M-P jako lijepa beta, neka bude uredna trudnoća 🤞🤞
Eni ja sam 12.dc, morala bi sa sljedećim ciklusom ići hormone raditi.
Tako da moram se probati naručiti ili Sveti Duh ili Vinogradska.
Martina gdje je sada lab u Vinogradskoj? Kako si rekla da si ti dogovorila za vađenje hormona ( ono kad je bitno naštimati 3. do 5.dc)?
Anchyyy kako je prošla histero danas?Kako je to bilo? Imaš bolove sada i krvariš li? Jesu li što našli?
Lela meni je slučajno nađena na laparoskopskoj operaciji. I od onda sam bila na pilulama da ne raste, sad ne mogu radi pokušavanja ih piti. Na UZV ništa ne vide a nisu je ni prije vidjeli. A od uvijek imam jako bolne i obilne menstruacije na što su mi uvijek govorili da je to normalno.
Sad u prilog mi ne idu postupci jer zbog jako visokih razina hormona mi se može razbuktati.
Nisu ni meni nikad nista vidjeli. A u ovih 15ak godina od kad idem ginekologu sam radila stvarno dosta uzv-ova. Ali ako su neke male promjene i bile, vjerojatno nisu ni mogli vidjeti. Obavit cu sad i taj magnet pa cemo vidjet ima li ih jos negdje. Bas jedva cekam pregled kod ginekologa jer mi je stvarno to sve spansko selo. Ne znam ni kako utjece na hormone, ni nista. Nemam pojma o nicemu. A to mi je najgore, kad nesto ne znam. 😅
A to za menstruacije su i meni uvijek govorili. 🙄
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bebolina, labos ti je u crnoj montaznoj zgradici , broj 27. Znaci pravo od ginekologije, prema sljemenu. Pored citoloskog labosa 😊
Vecina endometrioza budu slucajni nalazi. Ali stvarno znam jako puno zena koje su i sa endometriozom po jajnicima ostajale trudne najnormanije🙈 tako da, sve je to u Bozjim rukama
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Narucila sam se preko maila, rekla sam da moram od tad do tad izvaditi i da mi daju termjn u tom periodu.
Preko maila za narucivanje, jako brzo odgovaraju.
Sori na spamu, ja uvijek u dvije poruke pisem. Ne znam sta mi je😅😂😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina sorry sto se ubacujem, za hormone u Vinogradskoj se javiš prvi dan ciklusa mailom na endolaboratorij@kbcsm.hr, a ovo stoji za lokaciju
“Obavještavamo Vas da je nova lokacija objedinjenog laboratorija (biokemijski i endokrinološki laboratorij) u sivoj zgradi označenoj brojem 27 na brijegu (u blizini Klinike za neurologiju).”
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Ja sam dobila proljev, iz cista mira, nista nisam pojela krivo na poslu i sad kad sam dosla kuci, proljev 🤦♀️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Bebolinasorry sto se ubacujem, za hormone u Vinogradskoj se javiš prvi dan ciklusa mailom naendolaboratorij@kbcsm.hr, a ovo stoji za lokaciju
“Obavještavamo Vas da je nova lokacija objedinjenog laboratorija (biokemijski i endokrinološki laboratorij)u sivoj zgradi označenoj brojem 27 na brijegu (u blizini Klinike za neurologiju).”
Hvala na odgovoru i tebi i Martini.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure, pitanje imam...21dc spada u subotu, to mi je 7/8dpo, je li okej da dan prije vadim progesteron, ili da cekam ponedjeljak
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Cure, pitanje imam…21dc spada u subotu, to mi je 7/8dpo, je li okej da dan prije vadim progesteron, ili da cekam ponedjeljak
To ti je ok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel iko koristi Clearblue ovulacione testove? Ja inace samo ine jeftine sa Amazona, drugarica ona sto je iz orve ostala trudna mi poklonila Clearblue. Do 12dc mi na onim jeftinim bilo 0.37, onda mi ih je nestalo i juce i dana na Clearblue imam smile. Koliko dugo vama bude smile? Racunam li danas u aplikaciji peak onda?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jel iko koristi Clearblue ovulacione testove? Ja inace samo ine jeftine sa Amazona, drugarica ona sto je iz orve ostala trudna mi poklonila Clearblue. Do 12dc mi na onim jeftinim bilo 0.37, onda mi ih je nestalo i juce i dana na Clearblue imam smile. Koliko dugo vama bude smile? Racunam li danas u aplikaciji peak onda?
Ja sam samo clearblue testove koristila. Smajlic sam imala dva dana, al sam izvadila test da vidim linije. Prvi dan smajlica su bile jednake debljine i tamne, drugi dan smajlica je testna linija bila jaca pa sam ulovila peak dakle. Treci dan bez smajlica i slaba testna linija. Ugl meni su oni super, iako su skuplji al eto.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji