Curke ja mislim da sam out ovaj ciklus. 14 dc, trakice presvijetle. Prosli ciklus mi je bila pozitivna na 15 dc, ali prethodnih dana se bas vidilo lijepo kako napreduje i tamni.
Imam pun k* egg whitea i vodenog iscjetka, mijesaju se, prozirni skroz. Malo osjetim jajnik. Možda je krenulo dobro, ali js se negdje izgubila ili usahnula 😩 baš kad sam saznala za jos jednu trudnocu u krugu prijatelja…
A testiraj se i daljeee vidis da O moze setati. Mara je imala na 19dc. Pa iduci ciklus 13. Dan
Ja sam imala 15dc, a ovaj ce bit 12dc
Lunolina je isto napisala kako joj seta iz razlicitog mjeseca🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Curke ja mislim da sam out ovaj ciklus. 14 dc, trakice presvijetle. Prosli ciklus mi je bila pozitivna na 15 dc, ali prethodnih dana se bas vidilo lijepo kako napreduje i tamni.
Imam pun k* egg whitea i vodenog iscjetka, mijesaju se, prozirni skroz. Malo osjetim jajnik. Možda je krenulo dobro, ali js se negdje izgubila ili usahnula 😩 baš kad sam saznala za jos jednu trudnocu u krugu prijatelja…
Nadam se da pokrivas svaki dan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare pokrivamo, i pokrivat cemo sljedecih par dana sigurno, za svaki slucaj
Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani
Martina ma kuzim, ali ako je rijec o kasnoj ovulaciji, a ja imam krace cikluse (ispod 28 dana), to mi bas nesto i ne znaci jer mi je onda lutealna u banani
Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi...nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊
A imas pravo, ne znam jos... samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi... testiram se dalje i pokrivat cu
Ja večeras idem u provod 🥳🥳🥳 da se malo opustim, nisam dugo
Bravo 😁😁😁😁
Ne brini, možda će ti se produžiti ciklus par dana. 💛 Ja sam uvijek imala cikluse 27-29 dana maksimalno. I onda dođe jedan ciklus iz čista mira 34 dana, poslije njega jedan normalni od 28 pa onda jedan od 23 i nakon toga opet sve već mjesecima normalno. Samo ti pokrivaj 🤞💛
🧡 nadam se. Previse je simptoma prisutno, valjda ce i gospodja O doci. 😇
Pa ne znas to, ako kasnije O bude, onda bi i ciklus trebao biti duzi…nisi do tad imala situaciju ni upoznati takav slucaj. Bila si na pilulama kao i ja ak se dobro sjecam? Jos upoznajes svoj ciklus😊
A imas pravo, ne znam jos… samo sam previse zabrinuta i previse razmisljam. Cas me boli briga, kao opusteno, cas vrtim sto filmova u glavi… testiram se dalje i pokrivat cu
Dosta si slicna meni, odmah panicarenje cim nije nesto kako si zamislila😅 ak imas ovulacijsku sluz znaci da se estrogen dize, podizanjem estrogena ce se aktivirati i LH..samo polako, mozes ovulirati i do 21.dc bez pol frke haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji