Cure koje ste blizu IVFa, da li ste pokusale da se filujete raznim suplementima.
I vi i partner?
Ja poznajem par koji je imao veoma los spermiogram.
Godinu dana su koristili enormne kolicine suplemenata i uspjeli su zaceti prirodno.
Zadnji ciklus prije postupka.
Ja licno nemam nista protiv IVF i mislim da bih ja krenula prikupljati nalaze i prije godine dana.
Moj partner uzima razne supmelente i sportaš je , ali mu ništa pomoglo nije .. jer njegov problem seže nažalost od djetinjstva.. ja sam uzmala vitamine Novalac i infolic , pa sam 2 mjeseca prestala sad sam ovaj ciklus opet krenula piti inofolic i muz i dalje pije vitamine .. Al neznam nemogu reci da imamo nekih pomaka još uvijek se trudnoća desila nije .. čekamo konzultacije idemo prekosutra pa me bas zanima što će nam reci ..

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam tek sad nesto primjetila. U Bosni sam 03/22 radila hormone i AMH mi je bio 4,5ng/ml, sad u Njemackoj prosle sedmice 1,5ng/ml. Da li je moguce da mi je toliko spao ili moze biti do uredjaja? Zvala sam drugaricu koja radi u labosu dole, kaze cim dodjes vadimo opet na istom uredjaju, moguce je.
To je i dalje ok amh, oko 11-13pmol.. Ja bih ga ponovila, moguće da je do uređaja, rekla si da imas cistu, koju.. Da drugarica mi je rekla da vec ima negdje u kuci taj cjenovnik za bahceci pa ce mi poslati, dok malo sebi dodje od transfera, nisam te zaboravila.
Vazi, hvala, krajem decembra bi svakako odlucila gdje bi isla na to, tako da ima vremena :).
Ponovit cu u decembru na istom uredjaju, sad se samo nadam da cu dobiti danas, da stignem sljedece sedmice na propuhivanje.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
eni233, kamo idete na konzultacije?
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ja se vec danima pravim da sam dobro, mislim bila sam okej, al prije dva dana su mi pocele neke misli a sto ako nebudem nikad mama, jutros sam imala neki panicni napad, evo i sad suza suzu stize..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Sad u četvrtak u 11 .. jedva čekamo 🥰🥰🥰 bilo bi super da krenemo u postupak u 12 mj 😅 Al budemo čuli sto će predložiti
Poliklinika škvorc * zaboravih napisati sori , preuzbudena sam 🤣🤣🤷♀️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ivyyyy
Vjerujem da nas sve nekad uhvate takve misli! Suosjećam s tobom! Kročimo kroz sva ta testiranja i držimo se jakima pred raznim ljudima koji na kojekakve načine pitaju privatne stvari. Naravno da će kod kuće neki puta balončić puknuti. U redu je isplakati se. Kad mi je teško, lijepo se isplačem i nastavim dalje jača.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ja se vec danima pravim da sam dobro, mislim bila sam okej, al prije dva dana su mi pocele neke misli a sto ako nebudem nikad mama, jutros sam imala neki panicni napad, evo i sad suza suzu stize..
Sve suosjecamo s tobom... dosla nam je na isti dan M... isplakala sam se, uzela krunicu, pocela moliti i odlucila sve petke postiti do Bozica... vjerujem da cemo se sve ostvariti kao majke, netko prije, netko poslije. I dalje nastavi vjerovati i moliti se, križ je tezak svakome. Dopusti sebi koji dan da padnes, ali od sutra glavu gore i hrabro naprijed ❤

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ivyyy mislim da te sve zene koje su u ttc procesu razumiju. Sve imamo boljih i losijih dana i onih dana kada se sve cini uzaludnim i ne vidis da ce biti bolje, pa se onda opet priberemo i idemo dalje jer sta nam drugo preostaje.
Vi ste dovoljno mladi da mozete probati sve sto medicina nudi, a nudi puno, i to moze biti rjesenje za vas ako vam je to prihvatljivo.
Ono sto bih ja na vasem mjestu, a s obzirom da ste ipak dosta mladi a ne uspjeva vam, kopala bih dublje gdje postoji problem, ako jedan doktor kaze sve je ok idite kod drugog, treceg, samoinicijativno neke pretrage… Naravno, ako vam je to prihvatljivo i emocionalno i financijski.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Svi te ovdje razumijemo jer se sve s nečim borimo .. kao što sam ranije napisala da ja ovakvo mučnenje oko
Trudnoće ne poželim ni najgorem ne prijatelju jer znam taj grozan osjećaj nemoći , tuge i svega a nemožeš utjecati 🥺
Ja sam nekog vjerovanja da ćemo sve ugledati naše pluseve neki prije neki kasnije , danas je toliko napredovala medicina da sve može i ništa nije nemoguce naravno uz vjeru i Božju pomoć 🙏🙏 postoji jedna izreka , pomozite sami sebi pa će vam i Bog pomoći ..i ja u tu izreku duboko vjerujem .. jer ako se trudimo oko nečega i Bog će nas za taj trud nagraditi svaku od nas ❤️ samo treba biti strpljiv , znam da je to nekad teško , ali nikad nesmijemo sumnjati jer sumnja truje um, srce i onda nam je teško biti hladne glave i pozitivnog duha .. zato isplaci se , vrišti , moli i glavu gore u nove pobjede , jer nema da se nemoze , samo pozitiva 🙏🥰💪💪

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji