Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    17. Listopad 2023. 19:23

Lela91

Ja sam danas 12 dc i trakica mi je na 11%.
    Ali imam sad malo veci problem. Ono sto su mi izvadili tijekom operacije je poslano na analizu i ispalo je da je endometrioza. 😵‍💫
    Sad moram na magnet zdjelice da vidimo u kojem je stanju sve skupa i ima li jos toga.
    Totalno sam u soku. Nisam uopce ocekivala.
    Ima li neka od vas iskustva s endometriozom?

Jel imaš bolne menstruacije? Ikakve simptome endometrioze? Najbitnije je da nema priraslica u jajovodima, da ne smetaju da dođe do oplodnje. A vidim da tebi dolazi do oplodnje tako da su ti jajovodi pretpostavljam cisti. Ja sam bila uvjerena da imam endo, pa na laparaskopiji na kraju nisu ništa našli 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• eni233
    17. Listopad 2023. 19:23

laurell

mariposa1510

M-P

Cure ja danas vadila betu. Pa cu za dva dana opet. Sad je 1002,93

Jako lijepo! 🤞😍
    Laurell, lijepo, znači i ti se približavaš ovulaciji ❤️
    Da, nažalost, nakon antibiotika u velikom broju slučajeva dolaze gljivice 😖 Možda da pokušaš i neke probiotike piti, možda ih se prije riješiš.

Pila sam i u vrijeme antibiotika probiotike, ali očito nije bilo dovoljno 🤷🏽‍♀️ nastavljam sa probioticima, canesten krema.. valjda ću ih istrijebiti! nego bas sad kad moramo svaki dan u akciju, užas. Imam osjećaj da sam uzaludno pila toliko hormona ovaj mjesec i da mi se neće isplatiti

Pila sam i ja probiotike i svjedno dobila gljivice od antibiotika , muku mučim stim sad , tako da znam kako tije 😨😢

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    17. Listopad 2023. 19:27

Lela91

Ali imam sad malo veci problem. Ono sto su mi izvadili tijekom operacije je poslano na analizu i ispalo je da je endometrioza. 😵‍💫
    Sad moram na magnet zdjelice da vidimo u kojem je stanju sve skupa i ima li jos toga.

Ja imam endometriozu.. al evo za sada mi nije ometala trudnoce. Doduse nisu se odrzale, ali nije endometrioza uzrok toga😐
    Jajnik mi je cist, imam negdje oko cerviksa 2sitna plaka oko 2mm. 
    Gdje su ti nasli endo?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    17. Listopad 2023. 19:27

laurell

Lela91

Jel imaš bolne menstruacije? Ikakve simptome endometrioze? Najbitnije je da nema priraslica u jajovodima, da ne smetaju da dođe do oplodnje. A vidim da tebi dolazi do oplodnje tako da su ti jajovodi pretpostavljam cisti. Ja sam bila uvjerena da imam endo, pa na laparaskopiji na kraju nisu ništa našli

Imam uzasno bolne menstruacije. Prvi dan ne mogu funkcionirat bez par brufena od 600, a pijem ih i iducih par dana. 🥴
    Nadutost isto dosta cesto sto sad citam da moze biti povezano. 
    Nemam pojma. Bas sam iznenađena skroz. 
    Al nista, idem prvo ginekologu pa na magnet pa cemo valjda bit pametniji. 
    Jedino sam procitala da endometrioza povecava dosta sanse za spontanim. Pa me sad i to malo brine. Ali dobro. Vidjet cemo sta ce ginekolog reci. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    17. Listopad 2023. 19:29

A vidis, ja nemam asplutno nikakve simptome. Nikad nisam tabletu popila za bolove, nemam obline menge , nemam bolne odnose itd itd🤷‍♀️
    Rekli su mi da je ocito kod mene blaga i da ne uzrokuje probleme... a za spontani, rekli su mi da nema veze sa tim , da je ili rana kromosomska greska ili trombofilija koju ja imam

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    17. Listopad 2023. 19:30

Martina1931

Lela91

Ja imam endometriozu.. al evo za sada mi nije ometala trudnoce. Doduse nisu se odrzale, ali nije endometrioza uzrok toga😐
    Gdje su ti nasli endo?

Pa ja sam zapravo bila na operaciji trbusne hernije, ali kad me otvorio mu je to nesto izgledalo cudno i onda je izvadio i poslao na analizu. 5x3,5cm je bila velika. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    17. Listopad 2023. 19:32

Lela91

Martina1931

Lela91

Gdje su ti nasli endo?

Pa ja sam zapravo bila na operaciji trbusne hernije, ali kad me otvorio mu je to nesto izgledalo cudno i onda je izvadio i poslao na analizu. 5x3,5cm je bila velika.

Oh, 5cm...to nije ni malo... jel vam tokom operacije pogledao zdjelicu? 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    17. Listopad 2023. 19:33

Lela91

laurell

Lela91

Imam uzasno bolne menstruacije. Prvi dan ne mogu funkcionirat bez par brufena od 600, a pijem ih i iducih par dana. 🥴
    Nadutost isto dosta cesto sto sad citam da moze biti povezano.
    Nemam pojma. Bas sam iznenađena skroz.
    Al nista, idem prvo ginekologu pa na magnet pa cemo valjda bit pametniji.
    Jedino sam procitala da endometrioza povecava dosta sanse za spontanim. Pa me sad i to malo brine. Ali dobro. Vidjet cemo sta ce ginekolog reci.

Tako i ja imam. Nenormalno bolne. Cijeli život. Zbog toga sam i bila na pilulama prije planiranja bebe, jer vise nisam mogla podnositi bolove svaki mjesec, kao da sam na porodu. Moguće možda da imam i ja, ali u trbušnoj šupljini negdje, čitala sam da čak priraslice mogu do mozga doći 🙄 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    17. Listopad 2023. 19:37

Endometrioza je uzasno teska bolest ako je progresivna. Ima dosta zena koje uopce ni ne znaju da ju imaju npr
    A s druge strane imam frendicu koja toliko krvi gubi radi nje, zeljezo smrtno nisko doslovno..ne moze funkcionirati kad ima mengu. Redovno na hitnoj. Puni jajnici cisti krvavih. Unisten joj amh. Doslovno filmski i nevjerovatno.
    A ja evo slucajan nalaz kad sam dermoidnu cistu operirala, pa su vidjeli par plakova po maternici. Od tad sam na pilulama bila pa moguce da sam ju i drzala pod kontrolom tako

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    17. Listopad 2023. 19:51

Nije mi pogledao zdjelicu koliko ja znam. Nije nista spominjao. 
    Meni je isto zeljezo uvijek nisko i imam dosta obilne menstruacije uz jake bolove. Isto sam znala zavrsiti na hitnoj. I povracanje od bolova i svasta nesto. 
    Ali uvijek su mi govorili “ma to ce vam proci kad rodite”. Međutim ja rodila, ali proslo nije. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.