Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    03. Listopad 2023. 12:11

Martina da, sad smo pobrisali prasinu s oba jajovoda 🤭 
    .
    Coko bas mi je zao zbog pristupa sestre, ne razumijem zasto je cest slucaj da su tako hladne u pristupu, a znaju koliko je osjetljiva i bolna tema.
    .
    Pistacija ako to pogura dolazak mrve, vrijedilo je 🥰
    .
    Mariposa joj, mogu misliti koliko je bolilo🙈 pogotovo sto su ti ceprkali po maternici pa je to vjerojatno i trajalo. Bravo na hrabrosti i snazi da si izdrzala!☺️
    .
    Bebolina bas mi nekako dobro mirise ta tvoja tempica❤️🤞🏻
    .
    Ivy slazem se da taj jednodnevni pad tempice mozes zanemariti ukoliko paralelno pratis i trakice i vidis da nije doslo do peaka :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    03. Listopad 2023. 12:20

Lunolina

.
    Coko bas mi je zao zbog pristupa sestre, ne razumijem zasto je cest slucaj da su tako hladne u pristupu, a znaju koliko je osjetljiva i bolna tema.
    .
    Pistacija ako to pogura dolazak mrve, vrijedilo je🥰
    .
    Mariposa joj, mogu misliti koliko je bolilo🙈pogotovo sto su ti ceprkali po maternici pa je to vjerojatno i trajalo. Bravo na hrabrosti i snazi da si izdrzala!☺️
    .
    .
    Ivy slazem se da taj jednodnevni pad tempice mozes zanemariti ukoliko paralelno pratis i trakice i vidis da nije doslo do peaka :)

Nije joj pala twmpica vec porasla a ako ne piski svakih par h ..ko zna ...meni je pik doso u 4 h ...trakica u 12 nije bila u piku dok je u 4 bila...no svaka zenica je za sebe...
    Kako si ti ...kako se osjecas? Spremna u nove ppobjede

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    03. Listopad 2023. 12:25

Mareeeee

Lunolina

.
    .
    .
    Mariposa joj, mogu misliti koliko je bolilo🙈pogotovo sto su ti ceprkali po maternici pa je to vjerojatno i trajalo. Bravo na hrabrosti i snazi da si izdrzala!☺️
    .
    .

Nije joj pala twmpica vec porasla a ako ne piski svakih par h ..ko zna …meni je pik doso u 4 h …trakica u 12 nije bila u piku dok je u 4 bila…no svaka zenica je za sebe…
    Kako si ti …kako se osjecas? Spremna u nove ppobjede

Slazem se s tobom. Ma da, svaka zena je drugacija ☺️
    .
    Ja sam se oporavila i spremna sam za nove pobjede ☺️ danas krecemo s hopsanjem svaki dan do kraja tjedna💪🏻😬 i za rucak si radim hamburger jer se u borbu treba ici punog zeluca😄🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    03. Listopad 2023. 12:33

Lunolina

Mareeeee

Lunolina

.
    .
    .
    .
    .

Nije joj pala twmpica vec porasla a ako ne piski svakih par h ..ko zna …meni je pik doso u 4 h …trakica u 12 nije bila u piku dok je u 4 bila…no svaka zenica je za sebe…
    Kako si ti …kako se osjecas? Spremna u nove ppobjede

Slazem se s tobom. Ma da, svaka zena je drugacija ☺️
    .
    Ja sam se oporavila i spremna sam za nove pobjede ☺️ danas krecemo s hopsanjem svaki dan do kraja tjedna💪🏻😬 i za rucak si radim hamburger jer se u borbu treba ici punog zeluca😄🙈

🤣🤣🤣🤣🤣kako si me nasmijala.... tako tako u ring ...samo jako😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    03. Listopad 2023. 12:33

pistacija13

Martina1931

Suuper, pratimo se. Ja sam valjda 1dpo danas, iako sam bol osjetila u nedjelju pa bih prije rekla da je tad ovulacija bila a ne u pon..ja sam pokrila i jucer za svaki slucaj..po meni 2 dana nakon pozitivne trakice bi bilo okej pokriti🙈

Odlicno, onda nas tri ovaj ciklus jasemo bok uz bok 🤣

Ajmo tako sve tri skupa da dobijemo I plus 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Martina1931
    03. Listopad 2023. 12:41

Aneee

pistacija13

Martina1931

Suuper, pratimo se. Ja sam valjda 1dpo danas, iako sam bol osjetila u nedjelju pa bih prije rekla da je tad ovulacija bila a ne u pon..ja sam pokrila i jucer za svaki slucaj..po meni 2 dana nakon pozitivne trakice bi bilo okej pokriti🙈

Skupa s Marom na ljetne bebe😂
    E da znate, taj period bi mi bio idealan zbog vrtica🤣🤣🤣 tko je iz Zga a nema baku servis znat ce zasto hahah

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    03. Listopad 2023. 12:42

Aneee

pistacija13

Martina1931

Ajmo 😂🙏🙏🙏🙏

Mareeeee3112
    03. Listopad 2023. 12:45

Martina1931

Aneee

pistacija13

Martina1931

E da znate, taj period bi mi bio idealan zbog vrtica🤣🤣🤣 tko je iz Zga a nema baku servis znat ce zasto hahah

Da da svakako se slazem jer ja imam zimsku bebu i naravno nije upao u vrtic ...🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    03. Listopad 2023. 12:55

Martina1931

Aneee

pistacija13

Martina1931

U DE je svejedno..evo malac od 2 godine (napunio u6.mj 2.gid) nema mjesta u ovom gradu do 2024 🥲 sreća pa se selimo pa ćemo imati mjesto od 12.mj ove godine...ovdje doslovno čim saznas da si trudna moraš se staviti na listu za vrtić 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    03. Listopad 2023. 12:58

Ivy tako sam I ja imala kao cudni pad 2 dana prije O pa sad nemam pojma šta je to bilo, a vjv kako neke cure kažu možda spavala otkrivena I slično...vec sam se bila uplasila da je O bila 😂😂
    .
    Cure moje ja bolesna evo...prvo mali bio I eto sad mene uhvatilo, od sad neću moći ni bazalnu da racunam kao vjerodostojnu 🤦🏼‍♀️ 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.