Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    03. Listopad 2023. 09:05

Lunolina, jao, ježim se dok čitam, ne mogu ni zamisliti osjećaj. Svaka čast. Znaš kako se kaže - preko trnja do zvijezda 😊 sad samo dočekati svoju zvjezdicu 🌟
    M-P super, još jedna koja se prati s Martinom, Anee i sa mnom. 4 mušketira 🙊

• mariposa1510
    03. Listopad 2023. 09:08

Ivyyyy

https://ibb.co/jL93jY5Meni je danas vec skocila bazalna, ovo je prvi mj da mjerim kako treba, jel ovo normalan skok tako 4 dana prije O? 🤗🙈

Nemaš skok koliko ja vidim. Jučer si vjerojatno krivo mjerila ili si spavala otkrivena ili otvorenog prozora ili nešto slično pa imaš malo nižu temp. Prvi dan kad si mjerila i danas ti je temperatura tu negdje. Kod mjerenja bazalne ne gledaš svaku pojedinačnu temperaturu, već više kao trend. Temperature prije ovulacije su niže od temperature nakon ovulacije. Sačekaj svoju ovulaciju i prati. Tek kad imaš dva-tri mjeseca mjerenja možeš primijetiti neki svoj uzorak, ovako na par izmjerenih temperatura teško da se može išta reći. Samo mjeri strpljivo i dalje 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

pistacija13
    03. Listopad 2023. 09:10

coko95

Pozz curke, ja sam maloprije kod dr.Poljaka bila jer smo odlucili na ivf, odnosno po ginekolozima to je jedina mogucnost za 👶.
    Malo sam ostala razocarana pristupom njegove sestre koja nas je provodila kroz postupak.
    Rekla je obzirom na moj amh 4.61 da nezna oce li sta izvuci iz mene i oce li bit potrebe za inekcijama.
    Dala mi je letrozol da pijem 5 dana pa nakon toga kontrola i onda cemo vidit dalje.
    Znam da treba bit realan, al neznan kako nakon tih rijeci da sebe saberem.

Joj coko, stvarno mi je žao što si to tako prošla. Zdravstveni djelatnici, a pogotovo oni koji rade s MPO slučajevima, bi trebali biti malo osjetljiviji i birati riječi. Pogotovo jer vi niste ni krenuli kako spada, stvarno nema potrebe za takvim komentarima.
    Ja vam držim najveće moguće fige i savjetujem da pokušaš ostati pozitivna do kraja. Ima svakakvih priča žena koje su na kraju ostale trudne bez problema, neke i prirodno tijekom perioda postupaka. 
    Hrabro samo, nema šta mi žene ne možemo. Biti pozitivan ne znači biti nerealan tako da samo naprijed 💪🤞

Ivyyyy
    03. Listopad 2023. 09:11

mariposa1510

Ivyyyy

https://ibb.co/jL93jY5Meni je danas vec skocila bazalna, ovo je prvi mj da mjerim kako treba, jel ovo normalan skok tako 4 dana prije O? 🤗🙈

Nemaš skok koliko ja vidim. Jučer si vjerojatno krivo mjerila ili si spavala otkrivena ili otvorenog prozora ili nešto slično pa imaš malo nižu temp. Prvi dan kad si mjerila i danas ti je temperatura tu negdje. Kod mjerenja bazalne ne gledaš svaku pojedinačnu temperaturu, već više kao trend. Temperature prije ovulacije su niže od temperature nakon ovulacije. Sačekaj svoju ovulaciju i prati. Tek kad imaš dva-tri mjeseca mjerenja možeš primijetiti neki svoj uzorak, ovako na par izmjerenih temperatura teško da se može išta reći. Samo mjeri strpljivo i dalje

Mjerila sam ja i ovih mj, al do O, poslje ponekad samo😂😂 sad sam krenula bas kako treba, samo mi nije bilo npr jasno dal se gleda ukupno pa skok ili pojedinacno🤗 hvala ti na objasnjenju 😘

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• mariposa1510
    03. Listopad 2023. 09:12

Lunolina

Martina da, to je taj jajnik koji ljubi maternicu😄🙈
    .
    Pistacija opisala bih kao najjacu M ikad. Razina boli 10/10. Bolila me maternica kao da ce prsnuti, a uz to sam imala osjecaj da cu povratiti od bolova🙈Gin mi je rekla da sam jedna od ‘sretnica’ koja je imala priliku iskusiti kakav je to osjecaj imati trudove😂jedina sreca u svemu je kada zavrse s pretragom - bol momentalno staje, ostaje bol 1/10. Cim sam dosla doma sam zalijepila flaster koji grije i pusta lijek protiv bolova takoda i to malo boli gotovo i ne osjetim.
    Ja bih ti predlozila za svaki slucaj da se testiras jos koji dan da budes sigurna da je ovulacija prosla.
    .
    Bebolina na srecu cim su prestali s pretragom, vol je prestala. Ostala je mala bol koja je, kazu, uobicajena. I ja se nadam da je sad problem rjesen i da mrva stize :)
    .
    Ivy❤️

Vrijedilo je izdržati! Pretpostavljam kakva je bol  Ja sam prošle godine bila na histeroskopiji u Repromedu, uklanjali su mi polip, skoro sam se onesvijestila od bolova. Bilo je bez anestezije i polip je bio na jako nedostupnom mjestu, još nisam ni rađala prije pa je to dolje sve usko kod mene navodno 
    Uglavnom, rekla sam nikad više bez opće anestezije! 

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Coko 95
    03. Listopad 2023. 09:24

pistacija13

coko95

Pozz curke, ja sam maloprije kod dr.Poljaka bila jer smo odlucili na ivf, odnosno po ginekolozima to je jedina mogucnost za 👶.
    Malo sam ostala razocarana pristupom njegove sestre koja nas je provodila kroz postupak.
    Rekla je obzirom na moj amh 4.61 da nezna oce li sta izvuci iz mene i oce li bit potrebe za inekcijama.
    Dala mi je letrozol da pijem 5 dana pa nakon toga kontrola i onda cemo vidit dalje.

Joj coko, stvarno mi je žao što si to tako prošla. Zdravstveni djelatnici, a pogotovo oni koji rade s MPO slučajevima, bi trebali biti malo osjetljiviji i birati riječi. Pogotovo jer vi niste ni krenuli kako spada, stvarno nema potrebe za takvim komentarima.
    Ja vam držim najveće moguće fige i savjetujem da pokušaš ostati pozitivna do kraja. Ima svakakvih priča žena koje su na kraju ostale trudne bez problema, neke i prirodno tijekom perioda postupaka.
    Hrabro samo, nema šta mi žene ne možemo. Biti pozitivan ne znači biti nerealan tako da samo naprijed 💪🤞

Zivcira me to indirektno etikeriranje neplodnosti.
    Moj drzavni gin npr smatra da nije toliko kaoticna situacija sa mojim rezervama jer sam par mjeseci isla na folikulometriju kod njega i imala uredne ovulacije di bi se stvorilo zuto tijelo.
    Mislin da bi tribali bit malo empaticniji, definitivno ne obecavat svasta,ali malo normalniji pristup obzirom koliko novaca planiramo ostavit tamo

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

Bebolina2024
    03. Listopad 2023. 09:39

coko95

Kakvi su joj to komentari, bolje da se suzdržala jer svaka žena je za sebe. Na MPO grupi ima cura s nižim AMH pa su dobile po nekoliko stanica čak i više od mene koja ima AMH 14. Sve je do toga kako će ti pogoditi stimulaciju i kako će tvoje tijelo reagirati. Nemoj si dozvoliti da te to previše dira. Pa možda ćeš imati čak i jednu samo stanicu ali za 9 mj će to biti tvoja beba. Sretno!
    .
    Mariposa moja temp jutros 36.81, malo viša nego jučer, danas mi 11.dpo i 27.dc. Baš sam gledala graf prije koji mj na ovaj dan ciklusa sam imala 37.01 pa nije ništa bilo.
    O mi je bila na 16.dc tako da neće ni M doći na vrijeme ali to je sve valjda još od stimulacije.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• mariposa1510
    03. Listopad 2023. 09:48

Bebolina2024

coko95

Kakvi su joj to komentari, bolje da se suzdržala jer svaka žena je za sebe. Na MPO grupi ima cura s nižim AMH pa su dobile po nekoliko stanica čak i više od mene koja ima AMH 14. Sve je do toga kako će ti pogoditi stimulaciju i kako će tvoje tijelo reagirati. Nemoj si dozvoliti da te to previše dira. Pa možda ćeš imati čak i jednu samo stanicu ali za 9 mj će to biti tvoja beba. Sretno!
    .
    Mariposa moja temp jutros 36.81, malo viša nego jučer, danas mi 11.dpo i 27.dc. Baš sam gledala graf prije koji mj na ovaj dan ciklusa sam imala 37.01 pa nije ništa bilo.
    O mi je bila na 16.dc tako da neće ni M doći na vrijeme ali to je sve valjda još od stimulacije.

Ja se nadam iskreno da ćeš dobiti pozitivan test ovaj ciklus!  Baš mi dobro izgleda tvoja temperatura iako kažeš da si već imala sličan slučaj ranije pa nije bilo ništa. 

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    03. Listopad 2023. 09:56

Ivyyyy

Ako mjeris oralno ona nije tako jako mjerodavna i cesto se desava abnormalnosti u grafovima ...nije mi pregledan ovaj graf  neznam uopce koliko je skocilo i koje su temp u pitanju no u prvoj fazi zna malo varirati temperature....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    03. Listopad 2023. 09:57

Mareeeee

Ivyyyy

Ako mjeris oralno ona nije tako jako mjerodavna i cesto se desava abnormalnosti u grafovima …nije mi pregledan ovaj graf neznam uopce koliko je skocilo i koje su temp u pitanju no u prvoj fazi zna malo varirati temperature….

Vaginalno mjerim ne oralno 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.