Pozz curke, ja sam maloprije kod dr.Poljaka bila jer smo odlucili na ivf, odnosno po ginekolozima to je jedina mogucnost za 👶.
Malo sam ostala razocarana pristupom njegove sestre koja nas je provodila kroz postupak.
Rekla je obzirom na moj amh 4.61 da nezna oce li sta izvuci iz mene i oce li bit potrebe za inekcijama.
Dala mi je letrozol da pijem 5 dana pa nakon toga kontrola i onda cemo vidit dalje.
Znam da treba bit realan, al neznan kako nakon tih rijeci da sebe saberem.
Kakvi su joj to komentari, bolje da se suzdržala jer svaka žena je za sebe. Na MPO grupi ima cura s nižim AMH pa su dobile po nekoliko stanica čak i više od mene koja ima AMH 14. Sve je do toga kako će ti pogoditi stimulaciju i kako će tvoje tijelo reagirati. Nemoj si dozvoliti da te to previše dira. Pa možda ćeš imati čak i jednu samo stanicu ali za 9 mj će to biti tvoja beba. Sretno!
.
Mariposa moja temp jutros 36.81, malo viša nego jučer, danas mi 11.dpo i 27.dc. Baš sam gledala graf prije koji mj na ovaj dan ciklusa sam imala 37.01 pa nije ništa bilo.
O mi je bila na 16.dc tako da neće ni M doći na vrijeme ali to je sve valjda još od stimulacije.
D li si imala konstantu od 37 taj mjesec? Mora bit barem 2 il 3 na npr 37 da bi posumnjala na trudnocu bar sta se moje bazalne tice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/jL93jY5Meni je danas vec skocila bazalna, ovo je prvi mj da mjerim kako treba, jel ovo normalan skok tako 4 dana prije O? 🤗🙈
Ako mjeris oralno ona nije tako jako mjerodavna i cesto se desava abnormalnosti u grafovima …nije mi pregledan ovaj graf neznam uopce koliko je skocilo i koje su temp u pitanju no u prvoj fazi zna malo varirati temperature….
Vaginalno mjerim ne oralno
Ok i koliko ti je skocilo ...? S koliko na koliko? Zna prije ovulacije i skocit tempica...mozda ce ti O prije doc u moj dobitnom prvom ciklusu mi je na dan O bila 36.8...pa se spustila drugi dan...ugl pokrivaj svakako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz curke, ja sam maloprije kod dr.Poljaka bila jer smo odlucili na ivf, odnosno po ginekolozima to je jedina mogucnost za 👶.
Malo sam ostala razocarana pristupom njegove sestre koja nas je provodila kroz postupak.
Rekla je obzirom na moj amh 4.61 da nezna oce li sta izvuci iz mene i oce li bit potrebe za inekcijama.
Dala mi je letrozol da pijem 5 dana pa nakon toga kontrola i onda cemo vidit dalje.
Znam da treba bit realan, al neznan kako nakon tih rijeci da sebe saberem.
Kakvi su joj to komentari, bolje da se suzdržala jer svaka žena je za sebe. Na MPO grupi ima cura s nižim AMH pa su dobile po nekoliko stanica čak i više od mene koja ima AMH 14. Sve je do toga kako će ti pogoditi stimulaciju i kako će tvoje tijelo reagirati. Nemoj si dozvoliti da te to previše dira. Pa možda ćeš imati čak i jednu samo stanicu ali za 9 mj će to biti tvoja beba. Sretno!
.
Mariposa moja temp jutros 36.81, malo viša nego jučer, danas mi 11.dpo i 27.dc. Baš sam gledala graf prije koji mj na ovaj dan ciklusa sam imala 37.01 pa nije ništa bilo.
O mi je bila na 16.dc tako da neće ni M doći na vrijeme ali to je sve valjda još od stimulacije.
D li si imala konstantu od 37 taj mjesec? Mora bit barem 2 il 3 na npr 37 da bi posumnjala na trudnocu bar sta se moje bazalne tice
Ne samo je bio skok taj jedan dan, sve ostale dane je bila niža i padala.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pa ocito nije skocilo, kako je Mari napisala gleda se sve ukupno, al od jucer do danas je skocila sa 35.99 na. 36.44
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina, jao, ježim se dok čitam, ne mogu ni zamisliti osjećaj. Svaka čast. Znaš kako se kaže - preko trnja do zvijezda 😊 sad samo dočekati svoju zvjezdicu 🌟
M-P super, još jedna koja se prati s Martinom, Anee i sa mnom. 4 mušketira 🙊
Daa.. iako sam ja pokrila taj dan kad je bio peak .. ali iduci dan kad je bila ta bljeđa crtica tj ovulacija, nazalost nismo nikak bili u mogucnosti. Tako da eto mozda znaci nesto taj dan prije i jos 4 dana prije 😅😅 svakako cekam dal cu dobit il ce kasnit 🙈 nikad se ne zna, mogucnost postoji
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Lunolina, jao, ježim se dok čitam, ne mogu ni zamisliti osjećaj. Svaka čast. Znaš kako se kaže - preko trnja do zvijezda 😊 sad samo dočekati svoju zvjezdicu 🌟
M-P super, još jedna koja se prati s Martinom, Anee i sa mnom. 4 mušketira 🙊
Daa.. iako sam ja pokrila taj dan kad je bio peak .. ali iduci dan kad je bila ta bljeđa crtica tj ovulacija, nazalost nismo nikak bili u mogucnosti. Tako da eto mozda znaci nesto taj dan prije i jos 4 dana prije 😅😅 svakako cekam dal cu dobit il ce kasnit 🙈 nikad se ne zna, mogucnost postoji
Ja sam sad 4dpo
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Meni počeli lagani M bolovi. I jutros stojim i odjednom nešto iz mene iscuri na dnevni uložak, trčim u wc u kafiću kad ono bijeli gusti isjcedak 😂😂 čekam..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pa ocito nije skocilo, kako je Mari napisala gleda se sve ukupno, al od jucer do danas je skocila sa 35.99 na. 36.44
A jek tebi moguce bila ranije ovulacije koji si ti dc?
Bebolina da temp oko 37 je idealna za trudnocu i drzi se gore od kad skoci ona mora gore i ostat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas 15 dc, al mi je jucer trakica bila na 0.20%
I moje O su izmedju 17-21 dc
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Danas 15 dc, al mi je jucer trakica bila na 0.20%
I moje O su izmedju 17-21 dc
Koliko cesto piskis tj koristis trakice ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji