Laurell mislila sam na tebe al mi je mob izbacio lunolinica🤣🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/VpmZKMw
Ja se krenula testirati jedva čekam peak 🥰 pa da krenemo pokrivati . Iako sam već umorna od dobivanja M svaki mjesec , opet sam puna nade ❤️
Žene pratim vas , i sretno svima , i želim svima pozitvne testove 💙🩷
Petra zao mi je negativnog testa , ali novi ciklus nova nada ❤️
Bebolina , samo hrabro , daj Bože da ti se desi prije postupka i da ti bude lijepi Božićni poklon 🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina ja ti proporucam Podobnik i to doktoricu Beatu Gebauer Vuković koja je fantasticna, malo je hladnija u pristupu no izuzetno strucna i odgovorit ce na sva pitanja - međutim moras znati da su medicinske sestre tak tak, u zivo su super, ali preko telefona ponekad vrlo bezobrazne (iskljucivo zbog tog razgloga vise ne idem tamo).
Veeelika preporuka je poliklinika Sinteza i doktorica Petra Kejla, tako dobru ginekologicu nikad nisam susrela, toliko pristupacna, njezna, strucna 😄 njoj bih zivot predala u ruke bez da trepnem.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina ja ti proporucam Podobnik i to doktoricuBeatu Gebauer Vuković koja je fantasticna, malo je hladnija u pristupu no izuzetno strucna i odgovorit ce na sva pitanja - međutim moras znati da su medicinske sestre tak tak, u zivo su super, ali preko telefona ponekad vrlo bezobrazne (iskljucivo zbog tog razgloga vise ne idem tamo).
Veeelika preporuka je poliklinika Sinteza i doktorica Petra Kejla, tako dobru ginekologicu nikad nisam susrela, toliko pristupacna, njezna, strucna 😄 njoj bih zivot predala u ruke bez da trepnem.
A kako si ti u kojoj fazi?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se krenula testirati jedva čekam peak 🥰 pa da krenemo pokrivati . Iako sam već umorna od dobivanja M svaki mjesec , opet sam puna nade ❤️
Bebolina , samo hrabro , daj Bože da ti se desi prije postupka i da ti bude lijepi Božićni poklon 🥰❤️
Zeno to vec tamni kreni u ykciju nemoj cekat pik obje trudnoce san zacela jer sam se sexala prije ovulacije 4 dana
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina ja ti proporucam Podobnik i to doktoricuBeatu Gebauer Vuković koja je fantasticna, malo je hladnija u pristupu no izuzetno strucna i odgovorit ce na sva pitanja - međutim moras znati da su medicinske sestre tak tak, u zivo su super, ali preko telefona ponekad vrlo bezobrazne (iskljucivo zbog tog razgloga vise ne idem tamo).
A kako si ti u kojoj fazi?
A mi cekamo propuhivanje jajovoda u ponedjeljak kad ce biti 10.dc i nakon toga krecemo s hopsanjem. Ovulacija je oko 15.dc 🤭
Jesu tebi krenuli kakvi simptomi trudnoce?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eniii, vec kreni sa pokrivanjem lagano🙈
Lunolina, pratimo se🤗 Ja sam svoj peak dns ulovila..folikulic ce znaci puknuti taman oko 24,25mm sto bih rekla idealno. Endometrij na 12mm. Ja i moji brojevi🤣
Stvarno..blagoslov sto radim u zdravstvu pa mogu ovako pratit ahhaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mariposa, vitamin D je dodatak prehrani, mozes ga kupiti u ljekarni ili nekoj sportskoj trgovini koja ima suplemente. Ja pijem Novalac, u njemu je dnevna doza vitamina D, nadam se da je to dovoljno... mada imas i jace doze, pogotovo kada ga kupujes kao samostalan dodatak.
Eni samo krenite pokrivat, meni je vec 3-4 dana takva trakica, prakticki ista, ne tamni bas ali pokrivamo....pa nek ide zivot 😂🤞
Onu veliku dozu vitamina D moze se dobiti samo na recpet. Al stv nije preporuka takvo nesto uzimati. Te velike doze osim ako ste bas u deficitu sa vitaminom D jer moze i kontra efekt stvorit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Zeno to vec tamni kreni u ykciju nemoj cekat pik obje trudnoce san zacela jer sam se sexala prije ovulacije 4 dana
Sad kad ga zaskocim 🤣🤣💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia