. 10:12

Martina1931

Mare, ne bi te trebalo boliti bas od uzv. Ali pritisak dolje je normalan, ja ga imam konstantno. Gin mi je rekla da je to dobro jer znaci da da se maternica siri 😊

Ma napisala sam da ne vjerujem da je od uzv al bas me navecer bolilo moja gin je bas njezna ...
    Da al mukica uzas... znaci kao pojest cemo jucer hambic meni je toliko bilo muka na miris od brios peciva da sam zagrizla 3 griza i pojela pomfri malo znaci uzas ... bas mi neke stvari smrde 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.