Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    29. Rujan 2023. 17:19

pistacija13

Curke ja mislim da sam out ovaj ciklus. 14 dc, trakice presvijetle. Prosli ciklus mi je bila pozitivna na 15 dc, ali prethodnih dana se bas vidilo lijepo kako napreduje i tamni.
    Imam pun k* egg whitea i vodenog iscjetka, mijesaju se, prozirni skroz. Malo osjetim jajnik. Možda je krenulo dobro, ali js se negdje izgubila ili usahnula 😩 baš kad sam saznala za jos jednu trudnocu u krugu prijatelja…

A testiraj se i daljeee vidis da O moze setati. Mara je imala na 19dc. Pa iduci ciklus 13. Dan
    Ja sam imala 15dc, a ovaj ce bit 12dc
    Lunolina je isto napisala kako joj seta iz razlicitog mjeseca🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    29. Rujan 2023. 17:36

pistacija13

Curke ja mislim da sam out ovaj ciklus. 14 dc, trakice presvijetle. Prosli ciklus mi je bila pozitivna na 15 dc, ali prethodnih dana se bas vidilo lijepo kako napreduje i tamni.
    Imam pun k* egg whitea i vodenog iscjetka, mijesaju se, prozirni skroz. Malo osjetim jajnik. Možda je krenulo dobro, ali js se negdje izgubila ili usahnula 😩 baš kad sam saznala za jos jednu trudnocu u krugu prijatelja…

Nadam se da pokrivas svaki dan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    29. Rujan 2023. 17:39

Mare pokrivamo, i pokrivat cemo sljedecih par dana sigurno, za svaki slucaj
    Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani

Martina1931
    29. Rujan 2023. 17:54

pistacija13

Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi...nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    29. Rujan 2023. 17:58

Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• mariposa1510
    29. Rujan 2023. 18:07

pistacija13

Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:08

Martina1931

pistacija13

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

A imas pravo, ne znam jos... samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi... testiram se dalje i pokrivat cu

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:08

laurell

Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo

Bravo 😁😁😁😁

pistacija13
    29. Rujan 2023. 18:13

mariposa1510

pistacija13

Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛

🧡 nadam se. Previse je simptoma prisutno, valjda ce i gospodja O doci. 😇

Martina1931
    29. Rujan 2023. 18:17

pistacija13

Martina1931

pistacija13

Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊

A imas pravo, ne znam jos… samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi… testiram se dalje i pokrivat cu

Dosta si slicna meni, odmah panicarenje cim nije nesto kako si zamislila😅 ak imas ovulacijsku sluz znaci da se estrogen dize, podizanjem estrogena ce se aktivirati i LH..samo polako, mozes ovulirati i do 21.dc bez pol frke haha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.