Pozdrav cure! Da se i ja pridružim. Pozdrav iz Hercegovine. Pratim vas od kad sam god u borbi da ostanem u drugom stanju, točnije ima godinu dana. Ovaj mjesec po prvi put sam se krenula testirati sa trakicama i nadam se da ce biti uspješno. 🩷🩷🩷
Dobrodošla Barbie, onda najbolje da kao poklon za rođendan stigne jedan plusić na testu. Sretan ti rođendan onda sutra 🎊🎉🥳
.
Eni koja je pak to igra živaca, da ovo ne možeš ni računati kao M, dok ne krene pravo curiti ne možeš računati 1.dc. Jer da odeš ovako dok bezveze se pojavljuje tko zna što bi nalazi pokazali.
Nadam se da će konačno krenuti pa da možeš nalaz ići napraviti.
Pokušavamo od 06/22 - AMH 14
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak, biokemijska
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak, beta 0
Dobro dosle nove cure i da cim prije odete na vedrije teme (iako i ovdje zna biti itekako vedro i zabavno😄)
Pa ovo je valjda najzabavnija tema, dijelimo info kad se koja mora keksati i navijamo jedna za drugu da što bolje pokrijemo te dane. 🤣😀
Pokušavamo od 06/22 - AMH 14
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak, biokemijska
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak, beta 0
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Oduvijek se divim strpljenju onih koji mogu čekati izostanak..
Ja nikad nisam mogla 😅
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav cure! Da se i ja pridružim. Pozdrav iz Hercegovine. Pratim vas od kad sam god u borbi da ostanem u drugom stanju, točnije ima godinu dana. Ovaj mjesec po prvi put sam se krenula testirati sa trakicama i nadam se da ce biti uspješno. 🩷🩷🩷
Dobrodošla Barbie, onda najbolje da kao poklon za rođendan stigne jedan plusić na testu. Sretan ti rođendan onda sutra 🎊🎉🥳
.
Eni koja je pak to igra živaca, da ovo ne možeš ni računati kao M, dok ne krene pravo curiti ne možeš računati 1.dc. Jer da odeš ovako dok bezveze se pojavljuje tko zna što bi nalazi pokazali.
Nadam se da će konačno krenuti pa da možeš nalaz ići napraviti.
Pa ako ne krene ići ću u 10 mj nema veze.. a možda
Se i pokrene , jer po aplikaciji mi je danas dan za dobiti .. pa ćemo vidjeti ..
👩34👨33
Ciklusi 32/33
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
Dobro jutro🌼🌼 dobro nam dosle nove curke i jos brze otisle na nove teme..🙈
Ja sam dakle krenula pomalo curkati prek noci, ova moja menga kao svicarski sat znaci hahaa. Ovulacija mi je bila negdje izmedju 14. I 15.dc, a menga 28./29.dc
A sta sad, zao mi je. Ali barem znam da mi je ciklus opet krenuo biti uredan i tocan🫠
26
Biokem 2/23
Missed ab 9+5 , 6/23
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
👩32 👱♂️33
Pokušavamo od 02/23
Bez trudnoće
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
Tako i meni…
Ugl..jutro svima mija bazalna n 7 dpo je i dalje 36.9 cekam da se digne🙄🙄🙄jer mi ovo nije obecavajuce ….
Cerviks mi je i dalje navecer bio visoko i maternica smeksana …. ugl to gledam navecer jer cerviks mjenja polozaj tjekom dana i najvise je zapravo ujutto i treba ga se mjeriti u isto vrijeme svaki puta okvirno…evo ako netko zeli to pratit pa da zna😊
J. 21.11.2022💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji