Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    30. Rujan 2023. 20:42

Moj je u blazenom stanju od jucer, imamo goste iz hrv i oktoberfest je😂 mislim da ne moram pricati kako je to 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• mariposa1510
    30. Rujan 2023. 20:44

Ma ja sam na svakom godišnjem sistematskom liječničkom u deficitu s vitaminom D, čak i kada mi pregled padne na ljetne mjesece. Uzimala sam dietpharmov u spreju, ali nije mi se digla vrijednost, ne znam koja je koncentracija bila, vjerojatno neka niža. Zato pitam vas ako koja ima neki konkretan prijedlog za prozvođača i koncentraciju pripravka. 😊🤗

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    30. Rujan 2023. 20:45

Lunolina

Mare3112

Lunolina

Bebolina ja ti proporucam Podobnik i to doktoricuBeatu Gebauer Vuković koja je fantasticna, malo je hladnija u pristupu no izuzetno strucna i odgovorit ce na sva pitanja - međutim moras znati da su medicinske sestre tak tak, u zivo su super, ali preko telefona ponekad vrlo bezobrazne (iskljucivo zbog tog razgloga vise ne idem tamo).
    Veeelika preporuka je poliklinika Sinteza i doktorica Petra Kejla, tako dobru ginekologicu nikad nisam susrela, toliko pristupacna, njezna, strucna 😄 njoj bih zivot predala u ruke bez da trepnem.

A kako si ti u kojoj fazi?

A mi cekamo propuhivanje jajovoda u ponedjeljak kad ce biti 10.dc i nakon toga krecemo s hopsanjem. Ovulacija je oko 15.dc 🤭

Jesu tebi krenuli kakvi simptomi trudnoce?

Ma nista malo potamnile bradavice tezina dole... i živcana ko pas sve me zivcira i na sve se svađam

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    30. Rujan 2023. 20:57

mariposa1510

Ma ja sam na svakom godišnjem sistematskom liječničkom u deficitu s vitaminom D, čak i kada mi pregled padne na ljetne mjesece. Uzimala sam dietpharmov u spreju, ali nije mi se digla vrijednost, ne znam koja je koncentracija bila, vjerojatno neka niža. Zato pitam vas ako koja ima neki konkretan prijedlog za prozvođača i koncentraciju pripravka. 😊🤗

Solgarov u kapima vitamin D ili Plivit D3. Za sve ostale jace doze ide na recept, ali bi ti zbog deficita trebao dr dat ga bez problema😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    30. Rujan 2023. 22:44

mariposa1510

Cure koje uzimate vitamin D, kojeg preporučujete uzimati i kako? Može li se kupiti bez liječničkog recepta?

Ja sam sebi još prije uzela od Better You DLux 4000 sprej imaš i manje doze. Ako si u deficitu onda bi ti dr trebao dati na recept.
    .
    Eni hvala na lijepim željama, isto želim i ja da nam se svima na temi ostvari.
    Sretno u pokrivanju.
    .
    Lunolina hvala ti na preporukama, pogledat ću i te druge koje si nabrojala. Sretno na propuhivanju a onda i u pokrivanju.
    .
    Martina i sve ostale koje hvatate O sretno.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    01. Listopad 2023. 01:07

Martina moj peak ce biti za jedno tjedan dana, ali blizu je to🤭 drzim palceve da prvo ti dobijes plus pa par dana iza ja 😬
    Bome da, stvarno u ovom trenu radis na pravom mjestu da mozes svako malo baciti oko na jajnike/maternicu 😄
    Mare super! Drzim palceve da te nece muciti jaci simptomi :)
    Bebolina hvala ti :) nekako smo bas nabrijani sad da ce nam propuhivanje pomoci🙈 
    Cure koje trenutno pokrivate - sretno! Da kroz 10dana krene kisa plusica🤭❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    01. Listopad 2023. 07:15

Lunolina

Martina moj peak ce biti za jedno tjedan dana, ali blizu je to🤭drzim palceve da prvo ti dobijes plus pa par dana iza ja😬
    Bome da, stvarno u ovom trenu radis na pravom mjestu da mozes svako malo baciti oko na jajnike/maternicu😄
    Mare super! Drzim palceve da te nece muciti jaci simptomi :)
    Bebolina hvala ti :) nekako smo bas nabrijani sad da ce nam propuhivanje pomoci🙈
    Cure koje trenutno pokrivate - sretno! Da kroz 10dana krene kisa plusica🤭❤️

Razumijem te, to je nešto što ti pruža nadu kao meni histeroskopija.
    .
    Meni danas 25.dc temp isto pala s jučerašnjih 36.8 danas na 36.5, mislila sam da će kasnije pasti jer je O bila kasna. Ali možda ipak M dođe na vrijeme oko 28., 29.dc (lutealna bi bila 12 ili 13 dana što je u redu). Cerviks je nisko i tvrd i najavljuje dolazak M.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

nola95
    01. Listopad 2023. 07:24

Dobro jutro cure. Mi smo imali jučer feštu pa smo zaružali malo ali malac je zaspao u svoje standardno vrijeme pa se tako i probudio.😅 
    BikMik i Petra žao mi je što testovi nisu pozitivni ovaj put, samo jako u idući ciklus.❤️
    Mare sutra ću i ja test napraviti pa ćemo vidjet jel se kaj kuha, nisam previše pozivitna jer nemam simptoma koje inače ne povezujem sa PMS-om..napuhana sam dosta, primilo mi se opet dvije kg na mene,al nakon M padnem na težini..nisam imala tako dramatične promjene prije pcosa  

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• eni233
    01. Listopad 2023. 07:28

Bebolina2024

mariposa1510

Cure koje uzimate vitamin D, kojeg preporučujete uzimati i kako? Može li se kupiti bez liječničkog recepta?

Ja sam sebi još prije uzela od Better You DLux 4000 sprej imaš i manje doze. Ako si u deficitu onda bi ti dr trebao dati na recept.
    .
    Eni hvala na lijepim željama, isto želim i ja da nam se svima na temi ostvari.
    Sretno u pokrivanju.
    .
    Lunolina hvala ti na preporukama, pogledat ću i te druge koje si nabrojala. Sretno na propuhivanju a onda i u pokrivanju.
    .
    Martina i sve ostale koje hvatate O sretno.

Hvala ❤️❤️❤️

Jutro svima jel netko radio koji test ? Miriše na pozitivne testove 🥰🩷💙

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

pistacija13
    01. Listopad 2023. 07:30

Jutro zene!
    Bebolina i Lunolina (kako vam se lijepo rimuju nadimci haha), bas mi je drago cuti da krecete s manjim postupcima, vjerujem da su oni samo vjetar u ledja i otvaraju priliku za vice mogucnosti zaceca, a samim time i vise nade. Svakako ovdje javite kako je sve proslo i kakvi su procesi 🤞
    Nola, vezano za kilazu, evo kod mene nesto drugacije. Redovno pratim kilazu (kad kazem redovno mislim svaki dan u isto vrijeme pod istim okolnostima) i u zadnjih par ciklusa primjecujem da mi u u plodnim danima oko O kilaza skoci za 0,7-0,9 kg. Prehrana se ni u cemu ne mijenja, dapace puno je urednija jer nemam nikakve cravingse. Donji dio stomaka je blago nadut, ono kad ne mozes ni uvuc haha
    Ima li jos netko takvih iskustava i jel to normalno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.