Pa sad radim jos jednu dnevno, kad se blizi O, onda po dva tri puta piskim
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivy tako sam I ja imala kao cudni pad 2 dana prije O pa sad nemam pojma šta je to bilo, a vjv kako neke cure kažu možda spavala otkrivena I slično…vec sam se bila uplasila da je O bila 😂😂
.
Cure moje ja bolesna evo…prvo mali bio I eto sad mene uhvatilo, od sad neću moći ni bazalnu da racunam kao vjerodostojnu 🤦🏼♀️
Ivy je imala porast temperature koliko sam skuzila po grafu...
Moj savjet ti je da cesce piskis i nadam se da pokrivas sve ove dane prije ovulacije... sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam u 5 dana ispucala 24 testica za ovulaciju jos mi je bila ostala jedna tu sam popiskila na 8 dpo i bila je ful tamna i na 9 dpo je bio plus ... ugl .... piski cesce .... meni se pik dogodio u par sati
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imam jos 4 trakice samo, i zato sam piskila po jednu..
dobro pratit cu temp pa vidjet cu, ove 4 popiskim, pokrivam ali ne ocekujem nista ni od ovog M
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja vam moram postavit svoj prvi graf. MARE gledaj ga i daj mi sta mislis. Haha Jesam li ovulirala 12dc ili 13dc. Peak sam ulovila 12dc, i jaku bol sam imala poslijepodne. A pad temp je bio 13dc.
Ovo sto sam zabiljezavala lh vrijednost ignoriraj jer nisam slikala pa mi app i nije mjerila nista🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja vam moram postavit svoj prvi graf. MARE gledaj ga i daj mi sta mislis. Haha Jesam li ovulirala 12dc ili 13dc. Peak sam ulovila 12dc, i jaku bol sam imala poslijepodne. A pad temp je bio 13dc.
Ovo sto sam zabiljezavala lh vrijednost ignoriraj jer nisam slikala pa mi app i nije mjerila nista🤣
Ovulirala si 12 ali tek iduci dan ukoliko je popodne tipa bila ovulacija vidi se tek iduci dan na tempereturi tako da ti je dobro postavljeno 13 ...npr imala sam identicni problem posto mi je prva beta bila malo vislja jer sam i ja zapravo ovulirala tipa dan prije iliti 12 h prije neg je to pokazalo se na temperaturi ...ugl dobro je to
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Graf ce ti sam postavit ovulaciju sad kad se dignu 3 temperature nakon ovulacije onda graf postavi sam koja tocno dan je bila ovulacija i gdje ti bude linija
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovulirala si 12 ali tek iduci dan ukoliko je popodne tipa bila ovulacija vidi se tek iduci dan na tempereturi tako da ti je dobro postavljeno 13 …npr imala sam identicni problem posto mi je prva beta bila malo vislja jer sam i ja zapravo ovulirala tipa dan prije iliti 12 h prije neg je to pokazalo se na temperaturi …ugl dobro je to
Po boli bih rekla da je bila tipa 12dc, nekad tipa predvecer iza 18h. I sutradan je vec prestalo. A dobro, bar se ucim upoznat svoje tijelo malo bolje kroz ovo. A i zaninljivije mi je dok prodje tih 2tjedna cekanja ovako😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Imam jos 4 trakice samo, i zato sam piskila po jednu..
dobro pratit cu temp pa vidjet cu, ove 4 popiskim, pokrivam ali ne ocekujem nista ni od ovog M
Neznam dal zelis ovaj ciklus ostat trudna ili ne no ja da sam na tvom mjestu pokrivala bi na veliko od 13 pa nadalje svaki dan ... eto moje misljenje je da ukoliko ti sutra bude twmpica isto visoka da je ovulacija vec nastupila... zato sam te pitala za piskanje....ti pokrivaj bez obzira na trakice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji