Po nekom mom izračunu danas bi trebala biti nekih 8dpo.. ma samo nek dođe vise jer ovaj ciklus mi je otpisan po meni
Sto bi ga otpisala, jesi vadila onda juce prog? Mozda si rekla, a nisam upratila. Ja se sve nadam u toku folikulometrije da ce mi sve biti jasno 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Po nekom mom izračunu danas bi trebala biti nekih 8dpo.. ma samo nek dođe vise jer ovaj ciklus mi je otpisan po meni
Sto bi ga otpisala, jesi vadila onda juce prog? Mozda si rekla, a nisam upratila. Ja se sve nadam u toku folikulometrije da ce mi sve biti jasno 😅
Vadila ga u petak, sto ja smatram da je pre rano ako mi je O bila s ned na pon. Al eto, on me poslao u petak😂 i bio je 19.17 .. ne znam zašto sam otpisala jednostavno nemam bas dobar osjecaj 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
E vjeruj mi meni tek sad ništa jasno nije. Imam osjećaj da bez klomifena i pustih duphastone i estrofema bolje reagiram. Tvoj ginekolog je nadam se bolji od mog 😂😂😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Bok ženice!
Prijavljujem pad temperature jutros na 11.dpo, 26.dc. Mengicu očekujem za dva dana. Više sreće sljedeći ciklus. Sad u miru mogu guštati u portugalskim vinima. U svakom zlu neko dobro 😁💪
Pistacija, ne brini oko pokrivanja, stignete danas do kraja dana.🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
E vjeruj mi meni tek sad ništa jasno nije. Imam osjećaj da bez klomifena i pustih duphastone i estrofema bolje reagiram. Tvoj ginekolog je nadam se bolji od mog 😂😂😂
Ici cu bas u kliniku, pa se nadam da ce imati pojma, plus ima da je bombardujem pitanjima. Samo nazalost necu moci dc11-13 raditi folikulometriju, pa ne znam ni hoce li htjeti, ali prpuhivanje na 9dc cu moci.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Martina zeznuli me u Podobniku jer s 1.12. zatvaraju MPO odjel a kažu najbolje mjesec prije odraditi. A Repromed nije ni odgovorio na mail, tako da ja idem uvijek za onom sve se događa s razlogom pa su možda to znakovi da ipak ne bi to trebala raditi. Kad su mi i u bolnici 2 dr rekli da nema potrebe.
Laurel i mariposa kod sve 3 je temp u padu i M u najavi. Blago nama, da nam se tako svima hoće potrefiti dobar ciklus i sve dočekamo zajedno plusić.
😊
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure, ima li smisla traziti ginekologicu da mi prepise Normabel i progesteron nakon ovulacije?
Normabel jer sam uvijek u grcu oko pola (djelomicno jer je posao stresan, a djelomicno jer sam osjetljiva kao kocka secera na kisi🙈).
Progesteron jer je cuvar trudnoce i skuzili smo po Martini da to ocito funkcionira.
Hoce li me gledati kao da sam luda? 😂😅

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, ima li smisla traziti ginekologicu da mi prepise Normabel i progesteron nakon ovulacije?
Normabeljer sam uvijek u grcu oko pola (djelomicno jer je posao stresan, a djelomicno jer sam osjetljiva kao kocka secera na kisi🙈).
Progesteronjer je cuvar trudnoce i skuzili smo po Martini da to ocito funkcionira.
Hoce li me gledati kao da sam luda? 😂😅
Mislim da ništa ne košta pitati APP
Normabel možda možeš tražiti i od opće prakse, moja mama ih dobije kada zatraži (npr. kada ima problem sa spavanjem ili pojačanim stresom; nije inače pacijent kojem trebaju takvi lijekovi na dnevnoj bazi). Ja sam ih jednom dobila kada sam se jako pokočila, nisam mogla ni ustati a kamoli kod doktora pa mi je prepisala da mi se živčani sustav malo opusti

https://www.instagram.com/p/CwciZNHMWcN/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Jedna slikica za sviju nas 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji