Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manu11
    17. Listopad 2023. 19:54

Pozdrav 🤗 jedno pitanje
    Zna li itko nekoga tko je imao dobrocudni tumor na maternici? Kod moje rodice je operativno uklonjen prije par godina. Bio je tezak 3kg. Nije nikada bila trudna dotad. Nedavno je zatrudnila i izgubila bebu u 3.mjesecu trudnoce. Sad ima strahovit strah od nove trudnoce a i zelju za bebom😞
    Pa ako netko ima kakva pozitivna iskustva i price pomogle bi.

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Martina1931
    17. Listopad 2023. 20:09

Lela91

Nije mi pogledao zdjelicu koliko ja znam. Nije nista spominjao.
    Meni je isto zeljezo uvijek nisko i imam dosta obilne menstruacije uz jake bolove. Isto sam znala zavrsiti na hitnoj. I povracanje od bolova i svasta nesto.
    Ali uvijek su mi govorili “ma to ce vam proci kad rodite”. Međutim ja rodila, ali proslo nije. 😅

Rodila si vec, tako da mislim da nece biti problema s tim opet🤗
    Ovaj spontani jednostavno je krivi spoj bio, nazalost
    Citala sam da moze utjecati na kvalitetu jajne stanice endometrioza, al sta nam ostaje drugo nego vjerovati da ce se oplodnja dogoditi sa dovoljno kvalitetnom ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    17. Listopad 2023. 20:17

https://www.instagram.com/p/CygDW2osKBI/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Cure ako nekog zanima i zeli slušati i prisustvovati  , ova žena je super i dogovara na pitanja , meni je puno pomogla . Top je 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lela91
    17. Listopad 2023. 20:18

Martina1931

Lela91

Nije mi pogledao zdjelicu koliko ja znam. Nije nista spominjao.
    Meni je isto zeljezo uvijek nisko i imam dosta obilne menstruacije uz jake bolove. Isto sam znala zavrsiti na hitnoj. I povracanje od bolova i svasta nesto.
    Ali uvijek su mi govorili “ma to ce vam proci kad rodite”. Međutim ja rodila, ali proslo nije. 😅

Rodila si vec, tako da mislim da nece biti problema s tim opet🤗
    Ovaj spontani jednostavno je krivi spoj bio, nazalost
    Citala sam da moze utjecati na kvalitetu jajne stanice endometrioza, al sta nam ostaje drugo nego vjerovati da ce se oplodnja dogoditi sa dovoljno kvalitetnom ❤️

Tako je. ❤️
    Sad cu ja krenuti lagano s pregledima i nalazima pa cemo sve saznati, a u međuvremenu cemo svejedno pokrivati. Ne da mi se vise ni citati previse jer sam se samo izdeprimirala, a mozda uopce nece biti nikakvih problema. Mozda je ova sto je izvađena jedina koju sam i imala. 🤞🏻😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    17. Listopad 2023. 20:24

Kuzim te, ja sam bila u apsolutnom soku. Meni je najgore sto sam ja za endometriozu saznala tek nedavno. A operiraciju imala 2016😅😅 doktori mi nisu rekli za endometriozu, samo su mi phd nalaz dali za dermoidnu cistu gdje se endo ni ne spominje.
    Tek nakon kiretaze su mi nadjeni ti plakovi na cerviksu pa me gin pitao jel imam ju. Ja ono wtfff pa nemam, valjda bih znala vec do sada😂
    Da bih trazila na kraju nakon toliko godina svu dokumentaciju od te operacije gdje se opisuju neki endometrioticni plakovi po maternici🙈 (predivna mostarska bolnica, no dobro)
    Ugl, ostala si trudna vec jednom. Tj dva puta. I opet ces ubrzo, ne brini ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    17. Listopad 2023. 20:25

Sori m-p na ignoru. Predivna ti je beta❤️❤️❤️ 
    Eni, izgleda zanimljiv profil bas cu je zapratiti🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    17. Listopad 2023. 20:30

Martina1931

Kuzim te,ja sam bila u apsolutnom soku. Meni je najgore sto sam ja za endometriozu saznala tek nedavno. A operiraciju imala 2016😅😅 doktori mi nisu rekli za endometriozu, samo su mi phd nalaz dali za dermoidnu cistu gdje se endo ni ne spominje.
    Tek nakon kiretaze su mi nadjeni ti plakovi na cerviksu pa me gin pitao jel imam ju. Ja ono wtfff pa nemam, valjda bih znala vec do sada😂
    Da bih trazila na kraju nakon toliko godina svu dokumentaciju od te operacije gdje se opisuju neki endometrioticni plakovi po maternici🙈 (predivna mostarska bolnica, no dobro)
    Ugl, ostala si trudna vec jednom. Tj dva puta. I opet ces ubrzo, ne brini ❤️

Boze svasta. 😱
    I nadam se da hocu. Hvala na podrsci. ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• eni233
    17. Listopad 2023. 20:32

Martina1931

Sori m-p na ignoru. Predivna ti je beta❤️❤️❤️
    Eni,izgleda zanimljiv profil bas cu je zapratiti🤗

Da vidi se da žena voli sto radi i trudi se prenijeti svoje znanje na druge .. bas mi je super ona je meni odg za progesteron i rekla mi je da mi je malo nizak i da bi trebala u drugom djelu ciklusa ga uzimati da vidim kako bi reagirala ..i isto mi je napsiala koje pretrage moram još obaviti s obzirom da godinu dana pokušavamo začeti . Bas je žena super 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    17. Listopad 2023. 20:34

Bokic cure ja sam danas leteca mali mi je bolestan pa sam s njim po doktorima ugl... sve koje ste dobile mengu jako mi je zao kao sto sam rekla i martini na njenom dobitnom" ovaj ciklus je Vaš i s tom mislju krenite ka njemu"🤩🤩🤩🤩....
    M-p super beta iliti raketa😍
    Hvala svima na cestitkama😍
    A sad se idem iskljuciti jer evo nisam stala od jutra jako jako sam umorna .... 
    Cujemo se sutra nadam se s nekim lijepsim vjestima ...😍💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    17. Listopad 2023. 21:00

M-P jako lijepa beta, neka bude uredna trudnoća 🤞🤞
    Eni ja sam 12.dc, morala bi sa sljedećim ciklusom ići hormone raditi.
    Tako da moram se probati naručiti ili Sveti Duh ili Vinogradska.
    Martina gdje je sada lab u Vinogradskoj? Kako si rekla da si ti dogovorila za vađenje hormona ( ono kad je bitno naštimati 3. do 5.dc)?
    Anchyyy kako je prošla histero danas?Kako je to bilo? Imaš bolove sada i krvariš li? Jesu li što našli?
    Lela meni je slučajno nađena na laparoskopskoj operaciji. I od onda sam bila na pilulama da ne raste, sad ne mogu radi pokušavanja ih piti. Na UZV ništa ne vide a nisu je ni prije vidjeli. A od uvijek imam jako bolne i obilne menstruacije na što su mi uvijek govorili da je to normalno.
    Sad  u prilog mi ne idu postupci jer zbog jako visokih razina hormona mi se može razbuktati.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.