Ako moja ginekologica laze mene onda ja lazem vas. Mislim ovo zvuci ko da sam ja nepismena i krivo sam shvatila sta mi je dok rekla.. treba mi stvarno pauza od ovog foruma jer me neke stvari iznerviraju, ja ne postavljam sama sebi dijagnoze a ginekologu sam hvala Bogu isla cesto pogotovo ove godine, pa da ista ne valja rekla bi mi zena, nebi me lagala i rekla da nemam nesto ako imam.
Draga Ivyyy, mislim da nitko od nas ne postavlja dijagnoze sam sebi niti tebi.Mozemo imati sumnje ili tako nesto, pa onda idemo do dr i pitamo i trazimo dodatne pretrage.
Nitko nije rekao da nas lazes, niti da bi pomislile da si nepismena. Pokusavamo ti samo pomoci, sa nekim svojim znanjima ili iskustvima. Ali ako tebe to nervira i treba ti pauza, i to je isto ok. Bitno je da si ti dobro ☺️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ako moja ginekologica laze mene onda ja lazem vas. Mislim ovo zvuci ko da sam ja nepismena i krivo sam shvatila sta mi je dok rekla.. treba mi stvarno pauza od ovog foruma jer me neke stvari iznerviraju, ja ne postavljam sama sebi dijagnoze a ginekologu sam hvala Bogu isla cesto pogotovo ove godine, pa da ista ne valja rekla bi mi zena, nebi me lagala i rekla da nemam nesto ako imam.
Nemoj me krivo shvatiti, nisam mislila nista lose, stvarno. Samo mi je bilo zanimljivo jer nisam nikad za to cula pa sam isla guglati i naisla na nesto jos zanimljivije. A u clanku ja nisam iscitala da je to samo kod zena s PCOSom nego je kod njih cesce.
Stvarno te nisam mislila iznervirati nego sam podijelila nesto sto mi je bilo interesantno, a mislila sam da moze tvoju situaciju objasniti.
Nisam mislila nista lose na tebe, nego ovo kao samo pscos, pa ovo pa ono, odgovorim uvijek na sve, vec sam jucer rekla sta mi je dok rekla na zadnjem pregledu, ne uvjeravam nikog s necim napamet, nego s potvrdom od doktora.. i zato me malo izbaci iz takta ovo al ona govori da je sve ok, ali samo zene s pcos..
pa govorim kako mi doktor rekao..
nista licno nikome, al osjecam se ko da neko misli da sam ja mlada i nepismena i kao nemam pojma o nicem.. 🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Nemoj me krivo shvatiti, nisam mislila nista lose, stvarno. Samo mi je bilo zanimljivo jer nisam nikad za to cula pa sam isla guglati i naisla na nesto jos zanimljivije. A u clanku ja nisam iscitala da je to samo kod zena s PCOSom nego je kod njih cesce.
Stvarno te nisam mislila iznervirati nego sam podijelila nesto sto mi je bilo interesantno, a mislila sam da moze tvoju situaciju objasniti.
Nisam mislila nista lose na tebe, nego ovo kao samo pscos, pa ovo pa ono, odgovorim uvijek na sve, vec sam jucer rekla sta mi je dok rekla na zadnjem pregledu, ne uvjeravam nikog s necim napamet, nego s potvrdom od doktora.. i zato me malo izbaci iz takta ovo al ona govori da je sve ok, ali samo zene s pcos..
nista licno nikome, al osjecam se ko da neko misli da sam ja mlada i nepismena i kao nemam pojma o nicem.. 🥹
Pretpostavljam da sam te onda ja izbacila iz takta. Zao mi je ako se tako osjecas, ja stvarno nisam mislila nista lose osim da ti zelim pomoci. Nemam ti sta rec na godine kad sam godinu starija od tebe🤷♀️
Nacin na koji ti shvacas i poimas tudje rijeci su do tebe, ne do te osobe. Pogotovo ako nisam nista ruzno napisala, ali ponavljam ispricavam se ako sam te uvrijedila.
Ubuduce cu paziti sto ti govorim ili savjetujem😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mi smo ovdje svi laici i nitko ti ne moze nista tvrditi osim tvog doktora.
A mislim da nitko od nas ovdje ne misli niti da si nepismena niti da nemas pojma. Samo se mozda neki put uvucemo u raspravu i pisana rijec ne zvuci kako bi trebala. Ali na koncu sve pokusavamo jedna drugoj pomoci. ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Draga Ivyyy, mislim da nitko od nas ne postavlja dijagnoze sam sebi niti tebi.Mozemo imati sumnje ili tako nesto, pa onda idemo do dr i pitamo i trazimo dodatne pretrage.
Nitko nije rekao da nas lazes, niti da bi pomislile da si nepismena. Pokusavamo ti samo pomoci, sa nekim svojim znanjima ili iskustvima. Ali ako tebe to nervira i treba ti pauza, i to je isto ok. Bitno je da si ti dobro ☺️
Ma znam, imam nekad reakcije takve cudne, odkud znam😅
Znam da niko nije mislio nista lose, evo ponekad i ja shvatim nesto krivo i osobno..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sve ok Ivyyy, forum je tu da razmijenjujemo neka znanja ili iskustva i pomognemo jedna drugoj na taj nacin. Svi smo tu sa istim ciljem.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala ti suncokret za odgovor vezano uz spermiogram, ja sam mislila da moraju proći mjeseci da se ponovno uspostavi ravnoteža, a ovo je super.
.
Ja sam se sada pošteno isplakala, čak ne ni toliko zbog negativnog testa nego što mi se očito nešto poljuljalo u ciklusu i jer nema ni naznake M. Tješit se neću, da se iole nešto kuha test bi barem bacao sjenu, predugo je prošlo da bi bio samo tako bijel. Ali hvala svima na lijepim porukama ❤️ Sad se moram sabrati i nastaviti raditi, bit će još vremena za plakanje. Povući ću se malo s foruma, javim eventualno kada dođe M. Čitat ću vas i svima držim fige za pozitivne testove i trakice i dobra pokrivanja. Kiss i hug ❤️
Hvala ti suncokret za odgovor vezano uz spermiogram, ja sam mislila da moraju proći mjeseci da se ponovno uspostavi ravnoteža, a ovo je super.
.
Ja sam se sada pošteno isplakala, čak ne ni toliko zbog negativnog testa nego što mi se očito nešto poljuljalo u ciklusu i jer nema ni naznake M. Tješit se neću, da se iole nešto kuha test bi barem bacao sjenu, predugo je prošlo da bi bio samo tako bijel. Ali hvala svima na lijepim porukama ❤️ Sad se moram sabrati i nastaviti raditi, bit će još vremena za plakanje. Povući ću se malo s foruma, javim eventualno kada dođe M. Čitat ću vas i svima držim fige za pozitivne testove i trakice i dobra pokrivanja. Kiss i hug ❤️
Shvaćam da se ne želiš nadati, ali neki dan sam ti pisala za osobu koju znam i nakon kašnjenja testovi negativni dok konačno negdje treći nije pokazao pravo stanje stvari a kasnilo joj već više od tjedan dana.
.
Ja sam noćas sanjala neku bebu i dodirnula sam je po licu i ona mi se lijepo nasmiješila. Ostalo mi to njeno lice u glavi. Ah ti snovi.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav drage žene, čitam vas iako nikada ne pišem jer mi nije mjesto na ovoj temi ali povremeno se uhvatim praćenja LH trakica i bazalne pa malo popratim kakvo je stanje kod vas 😉 htjela bih s vama utvrditi samo gradivo sto se tiče bazalne, da li se ovulacija događa onaj dan kad nam padne temp ili dan nakon tog pada? Ovaj mjesec mi se nešto zbrčkalo, koliko znam, a i iz dosadašnjeg vlastitog iskustva, ovulacija se događa na dan pada tempice a ponovni rast je znak da je ovulacija bila, jesam u pravu? Danas sam 15dpo, nigdje naznake ničega, test bijel kao snijeg 🙄 nije da se previše nadam nečemu uz dijagnozu ali čekam da se naručim za vađenje hormona pa me sad m malo zeza, taman će me vikend zahvatit 🙄
Oprostite na dugom postu, sretno svima 🍀
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji