Moj update: trakica je na 34%. Dakle ovulirala sam. Jedino sto nisam cekala 2 sata nego 1,5 sat otkako sam pila vode. Ali mislim da je to zanemarivo, pogotovo jer je s 81 palo na 34. Oko 18h sam osjetila dosta jaku bol dolje i kao da moram kakat 🤣 Jos uvijek je prisutna bol, ali ne tako jaka. Tvrd mi je donji dio trbuha. Keksnuli smo oko pola 9 i bol je i tad bila blago prisutna.
Prije keksa sam imala vrlo lagan trening, nadam se da je to pomoglo da sve malo procirkulira.
Plan je i sutra popodne hopsati…
Martina pratimo se jelda?
Ne nastupa ovulacija u trenutku kad se dogodi peak luteinizirajućeg hormona, već 24-36 (negdje piše i 48) sati od peaka. Nekome se dogodi ovulacija vrlo brzo nakon peaka, nekome ne. Tu onda nastupa mjerenje bazalne kao najbolji dokaz je li ili nije došlo do ovulacije. Ako sutra ujutro imaš bazalnu višu nego danas (i prethodnih dana), onda je došlo do ovulacije.
Kod tebe vjerojatno jest zbog bolova koji su se pojačali pa sad oslabili, ali samo da objasnim da peak na trakici ne označava trenutak ovulacije, već znak za napad na muža jer ovulacija uskoro dolazi 🤭 😊
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Perpetua držim 🤞🤞 da se lijepo beta dupla.
Lunolina nadam se da je bol bila samo onda prisutna kad su to radili a ne i dalje. Jer ako je bol prisutna onda bolje dan dva odmoriti pa ne imati odnose.
Bitno da je sada to iza tebe i možemo se nadati da je problem bio u tome i da će uskoro tvoj plusić. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Moj update: trakica je na 34%. Dakle ovulirala sam. Jedino sto nisam cekala 2 sata nego 1,5 sat otkako sam pila vode. Ali mislim da je to zanemarivo, pogotovo jer je s 81 palo na 34. Oko 18h sam osjetila dosta jaku bol dolje i kao da moram kakat 🤣 Jos uvijek je prisutna bol, ali ne tako jaka. Tvrd mi je donji dio trbuha. Keksnuli smo oko pola 9 i bol je i tad bila blago prisutna.
Prije keksa sam imala vrlo lagan trening, nadam se da je to pomoglo da sve malo procirkulira.
Ne nastupa ovulacija u trenutku kad se dogodi peak luteinizirajućeg hormona, već 24-36 (negdje piše i 48) sati od peaka. Nekome se dogodi ovulacija vrlo brzo nakon peaka, nekome ne. Tu onda nastupa mjerenje bazalne kao najbolji dokaz je li ili nije došlo do ovulacije. Ako sutra ujutro imaš bazalnu višu nego danas (i prethodnih dana), onda je došlo do ovulacije.
Kod tebe vjerojatno jest zbog bolova koji su se pojačali pa sad oslabili, ali samo da objasnim da peak na trakici ne označava trenutak ovulacije, već znak za napad na muža jer ovulacija uskoro dolazi 🤭 😊
Ne, na pozitivnu trakicu O nastupa za 24-36h, a na peak najkasnije do 12h...peak na trakicama od 20mlu I vise
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni je danas bila pozitivna trakica, peak i nisam ulovila u pravo vrijeme...vjv sam testirala kad je krenula svijetliti..ali sam sigurna evo da sam vcrs ovulirala.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mariposa i ja bih rekla ovo sto je Aneee napisala, tj tak pise i u uputama. Doduse, nije ni bitno samo neka se ovuliralo 😂
Moguce je da je peak vec lagano prolazio i zato sam ulovila testnu koja nije cijela bila iste boje. I nakon par sati onda osjetim bolove tj O.
Evo jutros prakticki nista i dosta je omekanio donji dio stomaka.
Ako danas racunam 1 dpo, je li dovoljno pokriti jos jednom popodne ili da i sutra?
Aneee pratimo se onda 😊
Suuper, pratimo se. Ja sam valjda 1dpo danas, iako sam bol osjetila u nedjelju pa bih prije rekla da je tad ovulacija bila a ne u pon..ja sam pokrila i jucer za svaki slucaj..po meni 2 dana nakon pozitivne trakice bi bilo okej pokriti🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moguće da je i tako, ja sam tek u ovom ciklusu naučila da pozitivna trakica i peak označavaju različitu stvar 😁
Moj toplomjer kao da se pokvario i mjeri samo 36,6 temperaturu. 😁 evo i jutros ista ta temperatura. 26.dc, 11. ili 12.dpo.
👱♂️34 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Bebolina, kako tvoja tempica danas?? Jel ostala visoko?
👱♂️34 - Normozoospermia
04/25. FET blastociste ❌
Suuper, pratimo se. Ja sam valjda 1dpo danas, iako sam bol osjetila u nedjelju pa bih prije rekla da je tad ovulacija bila a ne u pon..ja sam pokrila i jucer za svaki slucaj..po meni 2 dana nakon pozitivne trakice bi bilo okej pokriti🙈
Odlicno, onda nas tri ovaj ciklus jasemo bok uz bok 🤣
Moguće da je i tako, ja sam tek u ovom ciklusu naučila da pozitivna trakica i peak označavaju različitu stvar 😁
Moj toplomjer kao da se pokvario i mjeri samo 36,6 temperaturu. 😁 evo i jutros ista ta temperatura. 26.dc, 11. ili 12.dpo.
Hahahah i ja sam isto tek prihe koji tjedan to saznala🤣
Ja nez sta je s mojom temp, ovulirala sam sigurno jer sam potvrdila sa uzv. Jucer 36sa3, danas 36sa5.
Nije uopce neki temperaturni skok, sta nije minimalno za 0,3 da treba skociti? Msm ja dosta nemirno spavam i budim se po noci, al svejedno ne bi to bas toliko utjecati?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji