Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    29. Rujan 2023. 17:54

pistacija13

Mare pokrivamo, i pokrivat cemo sljedecih par dana sigurno, za svaki slucaj
    Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi...nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    29. Rujan 2023. 17:58

Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• mariposa1510
    29. Rujan 2023. 18:07

pistacija13

Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani

Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:08

Martina1931

pistacija13

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

A imas pravo, ne znam jos... samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi... testiram se dalje i pokrivat cu

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:08

laurell

Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo

Bravo 😁😁😁😁

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:13

mariposa1510

pistacija13

Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛

🧡 nadam se. Previse je simptoma prisutno, valjda ce i gospodja O doci. 😇

Martina1931
    29. Rujan 2023. 18:17

pistacija13

Martina1931

pistacija13

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

A imas pravo, ne znam jos… samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi… testiram se dalje i pokrivat cu

Dosta si slicna meni, odmah panicarenje cim nije nesto kako si zamislila😅 ak imas ovulacijsku sluz znaci da se estrogen dize, podizanjem estrogena ce se aktivirati i LH..samo polako, mozes ovulirati i do 21.dc bez pol frke haha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    29. Rujan 2023. 18:18

Ispravke, estrogen ce pasti a njrgov pad ce uzrokovat skok lh 🥂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:27

A onda ti ne moram nista objasnjavati, znas sve 😂 e da, ima smisla, bas su mi se i neke aknice koje su me mucile povukle skroz, sto je ako se ne varam u kotelaciji s estrogenom. Cim on padne, u letealnoj, idu i pristici... zivila Martina 🥂
    Laurel popij nesto u nase ime veceras ako ces piti 🙊

Martina1931
    29. Rujan 2023. 18:33

pistacija13

A onda ti ne moram nista objasnjavati, znas sve 😂 e da, ima smisla, bas su mi se i neke aknice koje su me mucile povukle skroz, sto je ako se ne varam u kotelaciji s estrogenom. Cim on padne, u letealnoj, idu i pristici… zivila Martina 🥂
    Laurel popij nesto u nase ime veceras ako ces piti 🙊

Takoooo je, i meni su se pristevi povukli sada, kad sam mengu dobila.. pa ce se opet pojaviti nakon O🤣
    I ja idem vcrs na vinceko s muzem malo. Da se opustimo pred maraton hahaha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani