Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    02. Listopad 2023. 19:42

Eni super sto ne unosis puno secera! To ce ti pomoci u oporavku. Do iduceg ciklusa si kao nova! 🥰
    .
    Martina / Perpetua kaze ginekologica da nije sigurna da li je bilo sto zastopano, ali obzirom na kolicinu boli i cinjenicu da je 2.sprica fizioloske tesko ulazila - vrlo lako moguce da je lijevi bio zastopan (desni je odmah pokazao vodicu). 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    02. Listopad 2023. 19:42

eni233

Lunolina

Eni zao mi za za e.coli. Grda je to bakterija, ali dr se relativno lako rjesava :) toplo savjetujem da malo smanjis secer i ugljikohidrate da bestiju ne hranis dodatno. Neka krepa od gladi!🤭
    .
    Pistacija nastavi se testirati, za svaki slucaj. Meni je obicno oko 0.8 dan - dva prije peaka.
    .
    Ja sam odradila propuhivanje jajovoda. Bolilo je uzasno, nisam ocekivala bas takvu kolicinu boli😏ali kazu da je sad sve prohodno. Ovulacija je pred vratima tako da krecemo sa hopsanjem od sutra🙈u cetvrtak cu otici na ultrazvuk da vidimo u kojoj smo fazi s ovulacijom (racunam da ce biti u petak).

Super da si to rješila , nadam se da će se mrvica uskoro primiti i čvrsto 🥰❤️

Nadam se da bude❤️🤭
    Ja ju cekam sirom rasirenih ruku🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    02. Listopad 2023. 19:58

Lunolina

Eni super sto ne unosis puno secera! To ce ti pomoci u oporavku. Do iduceg ciklusa si kao nova! 🥰
    .
    Martina / Perpetua kaze ginekologica da nije sigurna da li je bilo sto zastopano, ali obzirom na kolicinu boli i cinjenicu da je 2.sprica fizioloske tesko ulazila - vrlo lako moguce da je lijevi bio zastopan (desni je odmah pokazao vodicu).

To je onaj koji je priljepljen uz maternicu ili?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    02. Listopad 2023. 20:00

Lunolina

eni233

Lunolina

Eni zao mi za za e.coli. Grda je to bakterija, ali dr se relativno lako rjesava :) toplo savjetujem da malo smanjis secer i ugljikohidrate da bestiju ne hranis dodatno. Neka krepa od gladi!🤭
    .
    Pistacija nastavi se testirati, za svaki slucaj. Meni je obicno oko 0.8 dan - dva prije peaka.
    .
    Ja sam odradila propuhivanje jajovoda. Bolilo je uzasno, nisam ocekivala bas takvu kolicinu boli😏ali kazu da je sad sve prohodno. Ovulacija je pred vratima tako da krecemo sa hopsanjem od sutra🙈u cetvrtak cu otici na ultrazvuk da vidimo u kojoj smo fazi s ovulacijom (racunam da ce biti u petak).

Super da si to rješila , nadam se da će se mrvica uskoro primiti i čvrsto 🥰❤️

Nadam se da bude❤️🤭
    Ja ju cekam sirom rasirenih ruku🥰

Bude bude ❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

pistacija13
    02. Listopad 2023. 21:16

Lunolina bravo hrabrice 👏 kak bi opisala bol? Nesto kao menga bolovi, ovulacijski, jace od toga?

pistacija13
    02. Listopad 2023. 21:40

Moj update: trakica je na 34%. Dakle ovulirala sam. Jedino sto nisam cekala 2 sata nego 1,5 sat otkako sam pila vode. Ali mislim da je to zanemarivo, pogotovo jer je s 81 palo na 34. Oko 18h sam osjetila dosta jaku bol dolje i kao da moram kakat 🤣 Jos uvijek je prisutna bol, ali ne tako jaka. Tvrd mi je donji dio trbuha. Keksnuli smo oko pola 9 i bol je i tad bila blago prisutna.
    Prije keksa sam imala vrlo lagan trening, nadam se da je to pomoglo da sve malo procirkulira. 
    Plan je i sutra popodne hopsati...
    Martina pratimo se jelda?

Ivyyyy
    02. Listopad 2023. 21:49

Moja je trakica jos uvijek na 0.20%, danas mi app oznacila pocetak plodnih dana, tako da od sutra keksamo🤗 
    Lunolina bravo hrabrice, urodit ce plodom, pa cekamo na tvoju mrvicu🥰

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 22:06

pistacija13

Moj update: trakica je na 34%. Dakle ovulirala sam. Jedino sto nisam cekala 2 sata nego 1,5 sat otkako sam pila vode. Ali mislim da je to zanemarivo, pogotovo jer je s 81 palo na 34. Oko 18h sam osjetila dosta jaku bol dolje i kao da moram kakat 🤣 Jos uvijek je prisutna bol, ali ne tako jaka. Tvrd mi je donji dio trbuha. Keksnuli smo oko pola 9 i bol je i tad bila blago prisutna.
    Prije keksa sam imala vrlo lagan trening, nadam se da je to pomoglo da sve malo procirkulira.
    Plan je i sutra popodne hopsati…

Ne nastupa ovulacija u trenutku kad se dogodi peak luteinizirajućeg hormona, već 24-36 (negdje piše i 48) sati od peaka. Nekome se dogodi ovulacija vrlo brzo nakon peaka, nekome ne. Tu onda nastupa mjerenje bazalne kao najbolji dokaz je li ili nije došlo do ovulacije. Ako sutra ujutro imaš bazalnu višu nego danas (i prethodnih dana), onda je došlo do ovulacije.
    Kod tebe vjerojatno jest zbog bolova koji su se pojačali pa sad oslabili, ali samo da objasnim da peak na trakici ne označava trenutak ovulacije, već znak za napad na muža jer ovulacija uskoro dolazi 🤭 😊

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Bebolina2024
    02. Listopad 2023. 23:10

Perpetua držim 🤞🤞 da se lijepo beta dupla.
    Lunolina nadam se da je bol bila samo onda prisutna kad su to radili a ne i dalje. Jer ako je bol prisutna onda bolje dan dva odmoriti pa ne imati odnose.
    Bitno da je sada to iza tebe i možemo se nadati da je problem bio u tome i da će uskoro tvoj plusić. 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Aneee
    03. Listopad 2023. 00:27

mariposa1510

pistacija13

Plan je i sutra popodne hopsati…

Ne nastupa ovulacija u trenutku kad se dogodi peak luteinizirajućeg hormona, već 24-36 (negdje piše i 48) sati od peaka. Nekome se dogodi ovulacija vrlo brzo nakon peaka, nekome ne. Tu onda nastupa mjerenje bazalne kao najbolji dokaz je li ili nije došlo do ovulacije. Ako sutra ujutro imaš bazalnu višu nego danas (i prethodnih dana), onda je došlo do ovulacije.
    Kod tebe vjerojatno jest zbog bolova koji su se pojačali pa sad oslabili, ali samo da objasnim da peak na trakici ne označava trenutak ovulacije, već znak za napad na muža jer ovulacija uskoro dolazi 🤭 😊

Ne, na pozitivnu trakicu O nastupa za 24-36h, a na peak najkasnije do 12h...peak na trakicama od 20mlu I vise

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani