Preeeeedivno Maree, jedva cekam i ja vidjeti tako na uzv🙈🙈❤️
Ides krajem tj jel ?😍
Da, kad mi beta akobogda predje 1000..samo da potvrde da je unutar maternice😊
Jesi ti imala kasniju O pa ti je trudnoca tjedan dana manja ili?
Zadnja menga mi je i kasnila tocno 7 dana … pa mi se zato sve pomaknulo a i zadnja beba mi je isto bila manja za tjedan…. nisam imala kasnu ovulaciju imala je 14 dan ili 15 … po grafu…
Aha, jer je meni zadnji put kasnilo za 10dana po uzv beba..znaci ne mora znacit nista lose ako malo kasni kao?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Preeeeedivno Maree, jedva cekam i ja vidjeti tako na uzv🙈🙈❤️
Ides krajem tj jel ?😍
Da, kad mi beta akobogda predje 1000..samo da potvrde da je unutar maternice😊
Jesi ti imala kasniju O pa ti je trudnoca tjedan dana manja ili?
Zadnja menga mi je i kasnila tocno 7 dana … pa mi se zato sve pomaknulo a i zadnja beba mi je isto bila manja za tjedan…. nisam imala kasnu ovulaciju imala je 14 dan ili 15 … po grafu…
Aha, jer je meni zadnji put kasnilo za 10dana po uzv beba..znaci ne mora znacit nista lose ako malo kasni kao?
Naravno da ne sve ovisi o ciklusu ... ja imam manje bebe opcenito i mali mi se rodio s 2600 kg isli doma s 2470 ... i navodno kasnili i bila 2 tj bzv u bolnici al bas bzv... a samo smo bili manji ali dobro ...ugl sve ovisi o ovulaciji i ciklusu ... tocno isto sam imala i s malim...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Divno za srčeko, Mare 🥹🥹❤️❤️❤️
Ja sam htjela napisati kako me sinoć uhvatila mučnina i većinu noći držala i svako malo budila, ali izgleda da smo možda ipak nešto pokupili jer ni muzu nije dobro jutros. A kći je u ned imala temp i povraćala jedno 2x pa je doma od vrtića, možda je to njeno isto sad došlo do nas, nemam pojma.
Danas će biti veselo doma 😬
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Divno za srčeko, Mare 🥹🥹❤️❤️❤️
Ja sam htjela napisati kako me sinoć uhvatila mučnina i većinu noći držala i svako malo budila, ali izgleda da smo možda ipak nešto pokupili jer ni muzu nije dobro jutros. A kći je u ned imala temp i povraćala jedno 2x pa je doma od vrtića, možda je to njeno isto sad došlo do nas, nemam pojma.
Danas će biti veselo doma 😬
I kod vas i kod nas je veselo ...mali je sav nikakav💛idemo kod pedijatrice danas ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cestitam Mare, sad mozes malo odahnuti. ❤️❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jeste procitale onaj clanak koji sam poslala u vezi Ivy? Kaze da moze doc do pucanja folikula bez jajne stanice i onda tijelo to na neki nacin shvati i posalje drugi folikul da pukne. Kao rijetko se događa, ali moze se dogoditi.
I treba naravno sve peakove pokriti. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jeste procitale onaj clanak koji sam poslala u vezi Ivy? Kaze da moze doc do pucanja folikula bez jajne stanice i onda tijelo to na neki nacin shvati i posalje drugi folikul da pukne. Kao rijetko se događa, ali moze se dogoditi.
I treba naravno sve peakove pokriti. 😅
Da napokon mir..
Ja sam procitala ali to je opet kod cura s pcos... i da to je fakat rijetkost😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Procitala ssm i ja, ali da..ja sam shvatila da je to uglavnom kod pcosa. A Ivyy govori da ima urednu hormonsku sliku i cist uzv, pa ne znam onda
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ako moja ginekologica laze mene onda ja lazem vas. Mislim ovo zvuci ko da sam ja nepismena i krivo sam shvatila sta mi je dok rekla.. treba mi stvarno pauza od ovog foruma jer me neke stvari iznerviraju, ja ne postavljam sama sebi dijagnoze a ginekologu sam hvala Bogu isla cesto pogotovo ove godine, pa da ista ne valja rekla bi mi zena, nebi me lagala i rekla da nemam nesto ako imam.
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ako moja ginekologica laze mene onda ja lazem vas. Mislim ovo zvuci ko da sam ja nepismena i krivo sam shvatila sta mi je dok rekla.. treba mi stvarno pauza od ovog foruma jer me neke stvari iznerviraju, ja ne postavljam sama sebi dijagnoze a ginekologu sam hvala Bogu isla cesto pogotovo ove godine, pa da ista ne valja rekla bi mi zena, nebi me lagala i rekla da nemam nesto ako imam.
Nemoj me krivo shvatiti, nisam mislila nista lose, stvarno. Samo mi je bilo zanimljivo jer nisam nikad za to cula pa sam isla guglati i naisla na nesto jos zanimljivije. A u clanku ja nisam iscitala da je to samo kod zena s PCOSom nego je kod njih cesce.
Stvarno te nisam mislila iznervirati nego sam podijelila nesto sto mi je bilo interesantno, a mislila sam da moze tvoju situaciju objasniti.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji