Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melas
    30. Rujan 2023. 13:04

Molim vas za vaša iskustva, isla sam na pregled nakon kiretaze i prvog menzesa... bila sam 14 dc i doktor je izmjerio endometrij 0,56 cm, pa me zanima da li je to tanko previše ili je zbog kiretaze istanjen 😏😬 a po mojoj računica trebali su biti plodni dani ..

Tratinčica123
    30. Rujan 2023. 13:15

melas

Molim vas za vaša iskustva, isla sam na pregled nakon kiretaze i prvog menzesa… bila sam 14 dc i doktor je izmjerio endometrij 0,56 cm, pa me zanima da li je to tanko previše ili je zbog kiretaze istanjen 😏😬 a po mojoj računica trebali su biti plodni dani ..

Pozz, optimlna debljina za vrijeme 0 je 8-12mm.. dakle, to je malo. Barem 7 mm bi trebao biti😊
    .
    Bebolina, drago mi je da imate plan. Znači, svakako planiraš obaviti, makar privatno.  I ja bih na tvom mjestu.. onda znaš da si sve napravila😘
    Možda bas tu leži rješenje 🤞 je da se moraju izdvojiti novci ali ti si ionako imala isto problema sa transferom,  slično kao Anchyyy.. pa eto, možda je tu nešto 🥴

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

laurell
    30. Rujan 2023. 13:24

Jutro cure! 🌸
    nisam puno pila sinoc, 3,4 čaše u kombinaciji između s vodom, nisam neki ljubitelj alkohola općenito inače pa mi je ovo dovoljno da budem turbo vesela 😂. Ja sam danas 8 na 9dpo. Simptoma nikakvih. Naduta sam dosta, kao i uvijek pred M.  Onaj obilan iscjedak koji se pojavio na 4dpo i trajao 3 dana se dosta smanjio. Sise lagano bole, ništa posebno. Neću raditi test sve do dana očekivane M. Jer nekako nisam ni optimistična pa..🫣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    30. Rujan 2023. 13:26

Petra110622

Ja cekam M, sutra ce stici, temp je pala skroz, test je negativan… idemo u novi ciklus 🙏
    Pitanje, ako danas imamo odnos, kad je onda dobro da muz odnese uzorak, ponedjeljak jutro ili utorak ?

Zao mi je za negativan test. Idemo dalje 🤞🏽

baby boy

Martina1931
    30. Rujan 2023. 13:55

laurell

Jutro cure! 🌸
    nisam puno pila sinoc, 3,4 čaše u kombinaciji između s vodom, nisam neki ljubitelj alkohola općenito inače pa mi je ovo dovoljno da budem turbo vesela 😂. Ja sam danas 8 na 9dpo. Simptoma nikakvih. Naduta sam dosta, kao i uvijek pred M. Onaj obilan iscjedak koji se pojavio na 4dpo i trajao 3 dana se dosta smanjio. Sise lagano bole, ništa posebno. Neću raditi test sve do dana očekivane M. Jer nekako nisam ni optimistična pa..🫣

Kakva ti je temp?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    30. Rujan 2023. 13:58

Martina1931

laurell

Jutro cure! 🌸
    nisam puno pila sinoc, 3,4 čaše u kombinaciji između s vodom, nisam neki ljubitelj alkohola općenito inače pa mi je ovo dovoljno da budem turbo vesela 😂. Ja sam danas 8 na 9dpo. Simptoma nikakvih. Naduta sam dosta, kao i uvijek pred M. Onaj obilan iscjedak koji se pojavio na 4dpo i trajao 3 dana se dosta smanjio. Sise lagano bole, ništa posebno. Neću raditi test sve do dana očekivane M. Jer nekako nisam ni optimistična pa..🫣

Kakva ti je temp?

Nisam ju ni mjerila vise, kako ste mi bile rekla da se mora i u isto vrijeme itd ja sam to sve krivo odrađivala 😂😂😂 

baby boy

Bebolina2024
    30. Rujan 2023. 14:09

Tratinčica123

melas

Molim vas za vaša iskustva, isla sam na pregled nakon kiretaze i prvog menzesa… bila sam 14 dc i doktor je izmjerio endometrij 0,56 cm, pa me zanima da li je to tanko previše ili je zbog kiretaze istanjen 😏😬 a po mojoj računica trebali su biti plodni dani ..

Pozz, optimlna debljina za vrijeme 0 je 8-12mm.. dakle, to je malo. Barem 7 mm bi trebao biti😊
    .
    Bebolina, drago mi je da imate plan. Znači, svakako planiraš obaviti, makar privatno. I ja bih na tvom mjestu.. onda znaš da si sve napravila😘
    Možda bas tu leži rješenje 🤞 je da se moraju izdvojiti novci ali ti si ionako imala isto problema sa transferom, slično kao Anchyyy.. pa eto, možda je tu nešto 🥴

Pa idem baš zbog toga što njima uvijek nešto može promaknuti a i da imam mir jer znam da sam baš dala sve od sebe. Još uvijek postoji nada da će i oni nešto naći pa će ipak i oni predložiti a ako ne onda ću platiti n Kasnije više nije ništa u mojim rukama. Ali jako me zanima moj odgovor na novu stimulaciju kod njih.
    Kako se ti osjećaš? Kad ideš na raditi prenatalni test?
    Jedino u VG ja ne znam jesu li oni sada privremeno smješteni u podrumu ali dolje je tako skučeno odmah uz pult nagurane stolice kao čekaonica i svi čuju sve što pričaš sa sestrom na šalteru, baš nema nikakve privatnosti.
    Tako da je i izašla cura s pregleda i kaže da se čuju otkucaji, pa joj je sestra rekla da još jednom dođe tamo na pregled a dalje se prati kod svog ginekologa. Na Duhu je samo došla jednom cura s pozitivnim nalazom bete. One trudnice u čekaonici ne znam koliko su tamo došle do trudnoće ili dr svoje privatne gledaju tu u radnom vremenu. Jer sam gore srela dvije trudnice za koje 200% znam da su prirodno ostale trudne. Pa mi bezveze da takve dolaze tamo na pregled, jer ima u bolnici posebno trudnička ambulanta.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    30. Rujan 2023. 16:46

Anchyyyy

Bebolinakako to da je tako mala cijena za histero kod njih? Ja sam zvala Beta +, Ivf polikliniku i puno je skuplje s tim da treba doci kod njih na konzultacije i anestezija se posebno placa 150 €.
    Ja sam pitala za betochi ali mislim da nije neka razlika u cijeni i kada sam to sve izracunala da nesto nadu i ide se na operativnu pa anestezija to prelazi 600, 700 eura, ovisi o klinici.
    Plan ti je super i ja bi tako na tvoj mjestu.
    U Vg je uvjek tako i nisu tamo privremeno.

Vidjela sam i na netu i kontaktirala ih i tako mi rekli, kažu da ide samo kratkotrajna anestezija. Ne dolazim ništa prije na pregled, nego zovem 1.dc i dogovaramo za neki od 6. do 10.dc. Potrebno samo ponijeti nalaze Pape i briseva.
    Ali mislim da je i u Repromedu 260 eura (ne znam koliko je na to još ako se nešto šalje na analizu), a ona operativna je oko 500 eura, vidjela sam da je oko 3500kn.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• mariposa1510
    30. Rujan 2023. 17:43

Cure koje uzimate vitamin D, kojeg preporučujete uzimati i kako? Može li se kupiti bez liječničkog recepta?

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 14.7.

Mareeeee3112
    30. Rujan 2023. 17:59

Bok cure kako ste 😁
    Ja imam male bolove dole ali zato jer sam radila evo 3 dana bez prestanka leda me ubijaju od stajanja...
    Petrice zao mi je zbog negativnog testa ali kao sto sam ti i rekla bazalna je nazalost bila preniska
    BikMik bas sam se nadala da nije evaproaciska i da je dobitan...ali jos nije gotovo...drzim fige😊
    Martinice i Lunolinice 😁😁kako su prosli maratoni 😁😁😁nadan se da bude veseli vikend😊
    Mariposaaaa polako svida mi se sto tempica ne pada drzim fige... 😁😊
    Nola kako si ti?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.